Medlöpare till ondskan
Den svenska prästen Helena Edlund packar nu sina väskor. Hon är fördriven från sin uppgift som präst i Svenska Kyrkan, åtminstone i sin gamla församling. Hon kastar och skänker bort hälften av sina ägodelar och tar sin son i handen för att gå vidare. Gå vidare via en mindre lastbil mot ett okänt mål.
Är detta slutet eller är det början på en historia om en människas kamp för att överleva bland hajarna? Det vet hon inte och inte vi heller. De som tror sig veta har fortsatt sin strömlinjeformade simnande på jakt efter nya offer att sätta ner sina sylvassa tänder i. Hajar vilar aldrig. Om de skulle lägga sig och sova i någon klippformation så dör de. De lever inget självständigt liv utan lever via andras blod och inälvor.

Det har sagts tidigare att om kvinnorna styrde världen skulle vi leva som en enda lycklig familj. Det håller säkert inte Helena Edlund med om. De som har satt kniven i hennes rygg heter bl a Helle Klein, Anna Karin Hammar och Eva Brunne. Samtliga präster i Svenska Kyrkan (nåja, Klein överlever som näthatare i en rastlös jakt på lämpliga tidningar. Hon har fått sparken på flera utav dem p g a sin hetsjakt på meningsmotståndare).Läs mer
Helena Edlund skriver många bra saker, hon är en duktig skribent. Från det att hon skrev artikeln Kyrkans identitet offras på korrekthetens altare så har hajarna jagat henne. Och vad skrev hon? Hon kritiserade Svenska Kyrkans undfallenhet till islam.


"Vi kristna är ju snälla, förlåtande och toleranta. Och snällast av alla är svenska kyrkan.
Men är det alltid snällt att hålla med? Och hur länge ska vi tolerera det intoleranta? Hur kan vi, exempelvis, under samma vecka dels stödja Pride-festivalen, dels stödja en religion som förespråkar dödsstraff för homosexuella? Men sådana frågor får inte ställas. Islam ska skyddas från all form av provokation och konfrontation intill absurditetens gräns. Även om det innebär att undanhålla fakta."
Jo tjoflöjt. Så var drevet igång. Helena Edlund hade gjort det man absolut inte får göra i Sverige; kritiserat Överheten för att krypa inför islam. Rasistsmockorna flög redan dagen efter, islamofobistämpeln klistrades på Edlunds panna. Man förbisåg totalt att det var Svenska Kyrkan Edlund hade kritiserat, inte islam. Även om det framgick att hon hade reservationer när det handlar om Fredens religion.
Helle Klein grävde och grävde och höll slutligen i vild triumf upp SD-kortet. Edlund hade haft något beställningsjobb åt en lokal SD-grupp. Kleins smutskastning övergick gick till ren förföljelse. Hon påminde om en häxa som blir fulare och fulare för varje missgärning. Jämfört med Helena Edlund är Helle Klein ful som stryk. Vilket kan spela en viss roll. Kvinnor är avundsjuka och missunnsamma mot varandra, så är det bara. De andra kvinnliga belackarna är om möjligt ännu fulare. (Nej, nu är jag elak).
Trots att Helena Edlund nu lever i en slags flyktingsituation skriver hon vidare. Och hon skriver om och om igen om den Svenska Kyrkans svek mot de kristna som nu förföljs och slaktas i by efter by, stad efter stad i Irak och Syrien. IS, skriver Edlund, är Ondskan. Och när Svenska kyrkan inte med ett ord nämner att kristna är världens mest förföljda folk, så sviker man sina egna systrar och bröder. Står själva vid relingen och bevittnar hur Ondskan tuggar i sig kristna som om de vore småfisk.


"Är det ens människor som är kapabla till dessa gärningar? Kan man räknas som människa om man begraver hrundratals kvinnor och barn levande i ökensanden? Om man skrattar medan man sågar huvudet av en skrikande tonåring – och lägger ut filmen på Youtube? Om man skiljer barn och mödrar åt (vad som hänt de barnen vågar jag inte ens tänka på men jag är också mamma), säljer kvinnor och flickor som slavar, utsätter dem för systematiska våldtäkter och tvingar dem in i prostitution?"

Bloggaren associerar IS-soldaterna med de muterade orcherna i Sagan om Ringen. Berövade all "mänsklighet" är de ingenting annat än helvetesvarelser. Dreglande dödsmaskiner sponsrade av de rikaste i Saudiarabien och vem vet hur många fler. Men det är herrar i kostym.Svenska Kyrkan startar bojkotter mot israeliska apelsiner och skickar miljoner av medlemmarnas pengar till Gaza. Till muslimerna. De kristna besvärar man inte sitt solidariska hjärta med. De miljoner kristna på flykt nämns aldrig med en stavelse. Helena Edlund börjar undra om Svenska Kyrkan är en kristen kyrka numera...
Nej, det som har hänt är att Svenska Kyrkan hukar sig i bänkarna och följer det politiskt korrekta spåret till fulländning. På sätt och vis har islam redan vunnit. Man har i alla fall lyckats med att skrämma hela etablissemanget till tystnad om muslimernas illdåd som nu sträcker sig över hela världen. Trots detta har man har lyckats med att bli inbjudna till de kristna kyrkorna och t o m haft gemensamma gudstjänster. Eller, man har inte behövt anstränga sig. Svenska Kyrkan har självmant gått ned på knä.

Jenny Norberg undrar också i en kolumn på SvD:"...barn håller på att dö av törst. Just nu. De barn och föräldrar (några hundra tusen, i tillägg till de miljoner som redan flyr från Syrien) som inte dör i bergen kommer försöka ta sig till Europa, om de inte blir kidnappade, skjutna eller våldtagna först.

De som däremot kan glida in på Arlanda med svenska pass är ett antal medlemmar av Islamiska Staten, med uppdraget att expandera kalifatet även i Sverige och rekrytera nya martyrer. Räcker det som förklaring till att någon borde hoppa ur hängmattan? Ska vi fundera på om det är muslimskt eller kristet eller höger eller vänster, eller bara helt oacceptabelt?"En förklaring till Svenska Kyrkans obegripliga icke-agerande för de kristna i MÖ kan vara att politiker faktiskt fortfarande sitter i kyrkan och bestämmer dagordningen. Och då blir det politiskt korrekt. Svenska Kyrkan är helt enkelt kidnappade av det politiska maktcentrat. Kyrka och stat separerade för snart 15 år sedan, men man har fortfarande delad vårdnad. Och det är fortfarande Regeringen som väljer ärkebiskopen. Hur rimligt är det?
IS representerar den yttersta ondskan. Det är den hitintills den mest djävulusiska grenen av islam och med de lika ondsinta miljardärerna i ryggen kan man bli oövervinnliga. På vilket sätt kommer den svenska makteliten att hantera ondskan när den står grinande på tröskeln? Man försöker tiga ihjäl den och låtsas om att den inte finns. Ondskans bästa vapen är att fega människor förnekar den. Genom att Godhetens armé i Sverige tystar ner, plattar till och bestraffar de som försöker säga sanningen, så blir Godhetens armé ondskans medlöpare.
När den svenska regeringen nu ska skänka "Palestina" 1 miljard om året (våra pengar), vet man vem man egentligen sponsrar? När Svenska Kyrkan skänker miljoner till "uppbyggnad av Gaza", vilken uppbyggnad kommer det egentligen att handla om? Inte mat och kläder i alla fall. Det råder ständig brist på det mest nödvändiga därför att alla välmenande bidrag går till något annat. Det pumpas in i tillverkning av de raketer man dagligen skjuter in i Israel, grävande av tunnlar och automatvapen. Allting är nämligen underordnat det faktum att man vill och ska förinta Israel och alla judar. Och nu är det inte Ali Baba och de 40 rövarna vi talar om.
Medan ondskan fortsätter att slakta kristna så blir det för varje dag allt svårare att säga detta öppet i Sverige. D v s, man berättar om IS, men undviker kategoriskt att nämna att det är de kristna som är i en massiv majoritet av de som förföljs och dödas.


Fenomenet Dan Park som trots att han ställdes ut i ett konstgalleri i Malmö, fick fängelse för sina teckningar/målningar, så är det inte nog. Man tycker galleristen Henrik Rönnquist bär det största ansvaret och därför ska ha ett längre fängelsestraff.
I SVT Debatt, torsdag, fanns Rönnquist där och skulle försvara sitt beslut att ställa ut Dan Park. Det var en skrämmande föreställning med en direkt fientlig Kurdo Baksi och så någon ny stjärna på PK-himlen: Christoffer Röstlund Jonsson som uttalade rasist, nazist, fascist sisådär 25 ggr. Även en rasifierad dam med gigantiska läppar fanns på platsen bredvid Rönnquist.


De här människorna ansåg på fullaste allvar att HMF (lagen om hets mot folkgrupp) skulle vara överordnad yttrandefriheten. Den rasifierade såg ut som negressen i den amerikanska tullen som plockar en avsides för att muddra om det piper när man går igenom bågen. Ja, förutom de illröda läpparna förstås.


Det är dessa människor som kommer att avlösa oss när vi sitter på hemmet. Antidemokrater som är så fulla av alla lögner därför att ingen har vågat tala om att "all makt utgår från folket". I dagens Sverige är den första meningen i grundlagen ett hot. Den andas frihet och makt. Frihet från förtryck och frihet att yttra och skriva om det man tänker och känner. Och så makten att göra något åt det.


Antidemokraterna anklagar de demokratiska för att vara antidemokrater om deras åsikter inte faller i god jord. I Det Nya Sverige har de som uttrycker sakernas tillstånd antidemokrater. Allt som faller utanför det politiskt korrekta är antidemokratiskt. Värdegrunden är den nya grundlagen. Vi har strukit grundlagens skydd för den fria människan och istället fängslat henne vid pålen där bara en åsikt är godkänd. Förr kallade man detta för diktatur, men i det nya Sverige kallas det demokrati, Värdegrundsdemokrati. Eller i praktiken värdegrundsdiktatur.


I en sådan samhällsatmosfär står portarna på vid gavel för Ondskan. Man har ju förnekat dess existens och kyrkan tiger också om den. Ingen skugga får falla på islam eller ens IS. Istället lobbar man för ett upprop för bojkott mot israeliska apelsiner. Satans hycklare.

Kommentarer

gamling sa…
Skönt att jag gick ur Svenska Kyrkan för 15 år sen. Dom missade en hel del pengar på det!
Anonym sa…
Eftersom drygt 90% av de "asylsökande" saknar identitetshandlingar fylls Sverige på med mängder av onda personer som stödjer dessa vidriga brott!
Maj Grandmo sa…
Jag gick ur kyrkan för ett par år sedan. Hade fått nog av hatet och förföljelserna.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn