Är Avpixlat en värre hatsajt än Expo?

I dessa dagar handlar så mycket om hat. Det hatas generationer emellan, det hatas av klasskäl, feministernas gubbslemshat och "strukturer", invandrarungdomarnas svennehat, hatet av icke-önskvärda åsikter, hatet mot partier som inte passar in i den trånga mittfåran, hat mot det annorlunda.

Det sista är det mest intressanta. I den trånga och allt trängre mittfåran som alla accepterade kämpar för att klamra sig fast vid, hamnar de ute i periferin som av någon anledning väljer bort detta eller är ärliga nog för att inte acceptera eller tolerera några initieringsriter i "gemenskapen".

Allt hat hamnar i denna, sista kategori. Hatet som drabbar det annorlunda är det allra fulaste av allt hat. Så länge du nickar och är med på tåget möts du med respekt. Så länge du inte dricker för mycket, väger för mycket och skrattar för högt, så är du med.Att inte tåla det annorlunda inbegriper alla övriga kategorier. Gamla människor behandlas som gamla sura skurtrasor. De har gjort sitt för "systemet", nu när de istället behöver vår hjälp, så är de bara till besvär, Det värsta är att detta accepteras och legitimeras. Man placerar de gamla på horribla äldreboenden för att självdö. Det är ju därför vi har vår kära Välfärd.

Feministernas hat mot sitt manssamhälle är bland det värsta. P g a detta hat ska man utplåna könen redan från tidiga barnaår. Institutioner lär de trilskande barnen att de inte alls är flickor eller pojkar utan - ingenting. För att envisas med att man tillhör sitt eget kön är nämligen att vara annorlunda i den accepterade fullständigt absurda normen.

Det skrivs på Expo att "hatbrotten bara ökar". De har rätt. Det gör de.Men på oändligt många fler områden än vad EXPO har lust att rapportera om. Man har också kommit upp med ett nytt begrepp: Afrofobi. Det är afrosvenskar som blir mest utsatta för hatbrott enligt tidningen.

Deras förklaringar och pekfingrar riktar sina anklagelser bara åt ett enda håll: S k rasister med järnrör som brukar beteckna Sverigedemokrater. Dessa bär det totala ansvaret för att alla andra hat- och rasistiska- (alternativt nazistiska) organisationer har stuckat huvudet ur sanden. Nu har Kent Ekeroth, SD, hamnat högst upp på listan över de som ska nackas. Han anklagas för att ha samröre med EXPO:s hatobjekt alla kategorier: Avpixlat. Avpixlat är en sådan hatande hatsajt att de representerar allt hat som bara kan uppbringas i hat-Sverige.

Förutom att Avpixlat hatar invandrare i allmänhet och hatar muslimer i synnerhet, så lägger de också ut namn och bilder på häktade och dömda förövare, framför allt i våldtäkts- och åldringsrånsmål. Dessa är i många fall invandrare och inte nog med det: muslimer eller zigenare. Detta tolkas som hat till dessa folkgrupper. Så i konsekvensens namn så blir ett pixlat foto av samma förövare inte hat mot dessa.

EXPO är då fredsduvan som bara hatar de som hatar. Därför koncentrerar man sig bara på de de anser hatar så att EXPO kan hata dessa.

SD anklagas för hat t o m när de visar sympatier för, i det här fallet, judarna i Malmö. Dessa sympatier existerar enbart för att rikta hat mot muslimerna i Malmö.
"Ett antirasistiskt engagemang kan aldrig tumma på den mycket enkla regeln att det handlar om ett försvar av universella mänskliga värden. Med tanke på Sverigedemokraternas förhållningssätt mot muslimer och andra grupper kan inte partiets intresse för den judiska gruppens utsatthet tolkas som annat än ytterligare ett försök att slå split mellan folk och folk."

EXPO:s egen benägenhet att ställa folk mot folk tycks man vara lyckligt ovetande om. I själva verket är hatet helt enkelriktat. Alla är bra som gillar EXPO och alla som inte gillar EXPO hatar man. De hör hemma i den svartbruna sörjan av sådana som det tydligen vimlar av i Sverige.

Avpixlat är sajten som har en blandad kompott av nyheter, debattartiklar, krönikor och insändare. Man har numer också twitterflöden. Gemensamt på´sajten är att peka ut de krafter i Sverige som kommer att rasera det. Man har youtube-klipp på hur invandrare av i huvudsak muslimskt ursprung misshandlar svenska tjejer. klipp från riksdagsdebatter, särskilt de där SD förekommer och så lite raljerande artiklar om kränkningsindustrin som i huvudsak inriktar sig på kränkta muslimer.

Anklagelserna om Avpixlat som en rasistisk hatsajt härrör från det som skrivs i kommentatorsfältet. de kan mycket väl vara kraftigt saftiga hatiska one-liners mot framför allt muslimer och zigenare. Det som misspryder Avpixlat är också de raljerande och ibland nedvärderande artiklarna om muslimer och zigenare.

"Ett par zigenare roade sig nyligen med att köra längs Amiralsgatan i Malmö, hängande ur bilen, skrika och peka finger till allt och alla som kom i deras väg. En man beslöt att i preventivt syfte filma händelseförloppet, i fall “kulturkrocken” skulle eskalera.När zigenarna ser att mannen filmar spottar de in i hans bil och träffar ratten. Mannen frågar då vem som spottade, och svaret blir väl allt annat än traditionellt. Polisen hade inte tid att komma denna afton då de var upptagna på annat håll."

Raljerande ja. Men också en händelse som uppmuntrar till en sådan attityd. Att Avpixlat är Sveriges värsta hatsajt beror på att sajten är mycket välbesökt. Så pass välbesökt att gammelmedia avundsjukt ser sig passerade.

Avpixlats största hatobjekt är emellertid varken muslimer eller zigenare utan EXPO! Så de båda sitter i varsin skyttegrav och ödslar krut på varandra.

Men jämfört med för några år sedan har båda sajterna lugnat ner sig. Det handlar främst om nyheter, låt vara olika nyheter baserade på sajternas intressefokus. EXPO har emellertid den trevliga egenskapen att agera "motdemontranter" eller "anti-rasister" genom att utöva våld mot SD-demonstrationer. Det gör de dessutom av den ädla anledningen att "inga rasister på våra gator" ska besudla de fridfulla gatorna i våra större städer.

Och jodå, bloggaren läser Avpixlat. Fy på mig....
+

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn