Sammankopplade kollektiva sexanfall mörkas


Nog för att livet ibland kan vara tungt och tråkigt, men de flesta av oss kan åtgärda detta med diverse konstruktiva lösningar. Det gäller tydligen inte traumatiserade "pojkar" i yngre medelåldern. Dv s om de inte kallar sexövergrepp som konstruktiva.

Deras metoder tycks alltid vara desamma. En hög på cirka 1.000 (Köln) arabmuslimska män går in i ett gemensamt anfall mot västerländska kvinnor och utsätter dem för allt från trakasserier till genomförda våldtäkter.

De första händelserna som rapporterades om var de från Köln, Tyskland. Under nyårsnatten samlades gänget i en planerad aktion som hade varit utlyst på sociala medier några dagar innan. Det var inte bara män från Tyskland utan även män från grannländerna som deltog och roade sig.

Man tror nu att det arabiska våldtäktsfenomenet ”taharrush” håller på att etablera sig i Tyskland. Det rör sig om sexuella övergrepp som sedan länge är kända i bland annat i Egypten där grupper av män omringar kvinnor, rånar dem och attacker dem sexuellt. En hobby lika god som någon annan tycks man tänka (eller vad man nu ska kalla det).

En 23-årig kvinna berättar:

– Jag hade händer överallt och fingrar i alla kroppsöppningar. Jag skrek hela tiden.

Och hon var inte den enda som skrek på hjälp. Kvinnorna försökte förgäves att få polisen att agera mer kraftfullt. Men polisen gjorde just ingenting, dessutom rapporterade man ingenting trots att 516 kvinnor anmälde övergreppen. Först efter någon dag sipprade uppgifter om händelsen igenom.

Samma natt, nyårsafton, utsattes ett stort antal unga tjejer för sexuella "inviter" i Kalmar av alla ställen. Samma mönster som i Köln; ett större gäng av utomeuropeiska män gick till gemensam attack mot festande tjejer. Det är synnerligen tydligt för en konspirationsteoretiker att de gemensamma komponenterna inte är en slump utan planerat och samordnat.

Och så händelserna i Kungsträdgården 15 augusti 2015. Ett hundratal "pojkar" med arabiskmuslimsk bakgrund, attackerade en stor grupp tjejer under en konsert med bl a Zara Larsson. Vad händer?

Grabbarna tar för sig ordentligt genom att trycka sitt kön mot kvinnorna, tafsa och försöka dra ner trosor och ta sig in. Ytterst primitivt beteende som mer än något annat speglar hur grabbarna fungerar enligt urgamla seder och bruk, fast nu i modern upplaga med samordnade aktioner över hela Europa.

Det som sedan händer är att media, i första hand DN, totalt mörkar händelsen eftersom den betraktas som SD-falserier och att händelsen kan öka främlingsfientligheten. En fri och oberoende press och annan media; glöm det. Den är politiserad och maktullkomlig och har som syfte att hålla folket på mattan genom en mix av undandragande av information och skuldbeläggande för konsekvensen av den reaktion som uppstår när det förstnämnda inte längre går att hålla hemligt.

I jämställdhetens och feminismens högborg, Sverige, tystas alltså massövergrepp på kvinnor på allmän plats ner p g a att det är en arabiskmuslimsk mob som utför dem. Vad som helst är tillåtet för att skydda en sådan ömkningsvärd grupp mot det onda, rasistiska svenskarna (läs SD).

Dick Erixon skriver på sin blogg att:

"När migranter ofredar unga kvinnor offrar Dagens Nyheter de svenska kvinnornas rätt för att istället skydda gärningsmän eftersom de är asylsökande och migranter. Nyanlända tycks vara av mycket högre värde än svenska medborgare, även när kvinnor blir villebråd. DN tycker inte det är något att rapportera. Däremot publicerar man hatfyllda feministiska artiklar mot svenska män."

Men frågan är om inte sidan jämställdhetsfeministerna tar priset när de påstar att:


"Ja även om det tog ett par dagar för svensk media att börja rappoterna om det så har nyheten nu säkert nått fram till alla. På nyårsafton sprang gäng på runt tusen vita heterosexuella män (utklädda till arabiska asylsökare) runt i Köln och rånade, antastade och våldtog kvinnor. Dessutom sköt de fyrverkeripjäser mot poliser och andra män som försökte ingripa."

"Ja de tyska myndigheterna hävdar att det var gäng på upp till 1000 män med nordafriskansk/arabiskt utseende som attackerade och antastade kvinnor på nyårsafton. Och de hävdar alltså också att något liknande aldrig tidigare inträffat vare sig i Köln eller någon annan stans i Tyskland.

Men vi svenska feminister känner förstås att det är helt fel. Idag har vi svenska feminister därför fört en massiv kampanj på Twitter och annan media för att folk ska #fatta att det som hände i Köln är något som svenska män utsätter kvinnor för precis varje dag!"


I rest my case...


 

Kommentarer

utlandssvensk sa…
Siten "jämställdhetsfeministerna" är satir, precis som den tidigare siten "Batikhäxan Berit".

Men det faktum att många verkar tro att det är på allvar är kanske det bästa kvittot på att Sverige i sanning har blivit ett helt absurt land, där skillnaden mellan satir och verklighet är långt ifrån uppenbar.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn