En av fyra kvinnor riskerar våldäkt

Sverige når nya höjder när det gäller världsbevakningen av oss. Men numera är det inga positiva rapporter. Först och främst handlar det om hur och varför "världens mest jämställda land" har världsrekord i våldtäkter (efter Syd-Afrika).

Därefter ser omvärlden på oss med djup motvilja för den utbredda antisemitism som råder i främst Malmö. Det var länge sedan Israel utnämnde Sverige som världens mest antisemitiska land. Man kan inte annat än att hålla med.

Minns själv hur jag häpnade när jag hörde Titti Nylander (tidigare Mellanöstern-rapportör) när hon refererade en FN-konferens:

(Israels representant..... "gjorde en exposé över judarnas historia och lidande"). "Exposé uttalades med en tydlig ironi.

Sist, men inte minst, skrattar man sig halvt fördärvade åt oss. Är det inte rasistiska glassar så är det genusvansinnet och "hen".

Men allra mest är man förvånad. Sverige håller på att förslummas och flera tusen företag lägger ner varje år. Samtidigt så verkar man importera ointegrerbara människor från de mest primitiva länderna i världen. Antalet muslimer är okänt, det förs ingen registrering på religion och etniskt ursprung. Och det i ett land där varje individ förkommer i minst 100 register.
Men eftersom antalet muslimer har varit 400.000 i minst 10 år, och det inte längre förs någon statistik om dessa, så kan man misstänka att antalet snarare ligger på 600.000 eller fler.

Affe är en fantastisk källa som på sin blogg relaterar till de uppgifter ingen vill rapportera om. Här är hans diagram över invandrarnas våldtäktssatistik i förhållande tilll svenskar:


Daniel Greenfeld på den amerikanska tidningen Frontpage Mag skriver just om invandrarnas enorma överrepresentation i antalet anmälda våldtäkter. Han betonar särskilt att ökningen korrelerar med ökningen av antalet muslimer från MENA varav det inte är alltför omöjligt att detta är av betydelse.

Invandrarna står för c:a 77 procent av alla anmälda våldtäkter. Och då får man komma ihåg att mörkertalet är gigantiskt. När det gäller att anmäla invandrare för ett brott så innebär det för den brottsdrabbade ganska ofta förföljelse och hot från den anmäldes vänner. Bloggaren var med om detta för många år sedan när jag och en väninna misshandlades svårt av en afrikan. Efter vår anmälan blev vi flitigt uppvaktade av hans vänner som skulle döda oss om vi inte drog tillbaka vår anmälan. Min väninna fegade först ur, men jag övertygade henne att om att förföljarna aldrig skulle genomföra några mord. Och ville hon inte att den där jävla gorillan som hade anfallit oss skulle stå och skaka galler?

Greenfeld skriver att i Sverige begås sex gånger fler våldtäkter än i USA. Nya beräkningar menar att en av fyra kvinnor, 25 procent, i Sverige i princip blir våldtagna någon gång i livet. För det verkar inte råda några åldersgränser heller i den här genren. 
"With Muslims represented in as many as 77 percent of the rape cases and a major increase in rape cases paralleling a major increase in Muslim immigration, the wages of Muslim immigration are proving to be a sexual assault epidemic by a misogynistic (kvinnohatande) ideology."
"Världens mest jämställda land" är landet där man diskuterar små löneskillnader könen emellan och det faktum att färre kvinnor är chefer och ingår i börsstyrelser. När de verkliga problemen för svenska kvinnor förtigs och om någon skulle komma på att pipa om det kommer rasiststämpeln omedelbart fram ur dräktärmen.Sådana som Maria Arnholm är obegåvade, okunniga, fega och koketterande med sin feminism. En typisk representant för de kvinnor som har möjlighet att ta sig fram till rampljuset. För kvinnor har alltid varit sina värsta fiender. Det råder en så stor konsensus och ett så stort grupptänkande att de riktigt begåvade som sticker ut, blir brutalt tillbakafösta. Kollektivism innebär utslätning av originalitet och nytänkande. Därför släpps bara nickedockor fram, en skam för alla de kvinnor som är kompetenta och har nya lösningar och idéer. Det är därför männen styr världen.

Så ska något påtalas och ske när det gäller att ta tag i våldtäktsepidemin så får vi nog vänta på att en man gör detta. Vilket förresten redan görs, via Janne Josefsson.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn