De e bah att acceptera


Så har Sverige då fått en regering. En pampig samling på 24 ministrar vilket ska vara den mesta regeringen inom EU. Sverige är ju också det mest politiserade och byråkratiska landet. Politiken skär sig igenom allt från regleringar av bostadsmarknaden, Vasa-skeppet till filmbranschen och sängkammaren. Visst behövs det då politiker. I långa rader. Antal statsråd ökar för varje regeringsperiod och det mest underliga med denna är att en utbildningsminister helt plötsligt blir energiminister och en gammal miljöminister blir utrikesminister. Är dessa människor allvetande, experter på allt?

Det mest positiva med den nya regeringen är att den trevliga och dugliga Alice Bah blir kulturminister. Det sitter klockrent. Däremot är det lite konstigt att man har valt en sådan nytänkare. Kan det vara det där n-alibit? Läs merAnnars finns det några andra alibin för mångkulturen. Att man har plockat in Mehmet Kaplan som bostadsminister är riktigt illa. Den mannen är farlig. Han har en positiv inställning till islamism och har uttryckt förståelse för de "svenska" jihadisternas mördande eftersom de "strider för demokrati"(!). Han har jämfört dessa barbarer på IS sida, på al-Quaidas sida, med hur Sverige hjälpte Finland i kriget mot ryssarna (finska vinterkriget 1939)

Mehmet Kaplan står olika muslimska organisationer nära, var presstalesman för SMR (Sveriges muslimska fåd).och ordförande för Unga Muslimer. Är Israel-hatare och deltar tillsammans med bl a Per Gahrton, Mattias Gardell och Dror Feller varje år i spektaklet Ship to Gaza.

Valet av Kaplan borde bara kontroversiellt men han står ju förstås på "de godas" sida. Den gamla socialdemokratiska broderskapsrörelsen gick ju och blev mångreligiöst och kallar sig nu för Tro och solidaritet; en högst suspekt organisation med a finger in every pie. Deras samröre med de muslimska systerorganisationerna börjar bli besvärande för organisationen. Man har kallat Muslimska Brödraskapet för kristdemokrater och har även haft förbindelser i någon mån med MB.

Tro och solidaritet (där för övrigt Kaplan sitter i styrelsen) har i flera år arbetat aktivt för att få in muslimer i maktens boningar, riksdagen. Det ska t o m finnas ett skriftligt avtal från 1999 om detta. Att skuffa in Kaplan i Riksdagen borde ha varit lätt. Och nu har han nått regeringen. Säg, luktar inte det här korruption på högsta nivå?

Men ytterligare ett brottsligt mångfaldsalibi har blivit upphöjt till minister, och det med råge: Ardalan Shekarabi, En liten exposé över liken i garderoben:
december 2004 avslöjade Dagens Nyheter att Shekarabis valkampanj 2003 delvis finansierats med pengar från en intern SSU-fond[19], avsedd för integrationsprojekt.
mars 2005 avslöjades det att Shekarabi på olaglig grund utsetts till ledamot i polisstyrelsen i Uppsala län, trots att han vid tillfället varken var svensk medborgare eller bosatt i länet[ 
Under Shekarabis tid som förbundsordförande avslöjades det också att ett omfattande medlemsfusk förekommit under flera decennier inom SSU:s verksamhet. Uppblåsta medlemssiffror ledde till oförtjänt stora bidrag till förbundet,  Det skulle visa sig att också Shekarabis eget distrikt, Uppsala-distriktet, kraftigt överdrivit sina medlemssiffror under Shekarabis tid som ordförande.

Nu ska han bli civilminister typiskt nog. Denna uppblåsta politruk vet förmodligen inte vad civil betyder. Och ännu mindre civilkurage.

Margot Wallström som utrikesminister? Hon är så otroligt överskattad så vad hon än gör och säger kommer att bli en besvikelse. Det smartaste hade väl ändå varit att kalla hem Jan Eliasson men han innehar ju uppdraget som FN:s andresekreterare.

I övrigt går kön före kompetens. Det numera permanenta tvånget att regeringen ska bestå av 50 procent män och 50 procent kvinnor blir aldrig bra. Ingenting, absolut ingenting säger att denna kombination skulle fungera bättre än om de beslutande får sina uppdrag på meriter. Det är bara tvångsmässig idioti som ligger bakom.

Förhoppningsvis åker både Kaplan och Shekarabi efter medias grävande i garderoberna. Om man undlåter att göra detta så är det ytterligare ett exempel på det politiska och mediala äktenskapet, genomsyrat av lögner, dimridåer och korruption.  
 Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn