Det svarta hatet

PK-media vågar inte ens andas om dem. De vet mycket väl vad dålig publicitet om Revolutionära Fronten kan innebära. Och också gör det.

Mellan september 2012 och februari 2014 har svensk polis drygt 50 händelser, misshandel, vandalisering och hatbrott att  hålla sig sysselsatta med. Det som är gemensamt mellan dessa är att hatvänstern i Revolutionära Fronten är skyldiga till detta och nu ställs inför skranket.

Deras brott är otaliga: Otaliga misshandlar av meningsmotståndare, förföljese, vandalisering och mordförsök såsom brinnande tygtrasor ner genom postfacket, nersprutade väggar, narkotikahandel och så ständiga olagliga demonstrationer mot sådana som man anser är misshagliga mot den egna ideologin.

Deras ideologi bygger på en idé om att man tar makten genom en blodig revolution. Den som redan är blodig upp till halsen. Stöveltrampen och vansinnets röster förvrider demokratin 180 grader just nu i Sverige.

Genom att det offentliga Sverige har givit RF och andra hatgrupper på vänsterkanten, legitimitet, så flyttar de fram sina positioner. Samhällsgranskarna i media låtsas som det regnar, det här är deras polare.

Nu ställs så åtta RF-medlemmar inför rätta. I Studio ett intervjuades en typ av "expert" Mathias Ståhle från Eskilstuna-Kuriren

Han stammar sig igenom ett resonemang som går ut på att RF bara är en sekt på 30 medlemmar, men att "polisen har högre siffror".

I en avslöjande artikel i nättidningen Journalisten från oktober 2012 berättar han själv om de hot som han och tidningen har blivit utsatta för av RF.

En man som Mathias Ståhle skulle vittna mot hotade med att om inte anklagelserna drogs tillbaka så skulle han fixa "hundra pers" som skulle anfalla redaktionen efteråt. Efter detta togs det mesta tillbaka. Tidningen raderade uppgifterna, bl a anklagelsen om våldtäkt.

Så här sade Ståhle själv:
"Jag är inte rädd men tänker givetvis på det här. Det finns vissa platser i Eskilstuna som jag undviker. Det är smällar man får ta i yrkesrollen. Det ska inte behöva vara så men man har ju en självbevarelsedrift. Det viktiga är att tidningen kan fortsätta rapportera om kriminella gäng"


Tidningnen Journalisten skriver att 70 procent av medarbetarna har blivit hotade och att detta har inneburit självcensur och harighet i vad och om vem man skriver.

År 2009 gjordes en nationell undersökning om journalisternas situation. Mellan 100-300 hade/har hotats av medlemmar ur organiserade brottssyndikat och politiska extremister. Att siffran är så oprecis säger oss att detta är inte populärt att diskutera. Journalisterna tror också att hoten kommer att öka.

Uppenbarligen är det inte hatet från nazisterna som avhåller journalisterna från att sanningsenligt rapportera. D v s, de gör inte annat. I princip varje nyhetsutsändning handlar om mobilisering av högerkrafterna, både i Sverige och utomlands. De korrar som är utplacerade i Rumänien, Ungern och Ukraina motsäger hela tiden att det pågår en sådan utveckling.

Så den obekväme Mathias Ståhle, själv utsatt för det svarta hatet, kunde inte för sitt liv (i bokstavlig mening) tala sanning om det stora politiska våldet i Sverige: Det våld som våldsvänstern står för.

Att sedan den verkligt nazistiska grupperingen börjar röra på sig, bäddar för en otäck våldsvåg i Sverige om ingen på allvar för hur polariserat detta våld är.


Så här vill emellertid Mathias Ståhle framhäva sig själv:

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn