Rätt och orätt i skugglandet SverigeI

Politruker och media; alla rättänkare och medlöpare till makten, snubblar alltid över det heliga begreppet Mänskliga Rättigheter. Det behövs inte så mycket för att det ska vara ett Brott mot de Mänskliga Rättigheterna. Och det behövs inte så mycket för att visa att man är en god människa genom att hänvisa till de Mänskliga Rättigheterna

T ex var fackets blockad av de lettiska arbetarna ifrån företaget Laval, ett brott mot de mänskliga rättigheterna enligt EU-domstolen.,   Att inte ge "papperslösa" vård var ett brott mot de mänskliga rättigheterna enligt FN. Datalagringsdirektivet är också ett brott mot de mänskliga rättigherna liksom kartläggningen av romers kriminella nätverk i Skåne förra året.

Men Islamiska Statens, IS, bestialiska masslakt på kristna och andra minoriteter i Irak och Syrien är tydligen inte ett brott mot de mänskliga rättigheterna. Åtminstone vill inte Margot Wallström ta ordet folkmord i sin mun. ¨Läs mer


"Att använda ordet folkmord är starkt och leder till rättsliga konsekvenser. Så vi måste vara försiktiga och se till att ha ordentligt på fötterna."
Mja det bedövdes ju inte så mycket på fötterna för att erkänna "Palestina". Och rättsliga konsekvenser? Vad tänker Margot på? Skulle EU-domstolen kanske döma Sverige för brott mot de mänskliga rättigheterma p g a att vi erkänner att IS sysslar med folkmord?

IS är det värsta som har hänt sedan Hitler. Stalin strävade åtminstone inte efter världsherravälde. Men det gjorde Hitler och det gör IS. IS-soldaterna har gått i träningsläger för att hjärntvättas tills inga mänskliga känslor finns kvar.

Denna video (icke för känsliga personer) visar en "fotbollsmatch" mellan IS-soldater:Här blir Margot Wallströs uttalande om att "inte ha tillräckligt på fötterna" en grotesk liknelse. Men alla mathavare, inklusive media, ser aldrig sådana videos. I själva verket tycks de inte ha en aning om vad som händer eftersom de inte befattar sig med det de kallar för "hatsiter" vilka är de enda som publicerar de här filmerna.

"Staten Palestina" har också visat framfötterna efter det svenska erkännandet, genom flera terrordåd och de sedvanliga raketerna in i Israel, dag efter dag, år ut och år in.

För att hitta tilltäckligt med stoff om vad som händer i Israel/Palestina får man gå till utländska medierna. Här  kan man läsa om fler terrorattackerar som Hamas har varit skyldig till. Bilar har kört in i folksamlingar vid två tillfällen, igår och 22 oktober, och dödat ett flertal, bl a ett 3-månader gammalt barn,.och skadat ett par dussin oskyldiga flanerare,

Ett gammalt tvistefrö är det heliga berget som judarna kallar Tempelberget och de betraktar det som judendomens heligaste plats. Ändå har man inte tillåtelse att be där. Arabernas namn för det är Haram al-Sharif och man rankar berget som den tredje heligaste platsen. Där har också stridigheter uppstått. Och så där håller det på.

Den nyliberala, tidigare EU-ministern, Birgitta Ohlsson FP, är en sann Israelvän, och har ilsknat till rejält på Wallström för hennes erkännande av "Palestina" och tystnaden omkring IS masslakt.

Ohlsson har därför kallat Wallström till en interpellation i Riksdagen där hon ställer tre frågor:


1.  Avser utrikesministern att definiera de pågående massiva övergreppen som Islamiska staten/Daesh utför i Irak och Syrien som folkmord?

2.  Om utrikesministern definierar de pågående massiva övergreppen i Irak och Syrien som folkmord, vilka förpliktelser anser då utrikesministern att Sverige har för att stoppa detta folkmord?
3. Vilka åtgärder har utrikesministern i samarbete med EU-kolleger drivit för att stoppa Islamiska statens/Daeshs övergrepp i Irak och Syrien?:

Och som argument lägger hon fram:

"Halshuggningar, folkfördrivningar, kidnappningar, sexslaveri, massvåldtäkter och bestialiska avrättningar. Listan över Daeshs/Islamiska statens pågående vidrigheter mot barn och vuxna just nu i Irak och Syrien saknar motstycke. I somras tömdes Iraks miljonstad Mosul på sin kristna befolkning efter brutala attacker från Daesh/Islamiska staten. Hundratusentals människor från regionens minoriteter i Irak och Syrien har sedan dess tvingats att lämna sina hem"
"Folkmord definieras enligt artikel II av folkmordskonventionen som handlingar begångna i avsikt att utplåna, helt eller delvis, en grupp på nationella, etniska, rasmässiga eller religiösa grunder," 

Birgitta Ohlsson har naturligtvis rätt. Och det vet Margot Wallström också. Men fegheten är större än ett rakryggat ställningstagande. Safety First. den urgamla svenska hållningen är lika skamlig som alltid, men det som händer nu trotsar allt som har gjorts (inte gjorts) tidigare. Krypandet för islam har aldrig varit så uppenbart samtidigt som Sveriges förmåga att försvara sig militärt aldrig har varit så liten. 

På frågan om hur Sverige ska hjälpa till i kampen mot IS, klämde Wallström bara ur sig att man ämnar att skicka ner mer och fler bidrag. 

På FN-förbundets seminariedag 22 oktober uttryckte sig Wallström:

"Inledningsvis vill jag framhålla att Sverige kandiderar till FN:s säkerhetsråd för perioden 2017-2018. Säkerhetsrådet är en unik plattform som ger möjlighet att föra ut svensk fredspolitik, påverka världspolitikens skeenden och få igenom vår agenda. De senaste två veckorna har vi växlat upp vår kandidatur, som har nordiskt stöd och som nu drivs av regeringen med full kraft.
* * *
I dag vill jag även ta tillfället i akt och utveckla agendan för vårt engagemang i FN. Det kan sammanfattas i fyra punkter.
- Fred.
- Jämlikhet.
- Jämställdhet.
- Hållbarhet.
Dessa tidlösa begrepp kommer att vägleda vårt arbete och jag vill berätta något om hur vi fyller dessa vackra ord med konkret handling."

Ironiskt nog glömde Wallström både Frihet och Broderskap. Jämlikhet och jämställdhet går inte att upprätta utan frihet. Och Broderskap, detta "tidlösa begrepp" som markerar att man ställer upp på sin nästa. D v s solidaritet. Det tidlösa begreppet som i internationella sammanhang  handlar om att man griper in militärt för att hjälpa sitt broderland med att hävda dess självständighet.

Något sådant vet ingen sosse något om. Man vill inte veta något om detta. Man vill skicka sina symboliska miljoner till krigshärjade platser i världen ( = muslimska) utan att bry sig om i vems händer de hamnar. Symbolmiljoner hjälper inte de kristna kvinnor som våldtas 50 ggr innan de blir halshuggna och strimlade i hundra delar. För vad är en enskild människa? I Sverige bryr vi oss oam FOLK och GRUPPER. Att se in i ögonen på den kvinna som ligger blödande ur underlivet ut i den vita sanden; det vill inte Margot Wallström. Trots att hon innehade jobbet som FN:s speciella sändebud i Kongo för att kartlägga sexuellt våld mot kvinnor.


Bloggaren tror inte Sverige får en plats i Säkerhetsrådet. Om detta verkligen handlar om säkerhet så ska man akta sig för Sverige. Här försöker makthavarna att köpa sig säkerhet och bjuda in terrorister och massmördare för att leva här gratis.

Ett sådant land kan inte ens stava till fred. Förmodligen kommer Sveriges agerande under denna höst att driva oss bort från demokratierna i Väst till förmån för en ständigt närvarande skugga bland islams terror.
Kommentarer

Anonym sa…
Om man vill sprida kunskap om vad som pågår i verkligheten bakom MSM´s dimridåer, då behöver man skaffa twitterkonto och debattera direkt med alla som funderar.
Vi som läser och diskuterar på samhällskritiska bloggar vi har nog liknande insikter och åsikter redan.
Man "predikar för kören".
Bloggarna är utmärkta att länka till.
Maj Grandmo sa…
Visst är det så. Bloggar innehåller både det bästa och det sämsta av mänsklig produktion.
Anonym sa…
Jag tycker att dina artiklar är toppenbra.
En viktig sak vill jag anmärka på; du har ännu inte skrubbat bort andra världskrigets segrares lögnpropaganda!
Läs och begrunda när du har tid och ork:
Förlorarnas öden:
http://www.kommunismensbrott.se
Maj Grandmo sa…
Ja jag vet att segraren skriver historien. Tycker jag belyser det orimliga i mina bästa stunder ;-))

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn