Fattig och sjuk i Absurdistan

Vad är viktigast i livet? Frihet? Kärlek? Vänskap? Eller mat på bordet?

Bloggaren anser att ingen av dem egentligen är rätt. Istället är det allra viktigaste för oss människor, själva grundbulten, för att vi överhuvud taget ska ta del av allt det andra: Hälsa.

"Hellre rik och frisk, än fattig och sjuk". Pengar spelar roll för hälsan. Även om pengar inte är allt så skapar de åtminstone förutsättningar för ett bättre liv än om man har lite pengar. Dessutom kan man köpa sig frisk.

I utmärkta P1-programmet "Kropp och själ" tog man förra veckan upp fästingsjukdomen Borrelia. Denna gåtfulla sjukdom som ger influensaliknande symptom, men kan stanna kvar i kroppen för evigt om den inte upptäcks. Symptomkartan är enorm, såväl fysiska som psykiska.

Här i Sverige har läkarna länge bara fnyst åt diagnosen borrelia, och förekomsten av en sådan sjukdom. Sjuka människor blir skickade till psyket för att bli omprogrammerade. Ett exempel var kvinnan som hade såväl panikångest och hallucinationer i sin sjukbild. Förutom då de klassiska frossorna, febertopparna och luftvägsinfektioner.

Hon var desperat och tömde sitt bankkonto. I Tyskland fick hon sedan specialdesignad vård till priset av 150.000 kr.Tyvärr är detta inte alls ovanligt. Medelålders kvinnor som kommer till läkaren med diffusa smärttillstånd kallas för BSV (Bränn-Sveda-Värk-kärringar). Alltför många undersöks så undermåligt att dödlig cancer förbises, här, här och här. Och det är bara ett axplock. Om man googlar på cancer och vård kommer osedvanligt träffar att handla om palliativ vård, d v s vård i livets slutskede. Man kan ganska lätt få en uppfattning om vad ett cyniskt vårdsverige anser om cancerbehandling. Ja, eller snarare all behandling.

Men de opinionsbildare som anser sig ha ett samhällsanvar (?) tycks ha fastnat i ett enda spår: Rasism. Mundiarrén i detta ämne tycks aldrig ta slut. Det som utmärker PK:iter är att de är extrema flockvarelser.

Det är precis den sortens människor som förstör och förintar de ursprungliga kvaliteter som Sverige har gjort sig berömt för. Och det Sverige som byggdes bit för bit av de som är gamla idag.

För dessa är vården en icke-fråga. Förutom då det gäller att ge illegala invandrare, "papperslösa", gratis vård. De redan ändlösa köerna till vården tycks ingen ha räknat med. Bara i Stockholm räknar man med att 2-300 personer dör i väntan på vård.

När Janne Josefsson avslöjade Rädda Barnens lögner om "barnfattigdomen" (denna term som enbart har skapats för att manipulera människors sinnen), så ändrades begreppet något: "Relativ fattigdom" är den ytterst vaga definitionen för det som skiljer mellan att ha en Android eller en iPad.Men lika litet som man bryr sig om sjukvården, bryr man sig i majoritetsbefolkningens fattigdom, den reella fattigdomen

I skuggan av Syrienkatastrofen så läser bloggaren i UNT att hela 60 procent av den svenska befolkningen anser att såväl trygghets-, socialförsäkringssystemet och sjukvården har blivit allt sämre sedan valet 2010. Det är alltid så att som man frågar får man svar, men i det här fallet så visar nog undersökningen det korrekta läget.

Människor utan pengar i madrassen har helt enkelt mindre pengar idag än för 5-6 år sedan. Jag har skrivit tidigare om den sorgliga grupp människor (varav jag känner vissa) som hänger på låset till bolaget kl fem i tio. Likaså gamla bekanta från en betydligt ljusare tid, som nu lever i armod. Eftersom jag är uppe med tuppen så tar jag mig en cykeltur vid sjutiden.

Det jag ser är att antalet burksamlare säkert har tredubblats på något år. Luggslitna individer som vittjar papperskorgarna efter tomburkar som man sedan pantar för att få några kronor i retur. Dessa människor är för stolta för att sitta och tigga och demonstrera sin fattigdom. Så de trampar förbi papperskorg efter papperskorg alltmedan staden vaknar upp till en ny dag. Påfallande många är ålderspensionärer; rynkiga, seniga och magra. Likaså är en stor grupp i denna psykiskt sjuka som inte har klarat av ett eget boende utan har blivit vräkta. Varför säger ingen att detta också är ovärdigt "välfärdsstaten"?

När President Obama var i Stockholm för två veckor sedan, så utmynnade samtalet om Syrien i att Obama var relativt säker på att en militär intervention skulle komma från USA:s sida. Medan då Äggskallen med hög svansföring högtidligt meddelade att här i Sverige öppnar vi upp för fri invandring från Syrien och förmodligen från hela MENA-området. Obama sade inte ett ord. Hans ansikte rörde sig inte. Men man såg vad han tänkte

Så alltmedan det sker en utspädning av Välfärdens resurser, så ökar Sverige sin fanatiska massinvandring. Ja, den är fanatisk. Och fundamentalistisk. Den har ingenting med varken hjärna eller hjärta att göra. Den har enbart ett enda syfte: Att motverka SD:s inflytande i riksdagen.

Utan urskiljning står dörrarna vidöppna för all världens terrorister och massmördare. Men enligt M och MP är detta en generös och solidarisk inställning. "Sverige är ett rikt land"

Men när jag ser de luggslitna burksamlarna som har pantat sitt magra byte, så börjar de första slöj- eller heltäckta kvinnorna dyka upp på gatorna. Skillnaden är slående. De somaliska kvinnorna har sjok i extremt vackert och dyrt tyg. Meterpriset på dessa kan man bara gissa. Hur dessa kvinnor kan genomgå Migrationsverkets "granskning" utan en enda reflektion över hur dessa "fattiga" kvinnor har råd med så exlusiva tyger, är en gåta. De bilder som vi får se på svältande barn med alla revben synliga, har absolut ingenting gemensamt med de välgödda, storkindade, evigt gravida kvinnor som gungar omkring på gatorna.

Exponerat har i ett flertal artiklar tagit fram siffror på hur mycket en ensam somalisk mamma med tre barn kan erhålla i bidrag. Summan är förfärande: Nästan 22.000 kr/månaden skattefritt. Utan krav på motprestation.

Eftersom inte ens hälften av alla "nyanlända svenskar" går på språkundervisning SFI, så lade regeringen 100 öronmärkta miljoner(!) på en språkbonus. Klarade man av att lära sig svenska snabbare så kunde man åtnjuta 12.000 i belöning. Om man överhuvud taget deltog ibland i undervisningen skulle också en summa betalas ut.

Men var det fler som lärde sig svenska? Jo, 2 procent. Det är skrattretande. Så Bomullhag ska nu fortsätta pumpa in pengar fast nu i riktad form relaterat till arbete. Han tror inte att de små liven "förstod" något om varför de ska lära sig svenska!

Dessa miljonregn över "utsatta områden" är ett hångrin mot alla de burksamlare som befolkar våra gator i tidig morgontimme när "de utsatta" sover
Det är inte konstigt att alla insatser till att få somalier, afghaner och irakier att komma in på arbetsmarknaden misslyckas. Man skulle förmodligen förlora på detta. Andra satsningar har också totalt misslyckats: Etableringslotsar, nystartszoner och nu senast språkbonusen.

Det finns faktiskt bara en väg att gå för att få slut på denna huvudlösa och absurda utveckling                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               : Svenska samhället slutar att betala ut bidrag till alla tiotusentals som bara släpps in över gränsen och öppnar näbbarna. Eftersom alla numer är så "progressiva" så passar ett sådant här förfarande alldeles utmärkt.

Öppna härbärgen för svenska medborgare som lever på skuggsidan. Åtminstone ett mål mat om dagen. Som det är nu så har de tiggande zigenarna här i stan tagit det enda härbärget i besittning.  De burksamlande svenskarna har lämnats åter åt sitt öde och människor som inte har någon som helst anledning att vistas här i Sverige, har slagit ner sina bopålar där på härbärget.

Röster har naturligtvis höjts för att ge även zigenarna PUT och rätt till gratis sjukvård. Det är en farsot. En parasit som drabbar PK-eliten. I sin tävling över vem som är mest "god" låter man tusentals människor av det egna folket gå under.

Detta är faktiskt patologiskt. Grandiositet som tangerar ett Gudskomplex har ingen förankring i verkligheten. Livet på de rosa molnen får emellertid ett abrupt slut när kassan tryter även hos dem själva.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn