"Idiotene"

Idiotene är en film av Lars von Trier. Den handlar om ett löst sammansatt kollektiv som har gått in för att spela förståndshandikappade och på detta sätt får de en mängd förmåner i den lilla staden där de bor. Men det är inte p g a förmånerna de agerar som utvecklingsstörda. De gillar helt enkelt att gå in i en slags trans där allting är kravlöst och ingen tar en på orden. Det är inte helt olikt ett rus av något slag.

Man får politiker att dansa efter kollektivets vilja. Disponera ett stort hus utan hyra, ingen granne kan klaga på dem för "de förstår inte bättre", hänsyn måste tas till deras behov osv.

Filmen går att ladda ner här och streamas över.

Den är rolig i början men går över i en ganska dyster skildring av hur separatismen förändrar människans förmåga till hänsyn, tolerans, empati och förståelse. Ett väldigt primitivt beteende utvecklas, okänslig och hårdför sexuell utlevelse och allt slutar... se själva!

Många paralleller går att dra, så många så de inte får plats på ett vanligt A4. På svt.se/debatt kan vi läsa om den separatistisk klubben GubbHen (varför inte Henklubben?) som stänger ute alla män för att slippa ha kladdiga händer all over. Nu är det väl inte helt säkert att man slipper det på Henklubben heller, hmm.

Det är naturligtvis den allenarådande könsmaktsordningen som får dessa små "flickor" att fly fältet. Möjligtvis har de nyligen tagit del av Valerie Solanas SCUM-manifest där det föreslås ett totalt utplånande av män. Bara sperman finns nedfryst kvar.

Men Solanas kvinnovärld kommer inte att bli något paradis. Titta vad som har hänt Svenska Kyrkan. Förutom ärkebiskopen, är nästan kvinnodominansen total. Kyrkan har blivit en riktig ormgrop där aggressiva kobror anfaller varandra, gärna bakifrån. Striderna har löpt ut från Stockholm där Helle Klein har härskat genom att söndra. Hon har varit flankerad av de stridbara socialisterna Eva Brunne och kanske ännu mer Anna Karin Hammar (syster till K G). Klein ledde en helt sanslös förtalskampanj mot Helena Edlund och Hammar mot Annika Borg. Men Klein spred giftet lite för slarvigt, tlll slut stod hon själv med prästkåpan nere vid fotknölarna. Så hon flydde fältet och välkomnades med öppna armar av Dagens Arena som nu kommer att nära ormen vid sin barm.
När det gäller vårt kära och djupt omhuldade mångkulturella projekt, så har bara ett otal subgrupper bildats långt bort från statens kontroll. Segregation, utanförskap; oavsett vad det kallas har konsekvenserna blivit förödande och utan lösning över överskådlig tid. I nedklottrade, eldskadade och nersmutsade förortsmiljöer där ligor har tagit över flockas människor i enklaver och egna klansystem. Islam har tagit ett fast grepp och kvinnor lever idag mindre fria än i sina hemländer. Separatismen i sin ädlaste form.

Ett handlingsförlamat Sverige famlar i mörkret, panikslagna makthavare som vet att man har tappat kontrollen, tar det ena vanvettiga beslutet efter det andra. Det som räddas kan resulterar ironiskt i att man fortsätter att slakta heliga kor. Nu genom halal. Sverige säljs ut - för att makteliten rear bort det.

Mångfalden premieras och inga värden är för stora för att inte överges. I Trollhättan betalade kommunen 30.000 till en muslimsk man för att han hade vägrat skaka hand med arbetsledaren, en kvinna. Hon hade försökt att förklara för honom att i jobbet ingick en hel del handskakande. Han blev naturligtvis kränkt och kommunen skänkte honom 30.000 kr i mångfaldens namn, kommunen vill satsa på mångfald. Så var det med den världskända svenska jämställdheten. Ett, Två, Tre - Såld.

Rent geografiskt håller hela samhället att splittras och krackelera. Medelklassen tar sin Mats ur skolan och flyttar barnen och sig själva till ett mer homogent område, etniskt och socialt. Den kulturella överklassen flockas i de inre stadskärnorna, lugnt och tryggt. Där sitter man så och fördömer medelklassens agerande samtidig som man vurmar för en mångkultur som man själv aldrig upplever.

De politiska makthavarna agerar som i Idiotene, gömmer sig och vränger verkligheten i 180 grader och blir pajaser med rätt att ljuga. Verkligheten är en arena för pajkastning och med en förvriden mask av godhet är allt möjligt:  lögner, förtal, förföljelse av de "onda andra"  samtidigt som man inte ens piper om brottsligheten, framväxande av maffia, non.go-zones, fifflandet, fusket och hoten som hänger ihop med asylhanteringen.

Likt den paranoida familjen som lever i ett fort mot inbillade yttrade fiender, kan regeringen förklara krig mot vem som helst som inte helt står upp för "de mänskliga rättigheterna", den mest utslitna ordföljden i historien. Ja och så kodorden "allas lika värde" förstås.

Slutligen, vi kan använda oss av den här metoden själva. Som bekant får de som vistas i Sverige illegalt, vård, skola och tandvård för endast 50 kr med början 1 juli.

Bloggaren är i extremt behov av att fixa mina tänder. Uppskattningsvis kommer en fullständig renovering kosta allt från 20.000-70.000 kr. Varenda öre får jag själv stå för. Så nu har jag en plan. Jag köper ett stort stycke svart tyg, klipper och syr lite här och där tills det hela liknar en niqab. Därefter knackar jag på hos Folktandvården och visar dem en lapp; Vara papperslos, inga penkar. Tander gor ont. Vid eventuella frågor skakar jag bara på huvudet. "Not understand"

Så då får vi se hur lyckad jag är i rollpel. Jag kan inte tänka på alla de förmåner som jag kan hämta in.Som namn kan jag ju ta vad som helst utan att de etniskt svenska käftrekontruktörerna protesterar.

Jag kommer inte ha något som helst motal-etiskt dilemma med detta. När lagar inte längre gäller för vissa typer av brott så finns det ingenting som säger att inte andra lagar kan överträdas och t o m belönas. Det kan vara värt att pröva med hopp om att bli fälld och ta målet ända upp till Högsta Domstolen.

Wish me luck!


Kommentarer

Anonym sa…
Man måste ändå förundra sig över varför en kvinnlig homosexuell som AK Hammar ömmar så för islamisten Omar Mustafa.
Maj Grandmo sa…
Jo, men hon uttryckte sig ungefär så här på Dagens Seglora: Att nu när det kommer någon som verkligen kan göra skillnaden blir han förpassad ut i kylan.

När jag kollade upp det idag, hade meningen strukits!

A K Hammar slåss nog mest mot sig själv. Som syster till den Store själv K G Hammar, lever hon i ständig skugga. Hon förlorade valet till Peter Weierud i valet av ny ärkebiskop.

K G Hammar är den verkliga skurken till Svenska Kyrkans förfall från kristen till vänsterpolitiskt PK-organ började med honom. Man brukade säga att: Så fort K G öppnar munnen förlorar kyrkan 100 medlemmar.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn