Carl Bildt talar ur skägget

Han fick nöja sig med att agera i skuggan av den diktatoriska Fredrik Reindfeldt och hans knapptryckarkompani. Carl Bildt var i själva verket den både smartaste och kunnigaste i Alliansen.

Det lustigaste med Bildt är hur kompromissvillig han själv är när han befinner sig i regeringsställning. Så kompromissvänlig att han lät den obehaglige Bengt Westerberg dominera regeringens invandringspolitik under Bildtstyret 1991-94.

Men nu står han för sig själv och kan tala fritt. Hans artikel i Dagens Industri igår är en uppräkning över de hot som vi ser framför oss 2015. Och de är många. Ryssland naturligtvis, men också Nordkorea och så den muslimska världen som börjar se ut som ett eget territorium. "När svenska soldater nu sätts in i Mali blir de del av en verklighet som sträcker sig från Timbuktu över Tripoli till Tikrit", skriver Bildt. Målet; att bilda ett muslimskt kalifat över hela MENA är ett hot mot hela den civiliserade världen  Läs mer

Nästa land i MENA-området som står inför sin kollaps är Libyen. Detta land är bland de farligaste i regionen beroende på de täta terroristlägren och att människosmugglingen är omfattande. Det är från Libyen afrikanerna, t ex somalier, flyr.

Om inte den svenska asylpolitiken stramas åt NU lämnas hela pärleporten på vid gavel för halva Afrika, även från de Ebola-drabbade länderna. De mest aggressiva och totalt hjärntvättade jihadkrigarna är ingenting annat än mordmaskiner som utan betänklighet kommer att skövla allt i sin väg. Det är när man påpekar detta som man blir kallad för islamofob... Slagträt mot budbärarna, dit nu även Carl Bildt ingår, är ingenting annat än att delta i den krigsförklaring som jihadkrigarna har ställt framför Västvärlden. Läs mer

Ryssbjörnens rytande låter förmodligen mer skrämmande än ryssen själv. När man talar om den ryska aggressionen i Ukraina så talar man om proryska arméer och eventuellt stöd från Ryssland. Det krig som förs i området är det mellan separatister och ukrainska armén. Separatister är de ukrainare som vill tillhöra Ryssland lite förenklat. Lite svårt att förstå hur detta kan hota oss. U-båtarna i december kunde inte hittas utan baserade sig på vaga observationer.

Om bloggaren får spekulera så tror jag att såväl politiker som media plockar fram ryssarna som det största hotet mot vårt land för att skymma sikten för islams pågående framflyttning av sina positioner i det utökade MENA-området. Carl Bildt har dock inga problem med att erkänna det. Men han tror att de kommer att möta ett sådant motstånd från västalliansen NATO att de tvingas till reträtt. Hoppas att han har rätt. Besvikna IS-soldater kan ju söka asyl hos oss, vilket inte är svårt med det nuvarande sållet som utgör asylhanteringen.

Sverige måste rusta. Vi måste kunna försvara vårt land! Varför är inte denna fråga het som en potatisgratäng? Är vi så fredsskadade att vi inte förstår att vi ligger illa till om det smäller. Alliansfria, frust. Vem tar en neutral stats parti och går in och strider FÖR oss eftersom vi själva inte kan?

NATO, genom bossen Anders Fogh Rasmussen (f d statsminister i Danmark) lät meddela 2013 att man inte automatiskt skulle hoppa in som en studsboll och rädda Sverige vid ett angrepp. Då får Sverige gå med i NATO.
"Antingen är man med eller inte. Med Sveriges förhållande till Nato är det som med en kvinna: antingen är hon gravid eller så är hon det inte."

Rasmussen måste ha njutit när han sade detta.

Sverige har ett abnormt förtroende för FN. Världsorganisationen dikterar hela tankeinnhållet i det här landet med sina konventioner om det ena och det tredje. Våra tafatta och obildade "folkvalda" tror i sin enfald att det skulle vara en FN-operation som skulle ställas till vårt förfogande om det smäller. I själva verket har vi ingenting. Utom våra tvättade halsar.


Pegida - Patriotische Europäer gegen die Islamisierung des Abendlandes (Patriotiska Europëer mot Islamiseringen av Väst) - har den senaste veckan massdemonstrerat i ett antal tyska storstäder som Berlin, Köln, Hamburg, Stuttgart och Dresden. Det var i gårdagens demonstration i Dresden som 18.000 islamkritiker tågade genom staden.
Men Pegida beskrivs som extremhöger, islamfientlig och rasistisk. I Sverige säger oss de begreppen ingenting. Absolut ingenting. Så blir det när man ropar "Vargen kommer" i princip hela tiden. När så besten verkligen är här kommer ingen att bry sig.

Även Tyskland har sina motdemonstranter. 5-6.000 har motdemonstrerat på var stads gator. Fasadbelysningen på Dômen i Köln släckte ner under demonstrationerna. En stilla protest mot våldet och intoleransen. På kyrkors vis resonerar man som att islamkritik är intolerant. Allt skit som kristna utsätts för har man ingen åsikt om.

Upprorens tid har börjat i det land som har tagit emot absolut flest flyktingar i Europa. Fast numer tar Sverige emot fler per år. När börjar upprorets tid här? Och hur skulle ett sådant uppror se ut?

Det absolut enda vi vet är att hela den självutsedda godhetspakten skulle fördöma, gå ut i fackeltåg tillsammans med extremvänstern och driva på Säpo att gripa in. Med våld om så krävs.

Då har vi den bleka ulven över oss utan att vi förstår det. Ulven står alltid på den sida som har mest makt. Så är det.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn