Nu får de vuxna barnen bo i vuxna barnboenden!
Det spelar ingen roll längre att det tappade ansiktet ligger i golvet, synligt för alla. Aftonbladet krälar nu i stoftet och publicerade detta igår:

"I flera kommuner placerar man nu ensamkommande, som enligt kommunernas bedömningar är vuxna, på egna "barnboenden". Problemet med att åldersbestämma asylsökande gör också att vuxna kan placeras i högstadiet.

- Framför allt i skolan blir det frustration. Då går det ju vuxna män som inte klarar gymnasiet tillsammans med unga flickor i nian."

Det sista kommer från SKL (Svenska Kommuner och Landsting), Åsa Furén Thorén, sektionschef. Underförstått: Kåta unga män kan kanske inte hålla fingrarna borta från tjejerna mellan 13-16 år. Det är i denna åldersgrupp som flest flickor och pojkar utsätts för våldtäkter och övriga sexuella brott. Det är groteskt.

Alla de gråterskor vi har hört de senaste åren har darrat på rösten när de uttalar ordet baaarn och då syftat på skäggiga och ibland lätt rynkade afghanska män (de som i huvudsak kommer till Sverige). Hur känns det i samvetet? Hur känns bedrägeriet, dimridåerna, lögnerna och de vilseledande begreppen? Hur kan de se på sig själva i spegeln?

Jag vet inte. Om det var jag skulle jag säga upp mig. Om jag vore gråterskans chef skulle jag sparka henne för fejkade reportage.

Merit Wager har i många år kämpat för den alternativa (sanna) verkligheten av asylkaoset i Sverige. Med glödhett järn skriver hon idag:


"Migrationsverket, lärare, socialtjänstemän, familjehem, HVB, kommuner, barnläkare, poliser, regering, riksdagsledamöter deltar i kanske det största narrspelet som någonsin spelats i Sverige. "

Detta narrspel har kostat oss hundratals miljarder kronor. Och lavinen bara fortsätter. Snöbollen började rulla på 70-talet när den svenska Riksdagen klubbade igenom att Sverige skulle utvecklas mot ett mångkulturellt land. Detta är mitt eget inlägg i ämnet.

Dessa mål skulle ligga till grund, signerat Olof Palme:


Jämlikhetsmålet innebär att alla invandrare har rätt till exakt samma sociala förmåner som den infödda befolkningen, i vissa fall större förmåner, till exempel går invandrare före svenskarna i bostadskön.

Valfrihetsmålet innebär att invandrare har rätt att utöva och utveckla sin kultur på svensk jord och själva bestämmer om de vill integreras i Sverige.

Samverkansmålet innebär att svenskarna är tvungna att acceptera det mångkulturella Sverige och anpassa sig till det.

Och - visst har vi lyckats med experimentet! Det är bara att gratulera svenska folket.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Kvinnor älskar mördare