Yttrandefriheten hackas sönder - och alla tittar på

På väg ut: Tatueringar, vanliga datorer, mjukisbyxor, jogging, skallighet, rakning, sunt förnuft. Och: Yttrandefrihet.

Webbsidan/bloggen Avpixlat har av allt att döma blivit sönderhackad och all bandbredd har "stulits" av en enskild eller en gemensam aktion. Denne hackare blir säkert höjd till skyarna av alla hatare till sajten.

På sin tid (2006) medverkade Laila Freivalds, justitieminister till att stänga ner Sverigedemokraternas hemsida när dessa hade publicerat Mohammedkarikatyrerna. Detta gav genklang över hela världen. Men Freivalds ansåg att publiceringen var "ett hot mot rikets säkerhet".

Precis som bloggaren skrev i ett tidigare inlägg, allt som andas kritik mot den muslimska världen, måstet täppas till. Annars riskerar Sverige att bli en part i kriget mot terrorismen. Så länge vi är "snälla" så får vi vara ifred. Det har ju gått bra tidigare med vår kärleksrelation med Hitler.

Avpixlat har växt ur sina barnsjukdomar med omogen multikulti-ironi och fientlighet till allt osvenskt. Istället är Avpixlat numer en informations- och nyhetskanal för de nyheter som censurerats av ordinarie media. Krönikörerna är av högsta klass. Fler borde idag klicka fram Avpixlat för att skapa en egen uppfattning istället för att följa drevet mot sajten.

Hos Merit Wager kan vi läsa om miggornas berättelser direkt från massinvandringens högkvarter: Migrationsverket. Det är i stora stycken häpnadsväckande läsning om hur miggorna tvingas att bevilja PUT fast man vet att personen mitt emot ljuger som en häst galopperar.

Den svenska humanismen och generositeten bottnar i nervositet och ren dumhet. Därför har det ingenting med humanism att göra.

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”   (Albert Einstein).

Frågor man borde ställa är t ex hur det kommer sig att man har haft råd att betala 100-200.000 kr till människosmugglare för resan till Sverige. Dessa människor (särskilt somalier) ska ju föreställa fattiga. Och på vägen till Sverige har man passerat flera europeiska länder, hur kommer det sig att man inte har stannat i något av dessa?

En egen observation är att speciellt somalierna har sina tält sydda i högkvalitetstyg. De har också utsmyckningar i form av gnistrande glaspärlor. Dessutom är somaliska kvinnor allt som oftast överviktiga. Hur man blir tjock i fattigdom och resursbrist är lite svårförklarligt.

De "ensamkommande barnen" är inte barn. Hur kan man med hedern i behåll intervjua ett "barn" med skägg och rynkor. Varför ifrågasätter ingen att strax efter PUT dyker de "döda släktingarna" upp? Skulle inte sådant mana till eftertanke för beslut i fortsättningen?

Ungefär 900 asylanter per vecka strömmar just nu in i Sverige. Migrationsverket pratar om "den stora massflykten" från länder som Syrien, Somalia och Eritrea. Sveriges mottagande av denna massflykt definieras däremot inte som massinvandring. Schema över vanliga asylskäl: (Klicka för större bild):


Som synes handlar det inte om individer som befinner sig i akut livsfara. Då man inte innehar några som helst ID-handlingar trots att man säkerligen har passerat 3-6 länder på väg till Sverige, borde dessa inte få söka asyl alls. Kan man inte identifiera sig, eller ens tala om varifrån man kommer och skälen därtill, borde man helt sonika få vända vid den svenska gränsen. Detta skulle lätta upp asylprocessen med 94 procent. Så många har inga som helst ID-handlingar.

Är svenska makthavare, journalister och andra linslöss beredda att sälja Sverige till lägstbjudande? Är man beredda att sälja ut de grundlagsskyddade rättigheterna som anstår en demokrati? Är man beredda att offra hundratals människoliv när mord, skjutningar och lagslöshet sprider sig från stad till stad?

Men 600.000 duktiga invandrare går ju till jobbet varje dag, enligt Ulltotten. "Duktiga" understruket. Vad ingen i PK-maffian tycks förstå är att deras förklemande syn på deras kära nybyggare egentligen talar om för oss att de inte placerar dem på samma värdeskala som pursvenskar. Det finns en klar distinktion mellan vad man förväntar sig av jobbande svenskar och jobbande invandrare.

Och så går man och kallar Avpixlat för en rasistisk sajt.Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn