SolförmörkelseDen tunna fernissan har börjat rämna. Margot Wallström har lyckats med bravaden att bli osams med halva världen. Ett slags desperat Palme-komplex parat med inkompetens har störtat Sverige in i en diplomatisk kris.

Att bara börja karriären med att erkänna en stat som inte är varken stat eller en demokrati, Palestina, ledde snabbt till osämja med Israel. Att anklaga Saudiarabien för bristande demokrati och dålig koll på Mänskliga Rättigheter, gjorde hennes erkännande av Palestina mycket märkligt. Ett slags schizofrent tankefel. Man kan inte först göra en groda för att sedan.hävda att man har ätit upp den. Hela Arabförbundet - för vilka hon var hedersgäst och skulle hålla tal - har nu enhälligt fördömt henne. Och Saudiarabiens ambassadör har stuckit från Stockholm.

Hon har totalt misslyckats med sin "feministiska utrikespolitik". Förutom att presentera sig som en riktig virrhöna. När hon skulle smörja araberna fick hon dem istället i strupen. Aj, Aj. Bloggaren har fått nog av "mänskliga rättigheter". I alla fall om det används som ett papegojuttryck. Med floskler kommer man ingenstans. Utom möjligen in över tröskeln till Södermalms svindyra bostadsrätter. I dessa är det emellertid högt i tak vilket man inte kan säga om Margots inkompetenta insatser och debattklimatet i Sverige.

Alice Bah Kunhke är trots sin trevlighet bara en vanlig tom tunna som sällar sig till antirasim-aktivismen; ett säkert kort som inte provocerar någon.

Men lågt är ändå inte lägst. Det är svårt att peka ut det allra lägsta. Men att de råder ren solförmörkelse i Sverige är definitivt sant. Ytterligare en rensad hjärna, Mona Sahlin, får nu sitt bidrag fördubblat i kampen mot "våldsbejakande extremism". Den kamp som ska föras genom att stryka islamister medhårs och istället skylla på de få verkliga nazister som finns. I förhållande till hotet från islamisterna är de högerextrema bara lite smolk i botten på glaset. Men Mona Sahlin har förmodligen ingen aning om detta utan de åtgärder hon ska sjösätta handlar säkerligen om begränsning av Internets anonymitet och sanktioner mot "hatsiter".

I ett av hennes eget definitiva bottenskrap är när hon i S:a Katarinastiftelsens lokaler jämställde islamismerna i IS och Boko Haram med kristna abortmotståndare. Ungefär som Mehmet Kaplan som jämförde de "svenska" jihadkrigarna med de svenskar som stred för Finland i vinterkriget mot ryssarna.

Så här skriver Yekbun Alp angående Mona Sahlins löfte om att ge skattefinansierat stöd till "avhoppare" från IS:

"Mona Sahlin vill alltså belöna terrorister som åkt ner till Kurdistan, Irak och Syrien för att våldta kvinnor och barn och sälja de vidare som sexslavar. Dessutom halshuggit människor på löpande band, fördrivit hundratusentals på flykt, massmord som folkmord, tortyr och kidnappning är en del av allt det onda de fört med sig gentemot dessa länder och dess befolkning. Det är tur att inte någon som Sahlin bestämde och satt vid makten i Nürnberg när nazisterna ställdes inför rätta för krigsbrott och folkmord på flera miljoner judar, romer och homosexuella. Hon skulle säkert ha frikänt dem och gett dem ekonomiskt stöd"

Vad Mona Sahlin aldrig kan begripa i sin begränsade hjärna är att de verkligt våldsamma extremisterna finns bland de autonoma vänsterkoalitioner som hon själv beundrar och stöttar: AFA, Revolutionära Fronten och Rättvisepartiet Socialisterna. Linje 17 är en sammansmältning av dessa och liknande grupperingar.

Den solförmörkelse vi nu bevittnar består av lika delar lögner, undanhållande av sanningar, hyckleri, feghet, stollighet och fördumning. Tyvärr är kvinnor i majoritet i denna cirkus.

Cecilia Wikström, FP (EU-parlamentet) är en av de absolut värsta. Hennes gnällspiksröst fyller etern titt som tätt. Hon "engagerar" sig SÅ för de utsatta romerna och hur Europa kör dessa på porten. De rumänska tiggarna flödar in i Sverige i en omfattning utan motstycke. Man svinar ner stadsmiljöerna och i städernas ytterkanter växer slummen fram. Wikström bortser totalt (helt medvetet?) det faktum att Rumänien har låg arbetslöshet och har massor av stödprogram för just romer. Men dessa väljer att åka till Sverige, sitta och tigga och begå brott.

Julia Caesar, skribent på danska Snaphanen slår huvudet på spiken i sin söndagskrönika: Vänsterns oändliga godhet

"Vänstern har äntligen hittat sitt drömobjekt. Den är ständigt på jakt efter “förtryckta” och “diskriminerade” individer och grupper som den kan begagna i sin kamp för att krossa samhället. Gång på gång har den gått på pumpen. Det gick inte särskilt bra att intala svenska arbetare att de var kapitalets slavar och elda dem att krossa kapitalismen på 1960-talet. Muslimer är heller ingen lättdompterad grupp, de prioriterar i allmänhet islam före klasskamp. Men nu har vänstern gjort sitt bästa fynd någonsin: tiggande romer."

Det är cyniskt så det förslår. Men icke desto mindre är det sant. Att så split mellan grupper och på så sätt skapa ett skuldkomplex hos majoriteten, bildar en grogrund för högskattesamhället och statlig överbyggnad för precis allt i samhället. Den individuella friheten rasar ner mot noll. Och det görs i en falsk anda av godhet. Här är ett exempel från Linje 17 i samband med en demonstration i Kärrtorp, ett år efter de stora manifestationerna där.

  • Skapa ett oberoende resurs­centrum i Skarpnäcks stadsdel, där det ska finnas mötesplatser för kulturella möten och för lokalt engagemang.
  • Gör bostad till en rättighet för alla. Detta ska inkludera EU-migranter.
  • Skapa en meningsfull och trygg fritid för unga med ökade resurser till fritidsgårdsverksamhet.
  • Kraftfulla åtgärder för att säkra ett fungerande likabehandlingsarbete i skolor och förskolor.
  • Motverka rasistisk splittring på arbetsmarknaden.
  • Ta fram en strategi mot rasism, diskriminering och hatbrott och synliggör den.

Den här listan är riktad mot Stockholms politiker. Det fullständigt strömmar godhet om dokumentet. Det som inte står är: vem ska betala? Och vad händer om förslagen skulle bli verklighet? Att de romska tiggarna ska få lägenheter i Sverige med alla konsekvenser därav? Bostadsbristen är skriande och det enda som kan göra Linje 17:s dröm levande är att man plundrar den redan hårt pressade arbetande befolkningen på gigantiska skatteuttag.

Likabehandling? I praktiken innebär det tvingande regler och lagar som snarare ställer till det i skolor och förskolor. För vad betyder det att behandla alla lika när alla är olika? Genuscoacher, värdegrundslärare och klimatkunskap ska tvinga människor att inte tänka det de tänker. Framför allt inte delge andra sina tankar. En neutralisering av den fria människans individualitet. Det är ett slags förtryck fast i godhetens glittrande namn. 

Men allt går att sälja med mördande reklam. "Kom och köp konserverad gröt".

En verklig solförmörkelse kommer att äga rum på fredag 20 mars runt halv tio. Månen och solen gör som de vill. Utan inblandning av den humanitära stormakten Sverige.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn