Festivalerna där sanningen inte är PK
"Många inser nog inte att det här är ett brott". Dan Eliassons pundigheter börjar nu slå i taket. Ett magiskt armband ska få "grabbarna" att tänka efter en gång extra. De "har nämligen inte fattat" att detta är fel på något sätt!!!

Ett gult armband som ska se ut som en polisavspärrning, är prytt med texten #tafsainte och ska bäras av tjejerna på festivalen. En gimmick, ett skämt i lågintelligensfältet eller kanske en typ av invit eller rekommendation?

"Tafs" är ett oskyldigt ord som påminner om små pojkar i tio-årsåldern som börjar notera att flickor inte riktigt ser ut som dem själva. När gossarna är 15 och uppåt är det inte längre fråga om nyfikenhet utan om att ha lite kul genom sexuella övergrepp.

Det kallas "taharrush gamea" vilket är arabiska och betyder ungefär "sex- och våldtäktsleken” (säkert mer begripligt där än här).

Vi har sett det i en rad städer ute i Europa och naturligtvis frekvent i Sverige där ingen plats är fredad. och säker. "Leken" har bara en spelregel:

En stor grupp (10-flera hundra) arabiska killar och män omringar sitt offer, för det mesta en västerländsk kvinna eller en kvinna som klär sig västerländskt, för att därefter utsätta henne för sexuella övergrepp. Om männen är tillräckligt många släpas kvinnan med mobben, allt medan männen turas om att slita av henne kläderna, tafsa på henne och föra in fingrar i hennes olika kroppsöppningar. Och naturligtvis slutar det ibland med regelrätt våldtäkt.

Det är alltså detta som Dan Eliasson vill stoppa med sitt gula armband.

Under förra årets We are Stockholm-festival, skedde en rad övergrepp under Zara Larssons uppträdande. De flesta flickor var under 15 år. Igår, torsdag, sjöng Zara Larsson igen nu på festivalen i Bråvalla, och en ung flicka anmälde att hon hade blivit våldtagen mitt i folkhavet.

Vad vi inte har fått tillräcklig med information om är att övergreppen näppeligen började förra året. I själva verket har våldtäkt och andra sexuella övergrepp rapporterats in från Arvika, 2006 och 2010
Emmaboda år 2014 och så då Bråvalla båda 2014 och 2015.

Engelska Wiki har ytterliga tillägg och information som vi knappast har fått ta del av i Sverige. Festivalen We are Stockholm invigdes år 2000. Redan då rapporterades in sexuella övergrepp från festivalen. Dessa har alltså pågått i 15 år utan att vi har fått veta något!

I det radikalfeministiska Sverige med alla sina representanter inom media, har allt detta mörkast av PK-skäl!. Att framhålla det patriarkala, globala kvinnoförtrycket med glödgande hat går alltid utmärkt. Så länge det inte handlar om invandrare från en patriarkal muslimsk kultur. Då blir den politiska korrektheten förstahandsvalet. "Alla män är talibaner" - typ.

Hur länge orkar och förmår man att förneka kopplingen mellan islamsk kultur och sexuellt våld? Hur stor ska deskripansen mellan ideologi och verklighet bli? Och hur länge orkar man vara feministisk när man samtidigt relativiserar brott mot kvinnor, speciellt sexuellt våld, om det utförs av män från en annan kulturell kontext? Hur kan man bara hålla tyst om de drabbade flickorna när man samtidigt skriker sig hes om det skiljer några procent mellan kvinnors och mäns löner? Bloggaren förundras varje dag av detta falskspel, denna oärlighet och denna feghet.

Från ett dussin europeiska storstäder har det rapporterats om samma sak: Unga, muslimska män i stora grupper anfaller och antastar kvinnor och flickor på allmänna platser.

Här i Sverige snurrar det hela på utan att polis- och rättsväsendet lyfter ett hårstrå för att motverka det. Man är bakbunden av den politiskt korrekta församlingen vi kallar för riksdagen.

Det är badhus, bibliotek, stationer, T-bana, shoppingcentra, lekplatser, t o m sandlådor och det slutar säkert inte där. 46 procent av joggande kvinnor uppger att de inte vill träna efter mörkrets inbrott. Övergrepp av de mest skilda slag sker överallt och man drar sig inte för att ge sig på småflickor på 8 -14 år.

Hur ser egentligen framtiden ut? Den invandring Sverige har idag, består i huvudsak av män från kulturellt väsensskilda länder där en kvinna bara är värd hälften av mannen. En kvinna står lägre än en hund. Dessutom är män i grupp som lever utanför samhället, en grogrund för grov brottslighet och naturligtvis en massiv ökning av sexualbrott.

Dessa unga män är troligtvis inte de som ska fortsätta hålla kvar Sverige i välståndsligan. Det går utför. Snabbt. De verkliga förlorarna är de svenska flickorna i världens mest jämställda land.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Kvinnor älskar mördare