Halal eller inget kött alls?
Bloggaren älskar kött, ja även fisk som t ex panerad rödspätta och torsk med äggsås. Men ingenting är väl ändå som en rejäl köttbit, rosa inuti, saftig och smakrik; helst med en tung grönpepparsås eller egenhändigt gjord bearnaise.

Men nu har priset på kött stigit till smärtgränsen. 500 g svensk köttfärs kostar idag uppemot 70 kr. Det höga priset på svenskt kött har drivits fram av effektiv propaganda om köttets klimatförstörande egenskaper. Fisande och rapande kossor är den primära orsaken till att vi långsamt men säkert kommer att förstöra allt liv på jorden.Det man i första hand förstör är emellertid den svenska landsbygden och våra gårdar som vill att djur ska behandlas ok. Men vad ligger egentligen bakom?

Att all dynga om klimathotet är iscensatt av makt-, flum- och skattesugna politiker (läs MP och global världsordning) råder det ingen tvekan om. Hela denna teater är en riktig komedi med tanke på att kunskapen om de biologiska och fysiska lagarna är mycket små. Istället får man gräva djupare i maktens korridorer.

Koldioxid, som pekas ut som den främsta boven, har tidigare alltid kallats för "livets gas" med tanke på att allt levande behöver syre som bildas genom fotosyntesen; koldioxid binds via flera katalysatorer till kloroplaserna som sedan bildar klorofyll där den slutgiltiga processen äger rum: koldioxid, vatten plus energi (ljus), producerar det för livet nödvändiga syret

Animaliskt protein, som i kött ger djur och människor en nödvändig metabolism för att överleva. Och det behövs i högsta grad för hjärnans utveckling.  Under evolutionen utvecklades inte människans hjärna förrän hon började äta kött. Animaliskt protein är nödvändigt om vi inte vill utrota oss själva förstås.

Men den politiska anti-köttmaffian har sett ljuset och har infört köttfria måndagar i skolorna i en mängd kommuner utan att tänka på att det är barnen som bäst behöver animaliskt protein. Att kommunpolitiker säger sig veta bäst vad barnen ska äta är som vanligt en effekt av att vi, via skattsedlarna, har givit dem totalt för mycket makt, även in på minsta detalj.Ingen ska lägga fingrarna i någons mat.

Frågan om de köttfria måndagarna innehåller ytterligare en dimension. 

Många av skolorna serverar halalslaktat kött utan att beslutsfattarna VET(?) det!! Alla skyller på alla; någonstans i ledet har ett beslut klubbats att det billigaste alternativet är det halalslaktade köttet. Det etiskt-moraliska dilemmat är det ingen som tycks bry sig om. Barn äter alltså kött där djuret har fått halsen avskuren och tömts på blod innan själva slakten. Under tiden läser en imam med sedvanligt kastratgnäll nödvändiga verser ur Koranen. Att inte ens bry sig om varifrån maten kommer säger en hel del om den likgiltighet som präglar kommunerna i alla frågor som inte innefattar det politiskt korrekta.

I Sverige föregås ritualen av bedövning och då antar kommunpamparna att allt är ok och att man kan sova gott på natten.

Men sanningen är att det inte går att kontrollera när köttet är importerat. Såväl ICA som Axfood och Coop tar in stora leveranser utifrån av halalslaktat kött och bryr sig inte om att forska i varifrån det kommer, I många av de europeiska livsmedelsproducerande jordbruken kör man halalslakt helt enligt muslimsk modell.

Veterinären Åke Rutgård har jobbat på slakteri i Nordafrika och beskriver slakten av kor som avskyvärt djurplågeri. Hur obedövade kor stängs in i en ställning som mest liknar en torktumlare, vänds upp-och-ned på ett för kor helt onaturligt och plågsamt sätt, för att slutligen få strupen avskuren. Utan bedövning.

"Det är inget litet snitt, som en del försöker göra gällande. Det handlar om ett jättestort operativt ingrepp utan bedövning. I alla andra sammanhang skulle jag som veterinär omedelbart bli fråntagen min legitimation om jag gjorde något liknande."


Trots att nerver, artärer, mat- och luftstrupe skärs av kan djuret vara vid medvetande flera minuter. Kniven når inte två stora artärer bakom halskotpelaren som fortsätter att pumpa upp blod i djurets hjärna.

En fransk kartläggning visade att det tog upp till elva minuter innan djuret dött av blodförlust. I genomsnitt tog det 4–5 minuter. Djuret försöker råma men då halsen är avskuren går det inte. Åke Rutgård kan aldrig glömma hur ögonen såg ut på de blödande djuren.


I Gävle fanns det ingen som sade sig känna till att halalkött serverades på skolor. Rektorn, Sofia Nordell sade sig vara överraskad över denna nymodighet och att hon att folk var upprörda. Jaha, kan hon inte lyfta något finger för att stoppa denna etiskt-moraliska moras av feghet och undlåtenhet? Dessa otroliga eftergifter till förmån för islam skylls på ekonomin. Halal är billigast helt enkelt och blodiga fingrar håller i pennorna som skriver på papperen om varifrån kött till skolorna ska hämtas och levereras.

I valet mellan halalslaktat och inget kött alls så vore det bäst med det senare alternativet. Utarmningen av den svenska landsbygden, bristen på svenska livsmedel, ekonomiskt strippade skolor, kommuner vars budget urholkas av "nyanlända", nerlagda äldreboende blir hem till ensamkommande. Men det finns en sak vi fortfarande kan göra för att stoppa åtminstone en del av utvecklingen käpprätt nedåt: Stoppa all handel och import av halalslaktat kött och låt våra egna jordbruk få leva.

Kan det vara så att makthavarna ändå vet hur det står till med köttimporten och därför "vill" att vi ska äta mindre kött? Är man i själva verket själva obehagliga till mods inför utbredningen av islamismen i t o m vår mat. Trots allt är de ju själva konsumenter och mat måste t o m Gustav Fridolin ha.

Klimathotet är vår tids största bluff och har utvidgats till att bli en religion. En religion som kanske kan ge sig in i jakten på världens mest destruktiva religion; Islam. Om kött bidrar till klimatförändringar måste det rimlighetsvis även gälla rapande och fisande muslimska kossor.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Kvinnor älskar mördare