Incest och nektrofili? Luf har fått krupp!

Det absolut vidrigaste av sexuella perversioner. incest och nekrofili (sex med döda personer), vill Luf (Liberala ungdomsförbundet) i Stockholm legalisera. Det kan vara värt att påpekas att tidelag, sex med djur, är tillåtet enligt svensk lag. Det enda parti som vill ha ett förbud är faktiskt Sverigedemokraterna.

Lufs:s ordförande i Stockholm, Cecilia Johnsson, motiverar förslaget så här:

"Vi tycker generellt inte om morallagar, den här lagstiftningen skyddar ingen just nu. Vi är ett ungdomsförbund och en av våra uppgifter är att tänka ett steg längre. Jag förstår att det kan anses ovanligt och äckligt men lagstiftning kan inte utgå ifrån att det är äckligt".

Jo, Cecilia, det är precis vad man kan. Det är äckligt att ligga med lik. Det är äckligt med sex mellan syskon. Luf har visserligen reserverat sig till att det ska ske med samtycke; syskonen måste vara 15 och den som så önskar kan ge tillåtelse till att bli utnyttjad sexuellt även som död.

Rent biologiskt så resulterar ett barnalstrande mellan helsyskon många gånger till grava handikapp, inavel, som också genererar nya skador på efterföljande generation. Vi kan ofta se det hos invandrade från Afrika följt av Mellanöstern, svåra förståndshandikapp och/eller fysiska handikapp med ett liv i rullstol. Men Luf, som alltså tänker ett steg längre, har dock inte tänkt på detta.

Att ha sex med lik är så äckligt att man kräks. Förresten, ha sex med? Förutsätter inte sex ett utbyte och en medverkan från båda håll för att det ska "lyckas"? Eller jag kanske är gammalmodig? Enligt Luf är jag nog det. Jag kan inte "tänka ett steg längre". OK, då vill jag inte tänka längre.

Centern ville härom året tillåta månggifte, ha fri invandring (vilket vi redan har), slopad skolplikt och så att man skippar nationsgränsen (helt med andra ord). Även här var det s k idéprogrammet uppbackat av ungdomsförbundet, Cuf. Allt detta stoppade Annie Lööf när hon återvände från semestern. Ganska fult att lägga fram de här förslagen när partiledaren var borta och plaskade i Pacific Ocean.

Nog är jag gammalmodig men är det bara SÅÅÅ ute att ens tänka tanken på att ett visst mått av ömhet, förståelse och själslig intimitet är närvarande när man har sex med någon? Jag menar, att det underlättar att vara kär i någon? (stora röda skamfläckar på kinderna, jag nämnde K-ordet).

Som bloggaren ser det är inte K-ordet tillämpbart när man har sex med ett lik. Och är det verkligen möjligt att K-ordet är närvarande vid umgänget med flera partners? Om incest beror på K-ordet så sätter jag mig själv på vatten och bröd. Precis likadant som vid en våldtäkt; det handlar varken på K-ord eller sex. Det handlar om fega, sorgliga assholes som inte kan "få något" i sin egna förvridna värld och absolut ingen jämnårig eller jämbördig partner. D v s om inte vederbörande sitter i rullstol eller liknande. Ofta så handlar det om en slags hämnd och svartsjuka på de friska och starka. Maktargumentet köper jag inte riktigt, det är en feministisk tolkning. Och förresten, förövarna är inte alltid män så där faller argumentet om patriarkatet, sex och könsmaktsordningar.

Bloggaren hörde faktiskt personligen hur en nybliven mamma hade fantasier om sin nyfödda pojkes penis. Det var på en fest och mamman hade väl dragit i sig lite väl mycket av rödtjutet. Vilket absolut inte är någon undanflykt. Av fulla och barn får man höra sanningen. Jag blev illamående och gick hem.

Vi lever i en underlig tid, i ett underligt land, extremare för varje år som går. Från djursex till hen kanske inte steget är speciellt långt, allt handlar om definitioner och hur de ska tolkas. En s k hen-toalett invigdes på Uppsala universitet idag. (På engelska: hönstoa). Med pompa och ståt invigde Annika Skoglund, (biträdande universitetslektor och initiativtagare till toaletten) klippandet av ett rött band.

På toaletten finns både rakhyvlar och tamponger för den stora jämlikhetens skull. Här ska man känna sig fri att experimentera med alla sina identiteter och utveckla sina dolda behov. Annika Skoglund:

"De andra toaletterna som är samkönade är inte könsneutrala. Här finns saker som tillgodoser båda könens behov och då tänker jag framförallt på kvinnors kroppsvätskor".

Kvinnors kroppsvätskor? Man får metallsmak i munnen när man hör det kliniskt desinfekterande uttrycket. Ungefär som om det handlade om lik... "Könsneutrala"? Återigen; det handlar inte om levande människor av kött och blod. Det handlar om en konstruktion, en död syn på det levande. Cecilia Johnsson och Annika Skoglund är nog båda sprungna ur samma ruttna mylla...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn