Sverige är fulltBloggaren kan inte låta bli att tänka på Reinfeldts Öppna-hjärtans-tal och flygfärden över alla tomma ytor och förtjust konstaterade att Sverige är stort, när dagens besked kom från migrationsminister Morgan Johansson att gränsen är nådd. Sveriges kapacitet när det gäller att ordna asylboenden är nu noll. Det sover folk överallt, varje utrymme är fullt om det så handlar om matkällare, tvättstugor, tält och det allra senaste: Migrationsverkets egen reception!!

Vi är många som har undrat om det finns någon gräns för hur mycket "ansvar" Sverige kan ta i flyktingkaoset. Nu har vi fått svaret: Det fanns en gräns. Men det krävdes att asylanterna brakade in direkt genom Migrationsverkets väggar likt ett runaway train för att polletten skulle trilla ner. ("Not in my backyard").

Kriterierna för vansinne, psykos, är fem till antalet:
  1. Dålig eller ingen verklighetsförankring
  2. Noll sjukdomsinsikt
  3. Vanföreställningar
  4. Hallucinationer/illusioner
  5. Gudskomplex
Svenska politiker, gråterskor i media, godhetsknarkare; alla passar de in. Mest framträdande är Gudskomplexet; man tror inte på Gud, man tror att man själv är Gud.

Men nu har t o m Gud tvingats att abdikera. Regeringen viftar med röda flaggan och ber om hjälp utifrån, d v s EU. Ursäkta, men inga av de 27 medlemsländerna vill ta emot en enda asylsökande till. Alla har fått nog. Alldeles nog. Tyskland är fullt. Österrike har byggt en mur liksom Ungern, Slovakien har tidigare byggt en mur för att stänga ute romerna. Militärt skyddade gränser finns i Kroatien, Slovenien och Nederländerna. 

Men Sverige är ju en humanitär stormakt och sådana håller sina gränser öppna, d v s tills hela landet kollapsar. Våra psykotiska ledare har satt sin sista potatis och kommer snart att implodera. Ångesten sprutar. Nu faller man på knä och ber rikets kommuner om 20.000 bostäder. I övrigt blir det tält som gäller.

Kommunerna ska bygga om, dra fram gamla baracker och annat bråte som kan fungera som golv och tak. Men mest snor man gymnastiksalar och sporthallar. Friend's Arena?

Kommunerna blöder redan. Det blir fråga om chockhöjningar av skatter och avgifter och ändå kommer det inte att räcka. Parallellt kommer det att behövas nedskärningar på precis alla, ALLA nivåer i de s k välfärdssystemen. Det har redan startat. Handikappade har redan drabbats av nedskärningar i LSS (Lagen om särskilt stöd), d v s hjälp i vardagen och nu inriktar man sig på organisationer.

Gruppboenden har slagits ihop och har nu alltmer börjat likna de gamla institutionerna. Vi som följer med lite, har sett hur just sådana boenden slänger ut funktionshindrade för att istället bli gruppbostad till "ensamkommande barn". Det är så hjärtlöst inhumant att man mår illa. De nya hyresgästerna som för det mesta är unga, arga män, kommer att slå sönder det gamla boendet medan de mentalt handikappade får trycka ihop sig i rum med 3-4 sängar.

Men detta är bara en västanfläkt mot det som väntar oss alla. Adjö till subventionerad sjukvård, adjö till rabatterade mediciner, adjö till statsbidrag, adjö till bostäder för de cirka 250.000 unga som tvingas bo hemma tills de är 30, eller kanske hela livet.

Så kan man också tacka de få män som har gjort denna utveckling möjlig och sålunda bär ansvaret

Olof Palme, Bengt Westerberg, Fredrik Reinfeldt och Gustav Fridolin. Plus då naturligtvis 68-generationen och det stora blöta hål de grävde för Sveriges framtid.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn