Ytterligare försök att tysta engelsk media

Den vassaste nageln i ögat på Sverige i allmänhet och svensk integrationskollaps i synnerhet, levereras i oförminskad styrka från England och tidningen Daily Mail. DN skriver en läsvärd artikel som ytterligare utvecklas och förklaras på den "rasistiska hatsiten" Avpixlat av Axel Andersson.

Tidigare i år stängde helt sonika svenska staten ner servern(!!!) som ska förse oss med nyheter utifrån (åtminstone från Mail Online).

Nu är det den svenska ambassaden i London som klagar på att bilden av Sverige solkas ner inte bara i Storbritannien utan även i USA. T ex reagerar ambassaden på att Daily Mail beskriver Sverige som ett avskräckande exempel på hur det kan gå om man öppnar gränserna och släpper in både kleti och pleti. När det gäller alla "ensamkommande barn" har tidningen publicerat bilder på "barnen" som lätt kan gå för att vara 20-30-åringar ..


Ambassadören Nicola Clase, för övrigt hårt kritiserad av UD för hennes arbete (eller icke-arbete), menar att Daily Mail är en skittidning med rasistisk underton och där kommentarerna är starkt rasistiskt präglade. Hon var för övrigt Reinfeldts utrikespolitiska rådgivare innan hon fick sparken uppåt. Nu vädjar hon emellertid till UD att hon vill ha hjälp med att misskreditera brittiska tidningar i allmänhet och Daily Mail i synnerhet. Hon hoppas på svenska skattepengar att via olika PK-organisationer ta kål på den "nya bilden" av Sverige och återupprätta ordningen.

"Skriv in ordet asylum på arabiska på din smartphone och som första träff kommer Sweden", skriver Daily Mail.

Man beskriver vidare hur IKEA har sålt slut på madrasser eftersom asylsökande inte får plats i ordinarie asylboenden utan tvingas att sova i gymnastiksalar, militärförläggningar, sommarskolor, museum, nöjesparker, hotell och slutligen i tält.

Det är chockerande och beskriver ett land i totalt förfall som gräver sin egen grav i sin iver att vara "den enda humanitära stormakten".

Om man vill bli ännu mer illamående så har Sverige skurit ner sitt u-landsbistånd för att använda på flyktingkrisen, varit och tiggt pengar från EU:s hjälpfond, och även försökt få andra länder som är ytterst restriktiva i sitt asylmottagande, att ta "sitt ansvar" och avlasta Sverige. Det hyckleri som präglar svensk flyktingpolitik, genererar inga applåder längre.

Ute på gatorna, utanför köpcenter och pensionärer som sitter och vilar benen på soffor (varav en stor del är förstörda och uppbrunna), vittnar man om samma sak: Polisen har förlorat kontrollen över brottsligheten i förorterna, säkerheten ett skämt och ingen kan längre vistas ute efter mörkrets inbrott. I princip varje större stad har samma problem med invandrargäng som drar omkring i centrum.

Från och med imorgon, 1 mars, måste alla svenska kommuner ta emot flyktingar, oavsett om de har burit en enorm börda hittills. Bostadsbyggandet är rekordhögt vilket ger massor av klirrande mynt till de sönderkorrumperade byggbranschen. Regeringen har ju beslutat om att 700.000 bostäder ska byggas under en sjuårsperiod. Gladast är nog byggjobbarna, men deppigast borde de som ska betala vara: Vi.

Idag rapporteras även att Sveriges tillväxt ökar med rekordfart: 4,1 procent för år 2015 jämfört med 2014. På Sveriges Radio prisar man svensk export som det största bidraget.

Men går vi till Dagens Industri så kan vi läsa att det är även den offentliga sektorn som växer p g a flyktingströmmen till Sverige. D v s alla kostnader som har ökat och ökar blixtsnabbt för staten och inte minst för kommunerna, innebär att skattehöjningar resulterar i högre BNP. "Tillväxt"?

Det är inte längre så noga med sanningen i Sverige. Istället får man (än så länge) gå till utländsk media för att hitta den.


Kommentarer

En enkel app för att komma åt spärrade artiklar på DM. Vet inte om den finns för IE men den finns för Firefox och Chrome åtminstone och är enkel att använda.

https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-security-privacy/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme?hl=en

https://addons.mozilla.org/en-GB/firefox/addon/zenmate-security-privacy-vpn/

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn