Medborgarna och hämnden


Bloggaren har haft nöjet att umgås med årets influensa och har legat för ankar i nästan 4 hela dagar. Nu känner man sig inte speciellt uppkäftig, men jag har tappat rösten så det kan inte bli så mycket gnäll heller. Jag har legat med PK-radio i öronen men sovit bort det mesta.

Om det skulle ha undsluppit någon fler än mig så kommer en resumé här. En stor grupp (cirka 100 st) svartklädda och maskerade personer dök alltså upp i Stockholms city, speciellt Centralen, och antastade människor med utländskt utseende. De var utrustade med påvra vapen som träbitar men vissa också med kniv. Polisen drog igång på bred front med kravallutrustning och helikoptrar och arresterade några få för att statuera exempel. Man släppte dem efter några timmar vilket måste tolkas som om inget allvarligt fall av misshandel förekom.

Att detta inte handlade om nazister framgick när Polisen berättade att de hade fått förhandsinformation om att olika fotbollsklubbar skulle demonstrera i city på kvällen. När så det maskerade gänget dök upp och började trakassera till synes utrikesfödda, så antogs dessa vara de typiska huliganerna från AIK och Djurgården.

Men, före oroligheterna spreds ett flygblad med, som man sade; rasistiskt innehåll. Här kan man läsa hela flygbladet: Det är nog nu! Jag publicerar det även här:

"Runt om i landet strömmar det in rapporter om att polisen inte längre mäktar med att förebygga och utreda den brottslighet som drabbar det svenska folket. I vissa fall, som t.ex. det senaste mordet på en kvinna, anställd på ett hem för så kallade ”ensamkommande flyktingbarn i Mölndal, går det så långt att rikspolischefen väljer att visa större sympati för gärningsmannen än offret. Den typens respektlösa beteende är numera så djupt inrotat i våra ryggradslösa politiker, vårt svaga rättsväsende och vår ljugande media att ingenting längre förvånar oss. Men vi vägrar att accepterade de upprepade överfallen och trakasserierna mot svenska kvinnor. Vi vägrar att acceptera raserandet av vårt en gång så trygga samhälle. När vår politiska ledning och polis visar större sympati för mördare än deras offer finns det inte längre några ursäkter att låta det ske utan protester. När de svenska gatorna inte längre är trygga att vistas på för vanliga svenskar är det vår PLIKT att åtgärda problemen."
"Idag samlades därför 200 svenska män för att markera mot de nordafrikanska ”gatubarnen” som härjar runt om huvudstadens centralstation. Polisen har med all tydlighet visat att man saknar medel för att stävja dessas framfart och vi ser numera ingen annan utväg än att själva dela ut straffen de förtjänar. Rättsväsendet har lämnat walk over och samhällskontraktet är därmed brutet – därför är det nu varje svensk mans plikt att försvara våra allmänna utrymmen mot den importerade kriminaliteten. Vi som samlades idag var varken din politiker, din journalist eller din polis. Vi är däremot din pappa, din bror, din make, din kollega, din och din granne. Svenska män och kvinnor förtjänar trygghet i sin vardag och vi uppmanar därför alla andra som också ser problemen att följa i våra fotspår, både i Stockholm och på andra platser runt om i landet. För en bättre framtid tillsammans."

Idag är dock tongångarna annorlunda. "Högerextrema grupper och fotbollshuliganer spred rasistiska budskap och attackerade flyktingbarn på fredagskvällen".

Media hade just börjat vända ryggarna åt sina omhuldade "ensamkommande barn" eftersom det har blivit lite obekvämt att fortsätta kalla dessa unga män för barn, när de trakasserar flickor, från 9 års ålder, på varuhus, gator, allmänna platser, på badhus och i tunnelbanan. Och efter mordet på en ensamarbetande: 22-åriga Alexandra -Mezhel på ett HVB-hem i Mölndal, är allmänheten rejält upprörd. När dessutom två sossifierade dubbelnollor som rikspolischef Dan Eliasson och kommunalrådet Marie Östh Karlsson, snyftar fram att förövaren är traumatiserad och trasig (och därmed i princip oskyldig), så brister det nog för många svenskar.

Så det behövdes en händelse som anfallet i fredags för att tåget skulle rulla på plats igen.

De marockanska gatubarnen poppar nu upp till ny känslodrypare. Bloggaren återkommer till dessa och den mörkläggning, censur och renodlad lögn som nu alltmer sker i medierapporteringen, uppstöttad av några betydligt högre upp i beslutandeprocessen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn