Släpp in SD!

Två månader vid makten. Mer blev det inte för Stefan Löfven. En sanslös kupp av Sverigedemokraterna sänkte budgetpropositionen och därmed regeringens makt att agera. Bloggaren tycker det var kul att lyssna på all panik som blev följden.

SD:s huvudskäl till sitt agerande är att få inflytande i Riksdagen. Åtminstone att någon överhuvud taget ska samtala med dem. Att, som alla andra partier, konsekvent vägra tala med Sveriges tredje största parti är absurt. Det är ett förakt mot, inte bara demokratin, utan mot de 800.000 väljare som har röstat på SD.Varför gör de etablerade partierna så? De eviga förklaringarna om att man inte vill samarbeta med ett parti med rötter i nazismen håller inte. Alla partier har skelett i garderoberna, inte minst sossarna. Vänsterpartisterna har ett förflutet i kommunismen (vilket ingen tycks låtsas om) och tog emot bidrag från Sovjet för att implementera "den rätta tron" i svenskarna.. Läs mer

MP har många "aktivister" i sitt sköte där odemokratiska medel anses vara underordnade målet. Gustav Fridolin är bara en av många aktivister som har varit nere i Israel och "protesterat". År 2003 blev han gripen av israelisk polis och satt internerad i ett par dygn efter att han deltagit i protester mot barriärbygget på Västbanken. Därefter deporterades han.

Gustav Fridolin är jägare - men hatar och vill beskatta alla köttätare (som köper kött). Han jagar antagligen för spänningens skull, den lille valpen har nog inte haft så mycket av denna vara.

Per Garthons Israelhat tillsammans med bostadsminister Mehmet Kaplans trotsar alla dimensioner. Mehmet Kaplan jämför IS barbariska framfart med svenskar som stred i finska vinterkriget. Han var ordförande för Sveriges Unga Muslimer för tio år sedan och även varit medlem i andra ljusskygga muslimska organisationer. SUM har anklagats för att ha förbindelser med Muslimska Brödraskapet och har haft islamister och judehatare på besök.

MP företräder ett samhällsfarligt och därmed människofientligt system av regleringar och styrinstrument för att få befolkningen att lyda. Dessutom ser Gustav Fridolin ut som en medlem av Hitler Jugend.

Och SD har representanter som har vräkt ur sig otidigheter på fyllan där ett par järnrör var inblandade. Skulle en SD:are säga att nazisterna påminde om Martin Luther Kings frihetskamp för de svarta, skulle de kastas ut från både Riksdagen och alla kommuner med huvudet före. Men precis lika upprörande är Kaplans uttalande om IS. IS är den ultimata dödsmaskinen som dödar för att upprätta ett muslimskt kalifat världen över. Kaplan borde ha avgått.


SD har nu plockat upp stridsyxan på allvar. De är nu anklagade för att göra Riksdagen till en lekplats, men då är de i gott sällskap. Sandlådor och ankdammar har länge haft sitt säte i såväl Regering som Riksdag. Och precis som mobbarna på skolgården har de kaxigt uttalat att "ni får inte vara med. Ni är inte fina nog".

Att inte vara fin nog i Sverige är lätt. Man behöver bara ge luft åt åsikten att invandringen till Sverige är för stor, så förpassas man ner i källaren som "anti-demokratisk" och att man inte står för "allas lika värde". Det hela är neurotiskt och har växt till en patologisk låsning där varje yttring dissekeras i jakt på något olämpligt. Säga vad man vill, men SD:arna verkar ha en hel ishink i magen.

Nu när SD har deklarerat att man är beredd att rösta emot alla regeringar som inte lyssnar på dem och inte tillåter dem att starta en debatt om invandringen, så har Jan Björklund FP, börjat prata om en ny lag som ska möjliggöra att minoritetsregeringar få regera utan störande element (som SD).

Desperationen är nu så stor att man är beredd att peta i Grundlagarna. För att göra grundlagsändringar måste det beslutas två ggr med ett val emellan. Om man nu driver igenom en sådan ändring innan valet 22 mars så upphör de demokratiska lagarna att gälla. För att förhindra SD:s medverkan i förhandlingar och beslut är man uppenbarligen beredd att gå hur långt som helst  Inte ens demokratin är längre helig. Det är sjukt, riktigt sjukt.

Om nu SD:are inte ställer sig bakom "allas lika värde" hur är det då med Åsa Romsons tal i Almedalen där hon öste ur sig betvingat hat mot svenska, vita, medelålders män? Talet om de köttätande monstren som kör sin SUV och förorenar världen med sin blotta existens, liknade Valerie Solanas vansinnesverk SCUM-manifestet.

Sommar i P1 fick in 17 anmälningar det första dygnet efter Athena Farrokhzads hatfyllda program om klasskamp, anti-rasism och feministisk kamp. Att lyssna på denna avskyvärda ström av hat var prövande. Så prövande att jag stängde av. Hon försvarade sig med att programmet var i "allmänhetens tjänst". Sådana galningar är OK, de är ju fina som predikar fina saker för fina människor. Hatet är ju också i "allmänhetens tjänst" och därför fint hat.

Hatet och dödshoten som mötte Marcus Birro när han konstaterade att de flesta krig och terrordåd görs i islams namn, var det också "fint hat"? De fina hatarna har mycket större värde än de "fula" hatarna. Allas lika värde?

SD är ett konservativt parti och fyller därmed en plats som länge har varit vakant. När man famlar efter acceptans och respekt så måste man vara tydlig för att förvärva den. Det SD nu gör är ett försök att få just detta. Man har makt, men får ingen möjlighet att utöva den på sedvanligt sätt genom att delta i diskussioner och beslut. Man anses inte som lika mycket värd som de andra. Det är en paradox.

När nu SD valde att använda sin makt genom att fälla regeringen Löfvens budget, så var det bara ett led i att statuera exempel för hur stor denna makt egentligen är. Man vill ha respekt för att man har makt att påverka hela sammansättningen av Riksdag och Regering. Löfven var topp tunnor rasande och anklagade Alliansen för att samarbeta med SD. Det är tydligen den värsta anklagelse man kan slunga ur sig.

SD:s medverkan i riksdagsarbetet kommer att bli nödvändigt, de existerar som en konsekvens av att de andra partierna inte längre följer demokratins spelregler när de vägrar att se och agera i Sveriges nya och allvarliga problem som till stor del har sin grund i en massiv invandring och islams allt större utbredning.

Förutom en ekonomiskt och socialt destruktiv utveckling mot otrygghet och splittring, så borde de styrande förstå att de gör sig skyldiga till svek mot den egna befolkningens tillit. Det är inte politik de bedriver utan okontrollerad besatthet av att agera världssamvete. Besattheten liknar en paranoid psykos; verklighetsuppfattningen är störd och förvriden och eventuella frågor blir hot mot den egna säkerheten.

Det blir alltså ett extraval 22 mars. Redan ligger Löfven i startgroparna. Men han behåller Svarte Petter, MP, ombord. Så politiken efter valet kommer att handla om samma sak som nu. Men fram till dess tvingas Löfven och Fridolin den vackre, att föra Alliansens politik. Det måste vara unikt i svensk politik.

Att ta Svarte Petter i båten ännu en gång bäddar för att S förlorar valet. Men media har tagit till en ny approach denna gång. Redan idag intervjuades Gudrun Schyman i Studio Ett. F! måste nu plocka upp pinnen för att hjälpa vänstern till en majoritetsregering. Tokstollorna och Svarte Petter som bas i en framtida regering. Lycka till!

Släpp in SD från kylan. Det kan åtminstone inte bli sämre. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Språket som klassmarkör