Vår värld faller ju samman!

Bloggaren har varit bortrest några dagar och varit lyckligt befriad från svensk nazi(förlåt) marxistpropaganda. Är emellertid tillbaka och mår ännu mer illa av det fadda klimatet med ömsom  statliga lögner, gråterskor och undermålig rapportering från de senaste muslimska kraftuppvisningarna - dödskörning i Nice och ett kuppförsök i Turkiet.Nice, en symbol för den europeiska rikedomen, flärd, lyx och skönhet; är den naturliga huvudstaden på Franska Rivieran. Närheten och influenserna från framför allt Italien har skapat en särprägel som får Nice att se ut som om man inte har några gränser. Men befolkningen är numer typiskt mångetnisk och mångkulturell. Som vanligt frågar man sig på vilket sätt mångkulturalismen har inneburit något positivt för Nice och Väst överlag. Terrordåden avlöser varandra varav tre har inträffat i Frankrike under de senaste 18 månaderna.Vad har landet gjort för att förtjäna detta?

Frankrike var en stor kolonialmakt i Afrika och Mellanöstern. (Detta är en mycket bra och välfylld artikel om kolonialism). Men att hata Frankrike av denna anledning idag verkar inte direkt aktuellt. Eller också är det. Allt ligger trots allt i betraktarens öga och de egna referensramarna. Det är också företrädesvis män från det man kallar för MENA (Middle East, North Africa) som man stöter på i terroristsammanhang.

När man börjar titta på västländernas inblandning i andra länders - i bästa fall väl, i sämsta fall ve - är det uppenbart att man har en del byk att tvätta. England och Frankrike drog upp gränser mellan länderna med linjal vilket innebar att samma folk hamnade i olika länder. Så här ser det ut:

För att om möjligt göra sig fri från skuld och skam har Väst öppnat portarna för just de folk som man tidigare härskade över. Krigen i MENA är mångbottnade och frågan är inte nu vem som är ansvarig utan hur man ska få stopp på världens förfall. 

Här i Sverige tassar makteliten i filttofflor runt islams allt större inverkan på vårt land. Kvinnozoner på festivaler och i badhus, vad sägs?

Många badhus har redan inrättat segregerade badtider, och nu, efter alla sexuella ofredanden, övergrepp och våldtäkter, talar festivalarrangörerna av Kulturkalaset i Göteborg om mansfria områden längst fram vid scenen. 

Att MENA blev exploaterat under många år är ingen anledning till att nu attackera Väst inifrån genom terrorism, besinningslöst våld, människohandel, krigsvåldtäkter, öppen knarkhandel, beskyddarverksamhet och maktövertagande i det man kallar för utsatta områden. Fast de mest utsatta är ändå de som faller offer för våldet och bränderna som förortsgängen praktiserar i hög omfattning, Dessa är fullständigt oskyldiga till de forna koloniernas förbrytelser. Men eftersom ingen skugga ska falla på "buspojkarna" tar vi själva på oss ansvaret istället och öppnar fältet fritt för ännu fler slakter av den ursprungliga tryggheten och tilliten.

De svenskar som förringar den egna kulturen accepterar lättvindigt andras kulturer utan en tanke på konsekvenserna. Ju mer man fjärmar sig från det egna ju mer sårbar blir man. Det är en naturlag. Naturlagarna spelar man inte tärning med.

De nya kolonisatörerna är en elit av politisk adel, media och kulturmarxister. De är förtryckarna som utan betänketid kastar oss till vargarna men försäkrar sig först om att ha sin tillflyktsort tryggad i frivilligt segregerade gated communities. Där sitter man och speglar sin godhet i åttatusenkronorsvinerna.

Alla kulturer och riken går förr eller senare mot sitt slut. Att det är de egna soldaterna som öppnar eld mot sin befolkning är bara en del av mönstret. En annan är dekadensen. Om det inte längre finns några värden att försvara kommer normerna för hur vi människorna ska agera mot varandra, att försvinna.

I tiden ligger "normkritiken" som den våg som snart ska störta sig över oss. Det är den norm man har skapat istället: Förstörelsen.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Kvinnor älskar mördare