En kulturs sista suck

Bloggaren har skrivit en artikel på Det goda Samhället om hur de små detaljerna visar ett pågående mönster som långsamt bryter ner en kultur. I stort så har varje kultur en uppgång till kulmen för att sedan långsamt, sedan allt hastigare falla nedåt i sönderfall.

Även om Sverige inte är ett imperium så ska vi ju föreställa att vara en humanitär stormakt. Det lustiga är att det bara är vi själva som har utsett oss till detta. Tillsammans med ett minskande bistånd till den fattiga världen och eftergifter till extrema grupperingar så har vårt land fastnat i ett tillstånd av dubbelbindningar, förvirring och utan kompass inför framtiden.

Romarriket förstördes slutligen av en invasion av barbarer. De armeér som skulle bevaka gränserna runt imperiet brakade ihop och lämnade stora hål i försvarszonerna efter sig. Om man vill kan man se parallellerna till dagens Sverige i massinvandringen av lågutbildade, krigsskadade och kostnadskrävande flyktinginvandrare från främmande kulturer mycket långt ifrån vår egen. Men det vill man väl inte?

Men en primitivisering har faktiskt skett. Männen från MENA är högfrekventa i vålds- och sexualbrott och kurvan pekar uppåt på ett mycket oroande sätt. De sexuella övergreppen på badhus och utomhuskonserter är ett yttre tecken på detta

Det finns en stor skillnad mellan hur Sverige sönderfaller och Romarrikets fall. I Sverige har vi bjudit in de lågutbildade främmande gästerna, betalar deras uppehälle, ger dem gratis skola och sjukvård. Sedan har utanförskapsområden etablerat ett slags gatans parlament oåtkomliga för lagens korta arm.

Politiskt har de generella mångkulturella drömmarna legat vänstern varmt om hjärtat. Det är märkligt. Vänsterns centrala fokus ligger på jämlikhet och integration snarare än splittring och segregation. Man agerar mot bättre vetande och mot sin egen utopiska dröm.

Miljöpartiet är trots allt den extremiströrelse som har skadat Sverige mest. Tillsammans med den instabile Fredrik Reinfeldt möjliggjordes en överenskommelse om illegala invandringars rätt att ta del av välfärdsinrättningarna samtidigt som Polisen har det obekväma uppdraget att förpassa dessa ut ur landet!

MP har smugglat in muslimska företrädare i beslutande församlingar och satt vår egen kultur i rullning genom ställningstaganden som borde vara oss främmande. Ship to Gaza-aktivisten och pro-islamisten Mehmet Kaplan fick bli bostadsminister i den nuvarande regeringen 2014, men fick avgå efter avslöjanden om att han hade samarbetat med vänsterextremistiska judehatare och fascister. Inför omröstningen om den nya terrorlagen mopsade sig Kaplan mot denna:

"Vi har ju sett att tidigare lagstiftning inom området, så kallade terrorlagar, faktiskt har förstört människoliv. De behöver inte ha fått fällande domar utifrån vad de har gjort utan man har fryst deras medel, som i fallet med somalierna efter 11 september. Det har varit andra ärenden där folk har suttit häktade jättelänge, flera månader, utan några som helst bevis. Den här typen av lagstiftning tenderar att göra att brott mot mänskliga rättigheter kommer att bli än mer frekventa."

Tur att Kaplan blev fockad. Men hans idéer är i högsta grad levande. Hitler Jugendkeruben Gustav Fridolin uttalade sig förvånat över att en kvinnlig reporter kände sig kränkt av att Yasri Khan (i valberedningen) vägrade att skaka hand med henne. Både Fridolin och den patetiska Åsa Romson stöttade såväl Mehmet Kaplan som Khan och öste beröm över dem. Vad vill egentligen MP?Terrorlagen trädde i kraft 1 april i år och innebär i korthet att de som ägnar sig åt terrorresor till och från krigszoner, och naturligtvis ägnar sig åt att slakta människor i okänt antal samt de som finansierar verksamheten ska kunna dömas enligt den nya lagen.

Hittills har bara två dömts för förberedelse till terroristbrott. D v s av tingsrätten fick de två somalierna fängelse i fyra år. Men domen överklagades och hovrätten frikände dem från alla anklagelser... Detta har upprepats ett antal gånger. Det kan tolkas som om dessa domar kunde vara lite "känsliga" ur ett samhällsperspektiv då hämnd är ett stående inslag i all terrorism. Att våra domstolar skulle undvika fällande domar av denna anledning hotar vårt rättssystem i grunden och är ytterligare en pusselbit till hur dagens barbarer tar över.

Så är vi framme vid den sista balustraden för vår kultur. Hur mycket tål den innan den äts upp av den sjuhövdade hydran som våra egna har skapat. Man får trösta sig med att fallet inte blir så högt eftersom det har haft en livstid på sig att kapa bit för bit.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Kvinnor älskar mördare