Dödens fotsoldater

Tre veckor efter Paris så slår Döden till igen: Nu i Köpenhamn. Döden har vandrat ett 30-35 mils stråk norrut. På ett seminarium om Yttrandefrihet var bl a Lars Vilks närvarande. Denne herre är den muslimska världens hatobjekt nr 1, värre än karikatyrtecknarna på Hebdo Charlie eller Jyllandsposten. Att åstadkomma bilder av Muhammed är grovt nog. Men att rita en ytterst dassig bild med Muhammeds huvud på en hund, det är hädelse. Hundar är lågtstående bastarder, såväl som grisar är orena.


Förut ställde jag mig ytterst frågande till visionen av ett muslimskt världsherravälde. Nu är jag inte så säker längre. Hela MENA (Mellanöstern + Nordafrika) tycks implodera inifrån. Och vi känner svavellukten när "våra" krigare återkommer till Sverige efter en mördarturné.

IS, Islamska Staten, poserar stolt med alla huvuden som man huggit av. Nu lämnade Cecilia Uddén den senaste rapporten (jag har fortfarande ingen dator hemma) om att IS-soldater skryter om att de nu opererar ända bort i Libyen och att blodet ska rinna och skriken ska höras ända upp till Rom. Visst låter de lite som när man lekte indianer och cowboys när man var liten?

I Köpenhamn lekte man dock inte. Två människor dödades plus gärningsmannen själv som sköts av Politi. Idag rapporteras det att mördaren inte var en sedvanlig "ensam galning" utan att han hade någon typ av medhjälpare. Kanske säger man Bröder och blandar blodet tillsammans.


Nu får Sveriges obefintliga passkontroller rejäl kritik från EU, där länder som Tyskland, Nederländerna och Belgien har konstaterat att asylanter gör sin entré till deras länder norrifrån. Från Sverige.

Alla skyller på alla, och alla förstår att nu måste man strama åt flyktingströmmen. Att något positivt skulle komma från de vidriga terrorattackerna de senaste veckorna är ganska cyniskt att visa på, men eftersom hela Europa nu samlar sig för att bilda en enad front mot terrorismen så måste helt enkelt Sverige hänga på. Allt annat vore fullständigt groteskt.

Men i vanlig ordning tar Godhetsarmén ut svängarna och varnar för islamofobi och att inskränkningar i asylmottagandet skulle vara ett brott mot de mänskliga rättigheterna! Dessa människor (nästan enbart kvinnor) är inte goda. Att framhålla att inskränkningar på asylområdet skulle vara ett brott mot de krigsförbrytare, terrorister och massmördare som med största sannolikhet glider in  i Sverige utan problem; det är snarare ett exempel på att deras eget programmerade gudskomplex är ett brott mot de mänskliga rättigheterna.

Att vara mer bekymrad över ökad bevakning och skydd av vårt lands gränser än att bara för en millesekund ägna en förflugen tanke åt terroristernas offer, är inte att vara god. Det är att vara fullständigt känslomässigt död utrustad med en egenpåtagen helgongloria som rostig och full av ärg skär in i pannan och tinningarna.

De är bara nyttiga idioter åt Dödens fotsoldater.
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Språket som klassmarkör