Sanningens ögonblick

Vad har en gräshoppa och en elefant gemensamt? Jo, de blir allt farligare ju fler de är. En elefanthjord kan trampa ner allt i sin väg, och en massattack med tiotusentals gräshoppor över odlade och bebodda trakter är en katastrof av oöverskådligt slag. Något dussin för sig kan de ses som trevliga inslag i sommarnatten med sitt speciella kvirrande.

Vid måndagens partiledardebatt var såväl Ebba Busch Thor som Annie Lööf frånvarande med anledning av nytillkomna svenska medborgare. Obs, inte nyanlända, som i asylsökande, utan helt svensktillverkade små battingar,

Vad är det som väntar dessa i en oförutsägbar framtid? Vad väntar de lite äldre barn och ungdomarna som redan nu mår så skit att många av dem tvingas att käka psykofarmaka? Och vad väntar kommande pensionärer där t ex jag själv och någon halvmiljon andra står på pass?

De svenska politikerna och deras lydiga bandhundar på de hundratals myndigheterna, har nu drivit Sverige till avgrundens rand. The point of no return passerades i själva verket för fyra, fem
år sedan när dåvarande regeringen ingick ett avtal med Miljöpartiet om att i princip ge alla asyl som passerade den svenska gränsen. Med eller utan asylskäl. Hela smörgårdsbordet av välfärdstjänster öppnade sig som en näckros på morgonen. Sedan dess har asylanterna ökat med 150 procent från 2011 till 2014.

Tino Sanadaji, den politiskt inkorrekte och kurdiska statsvetaren, presenterar en tabell över hur antalet utrikesfödda rusat i höjden sedan år 2.000. Nästan dubbelt så många har migrerat sedan dess. Med tanke på att tabellen slutar vid 2014 kan vi ganska lätt föreställa hur det hela kommer att sluta i år.Systemkollapsen har inletts. Alla välfärdssektorer dignar nu under asylinvasionen, eller som man väljer att kalla det; utmaningar. Verksamheter som skola, förskola, socialt bistånd, vård och tandvård m m tvingas nu till besparingar vid en pol för att prioritera och tillföras resurser till den andra, d v s asylinvasionen. Boenden finns inte, utan tältläger börjar spikas ihop. Men antalet tält är hittills så få att de bara räcker till ett dygns invandring...

Vården och tandvården är redan nu under hård belastning efter nämnda koalition mellan Reinfeldt och MP. Nu har också tiggarna, EU-migranterna, rätt till detsamma. Folktandvården i Dalarna är nu så överbelamrad att man nu inkallar pensionerade tandläkare(!).

Psykiatrin i Sverige har i många år varit i strykklassen när det handlar om resurser inom fr allt slutenvården. Det hindrar emellertid inte vårdgivarna att satsa extra resurser på traumabearbetning hos krigsskadade. Vare sig de är IS-soldater eller inte. I det Öppna hjärtat får alla plats, även massmördare och terrorister.

Kommunerna blöder ymnigt. Redan. Och det värsta är att om det är fullständigt kaos nu så kan det bara gå åt ett håll: Mer kaos. Man blir tvungen att offra allt. Detta är Sveriges krig: Att översköljas med hundratusentals människor som vi inte vet vilka det är, som vi inte har något gemensamt med och som kommer att suga ut varenda krona ur statsbudgeten.

Bloggaren tror inte att en enda kommunpolitiker kan sitta framför öppna spisen och mysa fredag kväll och lämna jobbet i ett par dagar. Istället får han/hon sitta parkerad i telefon för att ta del av de senaste katastrofnyheterna.

DÖ må vara död men inget tyder på att något kommer att förändras. Vid EU-toppmötet idag var stämningen i det närmaste panikartad. Något måste göras åt asylinvasionen. Tyskland rapporterar hårdare gränsbevakning, Men knäckfrågan handlar om EU:s yttre gränser och hur den ska upprätthållas. EU-länderna är dödströtta på de överfulla tågen och lastbilarna, för att inte tala om Medelhavet där människor i berått mod färdas i undermåliga båtar och räknar med att bli räddade. Man är dödströtta på okontrollerade resursfördelningar, ekonomiska kriser, ett utarmat välfärdssystem med utflöden åt alla håll och ökande kriminalitet.

Men inte Sverige. Stefan Löfven:

"Ett europeiskt samarbete, ja. Gränskontrollen är ett nationellt mandat. För svensk del gäller inget annat än att det är landet Sverige som sköter sina gränser."

Kommentarer

Anonym sa…
Enligt min uppfattning har regeringen avskaffat skötseln av gränskontrollerna. Jag frågade en psykolog igår vad det är som gör att sjuklöverns politiker hand i hand går mot stupet för svenska folket? Hans svar var att det var rädsla för att förlora sin möjlighet att försörja sin familj på nuvarande nivå.
Anonym sa…
Det du skriver är skrämmande vad som händer med Sverige. Du skriver att DÖ må vara död men ingenting kommer att förändras. Skall man faktiskt ta död på Sverige ?

En svensk journalist skriver att " Sverige är nu definitivt inne i en aggressiv fas av självskadebeteende, som riskerar att leda till ett nationellt självmord eller någon form av självstympning, om förloppet inte hejdas."
https://morklaggning.wordpress.com/2015/10/16/moder-svea-och-pga-patologisk-global-altruism/

Hur förhindrar sakkunniga detta patologiska självskadebeteende när varken politiker och största delen av det svenska folket inte vill lyssna till fakta och sunt förnuft?

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn