Svenskt dubbelspel och totala förfall

Ingen av oss reagerar med full kraft mot hot som vi eventuellt utsätts för. Bloggaren blev hotad till livet efter det att jag hade anmält en grov misshandel där vi kunde identifiera förövaren. Någon vecka senare kom hans polare och ställde sig i en ring runt omkring mig och väste på urdålig svenska att de skulle döuda mig om jag vittnade mot förövaren. Denne var från Gambia, medans hans vänner var från skilda afrikanska länder. Visst, jag blev oerhört illa till mods, men ta tillbaka anmälan mot en man som hade sparkat ner mig på öppen gata och skulle ha fortsatt att sparka om inte en boende i huset ovanför stuckit ut huvudet och skrikit att han hade ringt polisen; Att inte anmäla; det skulle jag ha föraktat mig själv för, resten av livet. Så grobianen, hmm, gambianen fick fängelse och därefter utvisades han ur Sverige. Och absolut ingenting hände efteråt, gerillan från Afrika visade sig inte mer. Så är det. För det allra mesta är det bara fråga om tomma hot.

Jag var en ensam individ mot hotet. Det borde vara stärkande att vara fler och konfrontera förövarna. Men "borde" är inte lika med "ska". Folk i grupp tenderar att skrämma upp varandra och inbördes förstora hotet som sedan förstärker rädslan. Ju mjukare den gröna myllan är, ju skarpare syns fotspår i den. Ju fler som ingår i gruppen, ju fler är tolkningarna om hotet. Om den gröna, mjuka myllan har fått ligga orörd under ett par hundra år blir de skarpa avtrycken alltmer skrämmande, helt enkelt därför att man inte vet hur man ska återgå till status quo. Så man duckar.

Den svenska harigheten, fegheten och flatheten har nu skapat en situation som handlar om liv och död. Här i landet hjälper makteliten inte de goda principerna att möta upp hot, våld och mord. Istället tas de små, utsatta pojkarna om hand som porslinsfigurer efter det att de har varit nere i Syrien och Irak och halshuggit oskyldiga människor. Frågan är om Sverige någonsin har sjunkit så lågt.

Bloggaren såg inte Uppdrag Granskning där tydligen en liten "tapper" IS-krigare fick sitta och predika jihad i 45 minuter. Jag hörde något utdrag ur det, eller också var det någon annan "kronjuvel" som (anonymt) uttryckte sig ungefär: "Om ni inte ställer upp på oss så kanske vi angriper er".

Och ett sådant uttalande är alldeles tillräckligt för att skrämma skiten ur den svenska makteliten med media, kulturmarxisterna och genusförsvaret i frontlinjen.

Så nu är man som vax i händerna på de "svenska" IS-krigarna (unga män som är födda här eller har kommit hit som "ensamkommande baaarn"). Det har sagts att 130 ungdomar av båda könen har gjord sina pilgrimsfärder i mord, men i själva verket kan det vara minst 300. Sverige ligger nämligen i topp vad gäller antalet IS-krigare (still no computer). Naturligtvis hänger det ihop med att Sverige också har den största invandringen från muslimska länder. Något som ständigt förnekas. "Islam och IS har ingenting gemensamt". Och, "de kunde lika gärna vara kristna". Ingenting har så hög risktröskel som att anklaga kristna. Islam däremot. Nu har man börjat kalla IS för "extremister" istället för islamister.

Att kasta in de små bestialiska mördarna i fängelse när de återvänder med blod på sina små händer vore en välgärning och en markering för vad makten accepter och inte. För oss alla. I Australien strippar man återvändande jihadister på sitt medborgarskap, sedan ut med huvudet före. I våra europeiska grannländer häpnar man, och chockas av Sveriges hembakade strategi för hantering av massmördare. Men dessa har ju fötts på en taskig sida av livet och blivit orättvist och rasistiskt nertrampade av de som har mer av allt. Allt vi kan göra är att nicka och förstå medan vi blåser på det onda och slår bandage runt såren för att krigaren ska ut på nästa äventyr. Sinbad Sjörövaren skötte åtminstone om sina egna sår.

Vilket är värst? Feghet eller dumhet? Feghet är värst, dumhet borde inte få finnas. Men makthavare och försvarsstaber, stridsflygare och beslutsfattare på högre ort får inte vara vare sig fega eller dumma. Men det är klart; här i Sverige är vi ändå överlägsna med vårt "feministiska försvar" och runt cockpitten tittar genusvetarna ut.

Räcker feghet och dumhet som förklaring? I Sverige räcker det faktiskt långt, fast i bakvattnet puttrar det av skitig olja. Det känsliga avtalet med Saudi-Arabien har kommit upp på bordet och det är ett byk som inte tål någon närmare granskning. Vapenexport till en av de värsta diktaturerna i världen, en försvarsminister som inte kunde benämna landet som diktatur, en kung som ger presenter till sin kollega....

Men nu är det faktiskt så att Saudiarabien knappast är den enda diktaturen som köper tunga vapen av Sverige. Även Algeriet, Oman, Förenade Arabemiraten och Thailand importerar Bamse med kollegor till sin växande försvarsarsenal.

Carl Bildt blev intervjuad i Studio Ett om rimligheten med vapenexporten. Han ansåg att det inte var någon fara så länge inte de s k mänskliga rättigheterna kränks! Att handla med skurkstater är att också vara informerad om vad som händer i dessa länder, menade Bildt.

Har man bara en gnutta fantasi går det att spekulera runt dessa svenska excesser. Vapenhandeln med arabstaterna följs upp med bistånd till de som lider av krig och sprängs i stycken. Utfört med svenska vapen. Det folkmord mot framför allt kristna som pågår i snart sagt hela arabvärlden och sprider sig ner över Mali och Nigeria, är krig som Sverige sanktionerar

Vilka står bakom IS oerhörda slakt av kristna och andra "otrogna"? Saudiarabien har nämnts, men sannolikt finns det fler MENA-stater inblandade. Som sagt; de länder och provinser som inte Sverige beväpnar, erhåller istället bistånd. Palestina är den provins som erhåller det överlägset största biståndet från vårt ymnighetshorn. Det använder de bland annat till att köpa rakter för att skjuta in i Israel och gräva tunnlar för att nå landet underifrån. Sveriges gistna kontakter med Israel har många bottnar.

Så om man avlägsnar alla mellanhänder så står sanningen i naken dager: Sverige har en del i IS islamistiska mordmaskin. Det verkar som om vi tar vårt ansvar fullt ut genom att ömma och gulla med de "utsatta" mördarna på hemmaplan, låta dem åka tillbaka igen när de vederkvickats och fortsätta dödandet. Med svenska vapen.

Det är något att tänka på när man ser nästa propagandafilm från IS där de maskerade mördarna halshugger oskyldiga människor och sedan stolt poserar med de avhuggna huvudena.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Kvinnor älskar mördare