Jag vill inte förstå


Självmordsbombare, Kalashnikov-beväpnade massmördare, Jihadkrigare, IS-soldater. Ni som nu visar ert rätta ansikte och far ifrån Sverige för att döda oskyldiga. Vi har givit er skydd, livslång försörjning, gratis skolor och sjukvård. Nu angriper ni oss. Ni arbetar inifrån s k terroristceller. Ligger och lurar som en pigg skallerorm.

Nej, jag vill inte förstå er. Jag vill inte sitta vid mitt skrivbord och humma förstående när ni berättar om varför ni har gått ut i ert heliga krig och hur många ni har dödat.

Om ni ångrar er får ni gå och bikta er om nu möjligheten finns i moskéer. Jag tycker inte synd om er. Jag tycker inte att "samhället har utestängt er". Jag tycker inte att ni ska ha specialterapi när vi inte har resurser nog att klara av alla de som redan står i kö.

Nervöst pratar man om förvirrade ungdomar som tränas för att bli monster. Aldrig en kommentar om det egna ansvaret. Aldrig ett erkännande att det är islam som skapar dessa mördare. Istället är det s k galningar och t o m fascister(!). Och så "hemvändande svenskar" som alltså kan vara vilka svenskar som helst och att det bara är en slump om man blir mördare eller läkare.

Det är ovärdigt och ett stort svek mot alla de som har mist livet i er "kamp". Vad består er kamp av? Ska ni döda oss alla eller bara några tusen för att bevisa er tes? Vi ska förstå er. Vi ska förstå vår syndiga livsstil och vår andliga underlägsenhet. Om vi ger er våra lillfingrar skär ni av våra händer då? Nej, vi förstår inte. Och jag vill inte förstå. Jag vill inte avstå en millimeter för er skull. Jag vill inte avstå några pengar eller resurser för er. Jag vill strypa och låsa alla era tillgångar som ni ändå har stulit från oss. Jag vill inte leva i er värld. Jag vill se er utplånade från jordens yta.

Förljugenheten, fegheten och rena rama lögner från den "fria" svenska Public Service, håller just på med kampanjen att vi ska förstå. Vi ska hjälpa de stackars förvirrade och frustrerade pojkar som kommer tillbaka från Irak och Syrien som fullfjädrade mördare. Nu pratar man om civilsamhället precis som om man vet vad det är. Civilsamhället ska stå i givakt och beredskap när terroristerna, förlåt, de hemvändande svenskarna, träder över gränsen. Experter av alla de slag ska samarbeta med myndigheter (civila?) om en handlingsplan för en behandling och ett gott och välkomnande bemötande. (Detta hört i Studio Ett på eftermiddagen).

Besvikna IS-soldater som tyckte man dödade "fel" folk och som tappade drömmen om paradiset och de 72 jungrur som ska bli priset; nu vill de ha hjälp med sin besvikelse över sitt projekt. Det blir naturligtvis som de vill. Politiker och civilsamhället önskar sig inte en bomb i mössan. "De hemvändande svenskarna" är trots allt inte helt lika andra inhemska svenskar.

Terrorhot förhindras nu på löpande band. I Belgien förhindrades ett terrorattentat som var på vippen att sjösättas. Ett gisslandrama i Paris stoppades. Terrordåd i Berlin avstyrdes. Boko Haram har kidnappat 300, i Mali fortsätter dödandet osv. Allt kopplat till islamister och bara islamister. Men när de kommer till Sverige ska de vårdas och behandlas med silkesvantar.

Underrättelsetjänsten i Belgien säger nu att IS har övergivit idéerna om ett världsomspännande kalifat för att istället angripa Europa punktvist. Tyskland, Frankrike, Belgien, Nederländerna höjer nu beredskapen. En hemlig källa anger att det finns omkring 20 "sovande terrorceller" i Europa. Sedan tidigare har man sagt att Sverige är den perfekta platsen för sovande islamister. Ja, här går de anonymt i terapi.

Mona Sahlin ska ju föreställa en samordnare mot våldsverkare och extremism. Hon sällar sig till vårdmottagningen till "hemvändande svenskar" och menar att de stackars IS-soldaterna behöver stöd eftersom de säkerligen lider av PTSD (Possttraumatisk stress).

Och det har kommit en uppsjö av liknande förslag överallt nu på några dagar, en händelse som ser ut som en tanke. Så här låter det i Örebro:

 "Vi har diskuterat hur vi ska arbeta för att de här killarna som har kommit tillbaka inte åker igen, och att de bör få hjälp att bearbeta de traumatiska upplevelser som de har varit med om..."
"I kommunledningen har man även resonerat kring möjligheten att erbjuda männen jobb, för att minska utanförskapet som de menar kan vara en del av orsakerna till att de väljer att delta i striderna i Irak och Syrien."

Mördarna ska alltså få en belöning. Förlåt, de hemvändande missförstådda svenska pojkarna som i Sverige lever i utanförskap och är offer för strukturell rasism. Att åka ner till Syrien och skjuta ihjäl och bomba oskyldiga är nu bara ytterligare ett uttryck för den frustration man känner för att "ingen gör något".

De har bl a sällskap i sitt engagemang för "pojkarna" hos en sunnimuslimsk aktivist vid Gävles moské. Han hedrar dem som dog i Allahs namn. Kanske kan han också få jobb i Örebro.

Jag kräks på dessa fega kräk i Örebro. Staden har en stor muslimsk befolkning som kan bli arga om "ingen gör något". Detta krypande, dessa ynkliga knähundar som måste vifta på svansarna för att husse inte ska bli arg. Om de tror att de ska få ett tack så får de flytta till en annan planet. De är bara värda förakt. Byt ut kommuuunflaggan utanför stadshuset till den svarta IS-flaggan. Gör det. Ge IS ert stöd. Det handlar ju bara om otrygga, utsatta och traumatiserade pojkar.

Jag kan inte förstå. Det är omöjligt att förstå. De jävlarna borde skjutas.

Kommentarer

Anonym sa…
Mycket bra skrivet! Jag håller med dig i allt.

Det är väl som det bruka vara i Sverige: man satsar alla resurser på förövarna och struntar i offren.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn