Obama i Sverige - Förslag på programUSA:s President och världens mäktigaste man; Barack Obama, kommer som bekant till Sverige på onsdag och ska frottera sig med den svenska politiska adeln. Ett premilärt schema ligger framme och det verkar inte vara alltför upphetsande. Lite småprat om bilaterala affärer, ett besök i synagogan där man stolt kommer att berätta och visa upp Raoul Wallenbergs insatser och en sväng förbi KTH för att demonstrera det stora uppfinnarlandet Sverige. Ja, det behövs lite god PR för Sverige i dessa dagar. Många amerikaner ogillar Obamas resa till Sverige som man anser är ett socialistiskt, judehatande, tokfeministiskt, rasisismfobiska och extremistiskt land. Sverige betraktas som ett högriskland för Obamas säkerhet. Detta har givit upphov till nervöst resonemang från media eftersom man inte kan uppge den vanliga förklaringen: Strukturell rasism. Från politikernivå hörs inte ett pip.


Säkerhetsuppbådet blir det största i Sveriges historia. (Det är klart, USA är förstås "biggest in the World"). Stora delar av Stockholms innerstad kommer att vara helt avstängt med gevärsförsedd militär som flankerar kortegevägen. Det värsta är att det faktiskt behövs. De vänsterextremistiska hatgrupperingarna ballar ju inte ur för lite våld som bekant. Varje dag pågår skjutningar i helt vanliga (f.d) svenska städer.


Lille Fredde kastar sig nog av och an i sängen på natten och konsumerar dussinet insomningspiller som i stället har mest effekt dagen efter. Så bli inte förvånade om Fredde får något frånvarande i blicken och nickar åt varje ord som Obama uttalar. Karln sover. Stående.

Även om Obama inte är kompetent nog för att leda USA, så är han ändå en mastodont jämfört med Fredde. Det kommer att bli lite av Gullivers resor över det hela. Men en sak är väldigt trist; att Obama blir snuvad på ABBA-museet. Där kunde han få ta del av hur svenskar även behärskar marknadsföring och musik av förstklassig kvalitet.

Obama har blivit polisanmäld långt innan sitt Sverigebesök. Det är allas vår Gunnar Olofsson som driver Palestinagruppen, Sverige. som inte spar på dynamiten när han talar om Israel och dess bestialiska slaktmetoder på oskyldiga araber. Mannen är inte bara ett kräkmedel, han är en hel magsjuka. Men nu ska Obama släpas till ett polisförhör det första han gör efter landningen.

"Motiveringen är enkel. Att bedriva krig, ockupationer, utomrättsliga avrättningar och inte minst spionage borde vara en anledning till att åtminstone ta in honom på förhör."

Olofssons alla vänner i arabvärlden utmärker sig däremot alltid som ängsliga fredsduvor, som vill SÅÅÅ väl. Att befria världen från World Trade Center måste betraktas som ett hjältedåd, en liten markering om vad man tycker om kapitalismens hajkäftar. Olofsson tycker detsamma.

I vilket fall som helst. Detta är vad bloggaren anser ska finnas på schemat vid presidentens Sverigebesök:

1. En genomgång tillsammans med SÄPO om hur många och vilka terrorister som har slagit sig ner i det aningslösa Sverige (Förmodligen kommer så också att ske, bakom kulisserna.).

2. Ett besök på ABBA-museet.

3. Ett besök på Hall fångvårdsanstalt med kartläggning över den höga brottsligheten i Sverige och vilka det i huvudsak begår brott. Har Obama något tips för hur man ska skydda allmänheten, speciellt då de gamla och tjejer/kvinnor som är extra utsatta?

4. Ett möte bakom lyckta dörrar om Sverige som våldtäktslandet nummer ett. Våldtäkter som krigshandling eller terror?

5. Jämförelser mellan USA:s och Sveriges invandringspolitik och att den ekonomiska belastningen  håller på att tömma kommunernas kassor. Det svenska bidragssystemet och att statsbudgeten sväljer mer och mer pengar år efter år.

6. Besök på tre olika dagis med skilda etniska och religiösa sammansättningar där Fredde och ett följe av batikhäxor stolt visar upp hur vi uppfostrar barn i Sverige.

7. Mat och klimat. Så minskas köttkonsumtionen. Kalkyler och menyer från maten på landstingen, kommunala äldrevården, skolan och fängelset. Herrgårdarna för "ensamkommande flyktingbarn", undviker man däremot.

8. Syrien och Syrien. Svensk säkerhetspolitik i högsta klass (svängdörrar in utan kontroller) och en inväntande inbjudning av regeringsföreträdare med erbjudande om uppehållstillstånd. Betoning på det amerikanska ansvaret att rädda världen, naturligtvis utan svensk hjälp.

9. Guantánamo Bay. Fredde lovar att ta hand om terroristerna på bästa sätt med SÄPO:s bifall. "Vi är vana vid terrorister".

10. En studie i godhet.

Därefter får Fredde äntligen andas ut och stupar i säng där han sedan sover i två dygn.


Kommentarer

Obama kan ju även visa upp ett gäng drönare för äggskallen och erbjuda honom köpa några till rabatterat pris. Dom kan sedan användas till att övervaka dom trilskande svenskarna. Som gen-tjänst kan han erbjuda NSA att få öppna filial i Sverige någonstans. Sedan erbjuder äggskallen sin chef att ta emot muslimer från Gitmo mot att amerikanerna tar emot svenska dissidenter och låter dem försvinna in i systemet för gott. Önsketänkande från min sida? Får vi aldrig reda på eftersom sådana avtal kommer vara hemliga. Möjligtvis kan vi bli varse om folk börja försvinna i allt för stora mängder.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn