Svensk dumhet en mentalsjukdom?

Nu skriker svensk media ut att det åter har inträffat en gruppvåldtäkt. I Indien. Av någon anledning är detta mer upprörande än det faktum att Sverige toppar våldtäktsligan  i Västvärlden. Det måste väl bero på att den feministiska solidariteten även omfattar muslimska våldtäktsmän, precis som täckta muslimska kvinnor.

På den amerikanska libertanska bloggen Before it's news kan vi läsa att i våldtäktslandet Sverige, begås 85 procent av våldtäkterna av invandrare. (Utländsk media har betydligt mer insyn i vad som händer i Sverige än i våra hårdcensurerade dito).  Eftersom andelen invandrare från muslimska MENA har eskalerat och mångdubblats under 25 år så går det att se en viss korrelation mellan detta faktum och de exploderande antalet våldtäkter under samma tid.

Bruce Bawer, liberal författare till While Europe Slept bl a, är född i New York och har jobbat på de flesta av de mesta och bästa av stans tidningar, är nu bosatt i Norge med sin partner (Bawer är gay). Trots detta skriver han i californiska Frontpage Magazine, .

Som alla andra, främst och allra mest amerikaner, häpnar han och skrattar hysteriskt åt de svenska galenskaperna som, han säger är av en art som både ingå som en egen diagnoskategori i DSM (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) .

Naturligtvis har den famösa uppvisningen av de svenska feministernas fullständiga hjärnsläpp i hijabupproret, blivit World news. Så här skriver Bawer angående Sverige som våldtäktslandet nr 1:

"Given the progressive Swedish establishment’s fondness for earnest rhetoric about women’s rights, you might think this rape crisis would be a subject of deep concern in the nation’s media. But no – it’s a non-topic. It’s unmentionable. And for one reason: because everyone understands that the ever-increasing incidence of Swedish rapes is directly related to the ever-increasing number of Swedish Muslims. And in Sweden, you can’t talk critically about Islam. You just can’t – not publicly, anyway."

Det är just detta som är det märkliga. Det är inte så att etablissemanget inte VET och inte FÖRSTÅR. Utan det är skammen att yppa detta som håller hela landet i ett strypgrepp. Den stora ångesten är naturligtvis kopplad till att ett fullständigt erkännande med alla tarotkorten uppvända, blir denna mediagurus eller politikers död, en icke-existens. Han är per definition rasist naturligtvis, men inte bara det, utan han drar fram hela masklådan med etablissemangets sammantagna lögner, hyckleri, förräderi och folkförtryck.I utländsk media har händelsen med hjabattacken blivit starkt ifrågasatt eftersom det till dem har läckt ut mer information om denna(eventuella). Kvinnan kunde inte se mannens ansikte! (han var ju svensk?). Hon hade olika versioner med olika händelseförlopp och i olika ordning. I vissa sade mannen något i andra inte. Hur hon då visste att det var en svensk nazist förtäljer däremot inte hennes berättelse.

Det är svårt att inte bli konspirationsteoretisk när de fem representanter för olika "human rights - organisationer" redan på söndagen hade lyckats mobilisera en aktion och anmodade alla kvinnor, oavsett tro, politisk tillhörighet och etniskt ursprung, att solidarisera sig med den muslimska gruppen i allmänhet och de förföljda och utsatta muslimska kvinnornas situation i synnerhet. De ville "normalisera slöjan" OCH islam i Sverige.

När de dessutom går ut med att muslimska kvinnor kontinuerligt blir mobbade och trakasserade av svenskar, blir händelsen i Farsta ännu mer suspekt. Var det ett iscensättande som planerats för att skapa en manifestation?

Men deras agnade krok svaldes med hull och hår av kända och wannabee'skvinnor. Så bl a de vänsterextremfeministiska Mona Sahlin och Gudryn Schyman drog på sig ett huckle för att dölja det sexuellt laddade håret inom islam. Hucklet symboliserar verkligen ett tvättäkta patriarkalt system, där kvinnor utan huckle är ett lovligt byte för killar/män som då inte kan hålla byxorna uppe.

Hur är detta möjligt? Hur fungerar en kvinna som Schyman som ena året anklagar svenska män för att vara talibaner i sitt förtryck av kvinnorna och sedan andra året självmant drar på sig talibanernas o s v främsta maktsymbol över kvinnorna för att markera kvinnornas underordning.Vad är detta för masspsykos? Inom psykologin brukar man prata om "identifikation med aggressorn". Men det innebär att t ex en kille som växer upp med en far som utnyttjar honom sexuellt upprepar detta i sitt vuxna liv. Istället kan man förklara det hijabuppropet som ett utslag av Stockholmssyndromet. Man tar parti för sina fångvaktare för överlevnadens skull. Visar vi att vi står på deras sida så slipper vi utsättas för deras hat/angrepp/invasion/ockupation. Man kan också kalla det för feghetens triumf.  Bruce Bawer igen:

"Sitting at my computer and looking over all the pictures of Swedish women in headscarves, I pondered, more bemused than ever, the eternal question: what is it in the Swedish character that makes such foolishness possible? The zillions of photos of stupid, self-satisfied infidel women in veils symbolizing female subordination were ridiculous, deserving of mockery, of derisive laughter. But they were also scary. Seeing brainwashed people is always scary. “What’s wrong with these people?” I said aloud as I pored over the screwy selfies. “Whatever it is,” my partner said, “it should be in the DSM.”

"Att se hjärntvättade människor är alltid skrämmande". "Exakt vad är det hos svenskarna som tar fram denna idioti och gör den möjlig?"
 
Svaret är politisk korrekthet, att riktiga ryggradar saknas och modet att kritisera även det obekväma är så låg i Sverige. När vänsterextremistiska feministen Gudryn Schyman drar på sig kvinnoförtryckets främsta symbol gör hon det med blodet från alla de hedersmördade tjejers på sina händer. Hon rentvättar hedersförtryck, våld mot kvinnor, manlig dominans och maktfullkomlighet. Hon stödjer de patriarkala strukturerna som hon annars skriker högt om att vi måste besegra. Hon bekräftar könsmaktsordningen som något man ska kämpa för, inte emot. Uppriktigt sagt: Kan det vara mer skruvat?
 
När så c:a 70.000 svenskmuslimska, främst tjejer, lider under hedersförtryck och på olika sätt tvingas att leva ett liv som är emot deras egen vilja, så är hijabvandringen ännu mer absurd. Och skrämmande. Det är ett stöd för islams hedersförtryck. Det är att ta ställning för att islam ska "normaliseras" i Sverige där naturligtvis insvepta kvinnor ingår.
 
Naturligtvis ska ingen trakasseras och misshandlas för sin klädsels skull oavsett vad denna symboliserar . Men det är en sak. Det är en helt annan sak att agera mot sin egen övertygelse i sin iver att framstå som goda och solidariska.
 
I slutändan drabbar det alla kvinnor. En normalisering av muslimskt kvinnoförtryck medför att vi som vill leva fria kommer att leva under ett allt större hot enbart p g a att vi inte accepterar att klä oss på ett "säkert" sätt. I områden med många muslimer kommer det att bli ännu mer polariserat och svårt att leva tillsammans.
 
Men det är klart, de som tågar till hucklernas lov, behöver inte bekymra sig för eventuella konsekvenser där de bor i Stockholms innerstad. Usch, hela maginnehållet riskerar att komma upp. Det är bäst att jag slutar.

                                                                                                                                                                 Kommentarer

Anonym sa…
Tack igen för en intressant och mycket pricksäker och upplysande artikel.

Jag besökte för några år sedan Berlin och Kaiser Wilhelm Denkmal Kirsche som belyste resultet av en vansinnig ideoloigi som höll det tyska folket i sitt grepp för sjuttio år sedan. Jag ser idag ett liknande fenomen i Sverige men med en motsatt ideologi som håller svenska folket i sitt grepp.

Hela Sveriges folk har hjärntvättats av kulturrelativismen och har börjat lida av patologisk altruismen. Det kommer att betyda slutet för Sverige om denna ideologi får fortsätta.

Men kanske nu när diagnosen är ställd så kan tillfriskningsprocessen påbörjas.
Anonym sa…
Ett klarläggande om våldtäkter.

SVT har för en tid sedan redovisat att det i Indien anmäldes 24 206 våldtäkter under 2011 och dagspressen har redovisats att sådana begås var 25:e minut i Indien. Med utgångspunkt i den första uppgiften görs en jämförelse med förhållandet i Sverige. Här anmäldes 6 532 våldtäkter under samma år. Indiens befolkning var 1 210 miljoner och Sveriges 9,5 miljoner. Det gör att antalet våldtäkter per 100 000 invånare blir 2,0 i Indien och 68,8 i Sverige, d v s de är ca 34 gånger mer vanliga i Sverige i förhållande till folkmängden.

Enligt UNODCs statistik från 2009 anmäldes följande antal våldtäkter per 100 000 invånare:
Bahamas, 322
Botswana, 89
Lesotho. 83
Sverige, 59
Indien hamnade på 61:a plats med 1,8 per 100 000 invånare.

Våldtäkter är oönskade varhelst de förekommer. Men varför denna stora publicitet åt det som händer i Indien men inte i våldtäktslandet Sverige som år 2012 kan befinna sig på ”medaljplats”?

Nostradamus_i_norr

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn