Sverige har totalt tappat anseendet - överallt

Nu har den politiskt korrekta maffian gått ett steg för långt. Sedan tidigare har ju kritik och typ hjärndöda kommentarer om Danmark som "pissland" passerat därför att Danmark sedan länge har skippat såväl formellt som informellt åsiktsutbyte med Sverige. Att hålla på att kasta skit på ett hedersamt land som Danmark kostar. Frågan är om det inte kostar ännu mer att göra detsamma mot Norge."Humoristen" Özz Nojan utmärkte sig i trevliga talk-showen Skavlan (suverän programledare) genom att pissa ner Norge som rasistland, à la det klassiska nazistgreppet. På vilket sätt var Nojan rolig? Svaret är att Nojan inte alls är rolig. Han är bara en ovanligt hetsig, men annars fullt normal svensk "anti-rasist". Som en sådan har man en allsmäktig och gudfruktig rätt att slå andra på käften, både fysiskt och rent symboliskt. Även om det gäller ett helt land så tar sig en s k anti-rasist varje tillfälle att fördöma och skita ner detta utifrån sin egen högtstående och överlägsna agenda.
Läs mer


Som om det inte vore nog med detta egodroppande, vildögda och godhetshämmade praktarsel så har nu även hela det akademiska Sverige utmärkt sig i sitt fördömande av norske fastighetsägaren Olav Thon pg a att han fick ett omnämnande som hedersdoktor vid Karlstads Universitet. Han hade sponsrat forskning vid högskolan till så hög grad att han förtjänade en titel som hedersdoktor, tyckte man.Men om det bara skulle vara att han är miljardär (hatad och förföljd grupp i Sverige), så hade väl det hela passerat. Men si nu är denne tidigare helt okände Olav Thun en man med blod på sina händer därför att han både sponsrade och röstade på Framskrittspartiet (FRP) vilket idag sitter i den nybildade norska regeringen tillsammans med Höjre.


I Norge så respekterar man tydligen det här med demokrati. De partier med flest röster bildar regering. Sedan har man inga synpunkter på att folket "röstar fel" när folket har röstat rätt efter sitt eget huvud. Det är just detta som så totalt skiljer Sverige mot våra grannländer. Respekt. Respekt betyder något mer än när kaxiga förortsungdomar skriker på respekt i syfte att göra folk rädda för att yttra sig eller ens gå på vissa gator. Respekt är en fråga om acceptans för att folket faktiskt alltid har rätt. Allt enligt demokratins spelregler.

Här är en kommentar till Aftenpostens krönika om "Fallet Sverige":

"Det svenske regimet gjør som alle "diktaturer" når folket murrer over den interne politikken; de maner til kamp mot en ytre fiende. At det skulle bli Norge var jo et litt rart valg, men Svenskene er jo kjent for å være feige så....

Med 25% ungdomsledighet, kjempeunderskudd på statsbudsjettet, en hel generasjon svensker som har rømt til Norge, etniske mafiaer som fører blodige bandekriger i deres tre største byer og et politisk sjikt der kameraderie, inngifte og nepotisme er dagsorden, så er det kanskje ikke så rart svenske meningshavere heller vil prate om "Norje" enn Sverje?"

Med det nuvarande svenska förhållningssättet mot främst våra grannländer, så sjunker vårt anseende som ett föregångsland till noll. Så "storsvenskt" som Sverige idag ter sig, samtidigt som man förnekar svenskheten, är ett enigma, är en total mental krasch utan motstycke. Hur detta mentala kaos har fått fäste

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn