Nästa år är vi 10 miljoner - IS-krigare inkluderade

En glädjekalkyl över det framtida Sverige? Eller?

Det är Sydsvenskan som har tagit fram spåkulan och räknesnurran för att verka vetenskapliga och ge en framtida prognos över befolkningsökningen i Sverige fram till 2060. Med den lilla knorren: För oss som lever då.

Under de närmaste åren kommer befolkningen att växa med cirka 150.000 varje år. Eftersom alla som säger sig vara från Syrien har fribiljett in, så kommer alltså de flesta av dessa 150.000 vara syrier. Redan nästa år kommer vi att vara 10 miljoner individer i det långsträckta landet i norr. År 2060 räknar man med att vi är 13 miljoner, men då har man varit försiktigare och bara beräknat en invandring på 50.000 årligen. Tydligen tror man på hjälp från övriga EU-länder i asylmottagandet.

Bloggaren tror att man har räknat för lågt och glömt anhöriginvandringen. Varje PUT innebär minst två efterkommande PUT. Om 150.000 personer genererar varsina 2 efterföljare blir de hux flux 450.000 året efter! Plus då de nya 150.000. Det är ett Runaway Train, en tsunami, en katastrof.

"Det kommer att krävas stora förändringar av samhällets resurser för att klara den här ålders-tsunamin, säger Yngve Gustafson, professor i geriatrik (åldrandets sjukdomar) vid Umeå universitet."

Exakt. I mitt förra inlägg skrev jag om hur social-Sverige har ersatt sjukvården och som scenariot nu ser ut så kommer sjukvård enbart finnas för folk med kassaskåp år 2060. Eftersom livslängden beräknas öka så kommer de riktigt gamla, över 80 år, vara bortåt 1 miljon. Om det är kaos redan nu så.....

Just nu rapporterade SR 1 nyheter att fler kvinnor än män dör på sjukhus efter en hjärtinfarkt. Det är inte dödstalen i sig som upprör SR-rapportören utan bara det faktum att det föreligger skillnader mellan könen. Åter och åter igen, samma fenomen: Allt fokus på ojämlikhet skymmer sikten för det verkliga problemet. Jämlikhetsdiktaturen är dödligast av dem alla. Den drar resurser från alla områden och sprider sig likt ett virus. Det är inte ojämlikhet som är Sveriges problem. Det är tystnaden och förtigandet av sanningen.

Att ojämlikhet, patriarkala strukturer och kvinnofällor aldrig nämns i sammanhang som handlar om invandrarfamiljer är fegt och undanglidande. Istället handlar det bara om utsatthet, strukturell rasism från det svenska samhällets sida och frustration. Muslimska familjer befinner sig alltid under social-Sveriges lupp och om den avslöjar missförhållanden i familjerna så blir det inga snyftreportage. Det bara tigs ihjäl med rasistklubban tätt intill på skrivbordet.

Det är knappast normalt att ett lands befolkning ökar med en miljon på bara några få år. Var någonstans ska alla dessa "nyanlända" bo?

Visst, det byggs så det knakar i betongen, hus som förmodligen kommer att bli lika dåliga som dem i miljonprogrammet för 40 år sedan. Men takten på byggandet står ändå inte i proportion mot alla nykomlingar. Så vad gör man?

För att alla ska ha samma chans (jämlikhetsdiktaturen) så slås nu alla köer ihop till en enda avgiftsbelagd bostadsförmedling och de som idag står i kö hos Uppsalahem kommer att mista sin kötid för att dessa inte ska få någon gräddfil vid sidan av de som joinar kön från andra bostadsföretag. Så glöm dina 15 år i kö för att få en riktigt fin lya. Nu blir du rättvist tilldelad ett könummer. Som du dessutom får betala 300 kr för.

Så vilka blir då kriterierna för att få en sned och vind och halvmöglig lägenhet? Antagligen "efter behov". Den godtycklighet som blir följden kan vi bara drömma mardrömmar om.

Men med svenska politikers ögon så är människor från mellanöstern och Afrika ALLTID offer och det även om de själva är krigsförbrytare, mördare och terrorister. Offerstatusen ges med varm hand ut som en belöning för lång och trogen tjänst i t ex terroristorganisationen IS.

Jag trodde i min blåögdhet att krigsbrott är straffbart även om det begås i ett annat land. Jag kunde inte i min vildaste fantasi drömma om att mördare skulle kunna belönas för sina mord. Men det är precis det man nu gör i rikets huvudstad Stockholm.

Kolla in ansiktet på bilden. Kolla in det noga, alltså väldigt noga. Hon heter Ewa Larsson och sitter som vikarierande socialborgarråd i Stockholms stadsfullmäktige. Parti: Miljöpartiet. Så ser en riktig godhetsknarkare ut. Så ser en 24 karats folkförrädare och pestspridare ut. Så ser det svenska politiska vansinnet ut.

En rejält uppretad Maria Ludvigsson skriver:

"Dokumentet andas en aningslöshet som måste skrämma även den mest luttrade. De IS-krigare det handlar om omnämns exempelvis genomgående ”personer som deltagit i strid” eller ”kommer hem från strider utomlands”. Åtgärderna delas in i främjande, förebyggande, anhörigstöd och efterperspektiv, och i varje del föreslås samordning, samverkan, främjande samt kommunala satsningar som hjälp med bostad, jobb och bidrag."

Detta är så  "Stockholms stads strategi mot våldsbejakande extremism" och kan väl ses som en fläkt av det som Mona Sahlin ska kräkas ur sig i slutet av året. Fast då handlar det om NATIONELLA strategier. Checka gärna in hemsidan där tre centimeters bokstäver upplyser oss om att: INGEN FÖDS TILL EXTREMIST.

10 miljoner "svenskar". Vi ska trängas mer, slåss om bidrag mer, slåss om bostäder mer, OCH stryka mördare över håret mer.

Kärringjävlar med drypande moderskänslor och navelsträngen som en sjal runt halsen, borde aldrig sättas i beslutande ställning. Jag tycker inte det. De borde förses med dödskallemärkning istället och byta jobb till något mycket mer jordnära. Som att ta hand om jobbarkompisarnas barn längst ner i korridoren.Kommentarer

Martin sa…
Nej, mitt "vi" är fortfarande en sisådär 6-7 miljoner.
Crille sa…
Bland det bästa och fränaste du skrivit! Du flåsar Julia Caesar i hasorna!

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn