Dalai lama varnar Europa

Den nuvarande Dalai lama är den 14:e sedan år 1391. Som den högst positionerade andliga ledaren efter Påven, är lamans ord lag. Den röda tråden i buddismen är att människans omåttliga behov efter materiella ting och njutning (sex?) orsakar lidande. Lidandet kommer förhoppningsvis att upphöra genom goda gärningar och uppoffringar. Karma. Detta följer också med oss till nästa liv genom reinkarnation, själavandring.

Det är lätt att applicera symboler för detta lite var som helst. Människor som är genomgående goda finns inte. Däremot finns det många som är precis så mänskliga som de grundläggande villkoren tillåter; d v s man är tudelad i sin goda och mänskliga sida. Ingen är heller genomgående ond. Att dela upp världen i ont och gott, svart och vitt är ett sätt att slippa realiteterna.

Nu har Dalai lama intervjuats av Breitbart News Network (konservativt magasin med stor marknad) och PK-maffian skulle få tuppjuck om de läste denna orena artikel.

Laman varnar nämligen Europa för den massinvandring från arabvärlden som nu pågår. Den kan innebära slutet för den europeiska civilisationen, den blir istället "arabiserad".

Han återger budskapet som ett eko från partier som t ex France's Front National, Independent Party och rörelsen PEGIDA. Alla ganska hårda islamkritiker. Även SD har ju samma agenda:
Bevilja bara temporära uppehållstillstånd. Efter en tid på kanske två år får de helt enkelt resa hem igen och hjälpa till att bygga upp sina hemländer.

Han poängterar den praktiska omöjligheten i att låta hundratusentals muslimer från MENA invandra till välfungerande och moderna länder. Vi vet inte vilka de är eller vad som är anledningen till att man kommer just hit. Och varken bostäder för jättefamiljer finns eller jobb för lågutbildade.

Slutligen, Mikael Wiehes finaste låt: Jakten på Dalai Lama.
.

Kommentarer

Anonym sa…
Money talk, bullshit walk
The theme from the PK Movie run by.... u know.
What can the left wing liberates say now...
Only God knows...
Maybe PK media that run Agenda stories such as DN for example is up for an answer.....
Or maybe not...
Anonym sa…
Dalai Lama har insikt om vad som händer i Europa efter att hans eget land blivit ockuperat av Kina. Det har fört med sig mycket lidande till människorna i Tibet och förstörelse av landet. Kina förstör medvetet den tibetanska kulturen och språket när de vill utplåna dem och införliva Tibet med Kina. Dalai Lama vet vad det betyder när ett land förlorar sin kultur och identitet
Bogiman sa…
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

Kvinnor älskar mördare

A-barn, B-barn och C-barn