Bara ännu ett år

Nu har 2012 förpassat sig till historien. På sedvanligt sätt välkomnades det nya året och det ligger nu nytt och obrutet framför våra fötter. Det är med både hopp och oro bloggaren står vid grindarna.

Stegen mellan det goda livet och kaos är alltför kort. Från världens topp finns bara en väg att färdas. Men likadant är det med den motsatta ordningen. Det är betydligt roligare att tänka på.

2012 var inget kul år. Det var ett riktigt skitår, för att citera Anders Borg. Ekonomisk ruin, kronkalle och polis, sjukdom och kraschad bil. Och totalt avhängd ute i bushen. Fast egentligen i-landsproblem.

Men om en månad bär det av in till stan igen. Jag har fått tag på ett litet kyffe, bara för 4 månader så man får under tiden ligga i för att få en ny bostad. Och så har jag skaffat en "ny" kärra för 2.500 kr. Förutom att högra bakhjulet nästan lossnade efter fem mil, så går den hur bra som helst¨. Besiktning på torsdag.

Nyårslöfte blir Initiativ. Och jag tänker med detta inte önska fred på jorden. Det är inget jag rår över På något sätt är önskan om fred på jorden ett uttryck för fantasilöshet

Just nu på TV4: Två "andliga profeter": en kvinna som studerar i kula och en annan; astrolog. Dessa två 68-generationstanter står och predikar PK-smörja. De gör sig båda skyldiga till brott mot Goodwyns lag. D v s snackar om Hitler och SD i samma mening. 2013 kommer nämligen att likna 30-talet enligt donnorna. (Undrar stilla över vilken period som inte påminner om 30-talet och Hitler för PK-maffian). Så snart konsensus utmanas kommer Hitler dansande in på banan..

Men en grej var kul att höra. Stjärntecken som har varit utsatta under 2012 (Vädur, Stenbock, Kräfta) kommer att ta revanch 2013. Oh yeah, bloggaren är Vädur.

Så jag väntar med spänning på att Uranus står i konjunktion med Saturnus. Då lyfter vi.

Lite egen prediktion för 2013:

- Ögonöppnare för alla som saknar en riktig bostad, särskilt ungdomar. När man ser hur tiotusentals asylanter med PUT bereds bostäder före alla andra, lär nog några proppar gå.

- Lögnerna om sjukvården som "bäst i världen" när folk ligger och dör på akuten i väntan på en sängplats kommer att uppdagas. En lögnare från Swedbank som skulle redovisa hur våra skattepengar fördelas var så uppenbart inhyrd att ingen med lite erfarenhet från de senaste årens förfall av de mest centrala funktionerna i det s k Välfärdssamhället kunde missa det. Fast hon ljög på det subtila sättet när hon förklarade att specialistsjukvården får mest skattekronor. Denna lilla knorr gick ju naturligtvis reportern fullständigt förbi.

- Det sedvanliga "Brottsligheten har inte ökat" från PK-gurun Jerzy Sarnecki, genomskådas. Cykelstölderna har gått ner, liksom andra  allmänna stölder, Men i gengäld har våldet, våldtäkterna och skottlossningar på öppen gata s a s skjutit i höjden.

- Och så,alla de kvinnliga musikartisterna, Laleh, Miss Li, Anna Ternhem, Annika Norlin m fl, får äntligen tyst på feministerna som hitintills bara rynkat på pannan och menat att dessa inte spelar "rätt typ" av musik. Stöveltramp och palestinasjalar ut; hattar, urringningar, glitter och glädje in. Inkludering av "tjejmusik" till "musik".

- 68:ornas definitiva exit och lämnar massor av styrelse-, nämnd- och kommittéeplatser över till unga, fräscha förmågor.

- Och så kommer det att visa sig att Zlatan är bög.

Så min egen personliga nyårsönskan:

Att jag den 1:a januari 2014 har en fin bostad. Utan kackerlackor.


Gott NYTT År!

Kommentarer

Anonym sa…
Tack för alla dina förnuftiga och roliga artiklaror som du har skrivit.

Jag önskar dig ett riktigt Gott Nytt År 2013. Jag ser framåt emot att läsa din blogg och att PK-maffian tröttnar på det eviga tjatet om Hitler.

Se hit alla som är irriterade över sakernas tillstånd, allmänna urspårning och särskilt på Katarina Mazetti!

Nu finns ett flygblad att dela ut eller sätta upp på ICA:s anslagstavla, som anger följande:

"Vi bojkottar ICA!
Tills vi får en offentlig ursäkt av Katarina Mazetti för hennes förolämpning av svenska folket i ICA-kuriren

Läs krönikan här: korta.nu/mazetti
Reaktioner: korta.nu/sursorti
och debatt: korta.nu/debatt"

Här har ni länkar till dessa flygblad. Snälla, ladda ned, skriv ut och SPRIIIIIIID! Nu är verkligen måttet rågat, och att tanten sedan får valsa runt i medierna och debriefa sig själv utan att hennes värsta utsagor ens nämns eller ifrågasätts är så vidrigt att man kan få uppkastningar för mindre! Hon ska darra i sina grundvalar för det här klavertrampet. Vi måste sätta P för den här ständiga missfirmelsen av oss hårt arbetande skattebetalande svenskar som finansierar hela bygget:

https://www.box.com/s/v2jja8vyxrejfqxprlsr
https://www.box.com/s/x8znmr907ltrjyw3azec

Sätt åtminstone upp en lapp på ICA:s anslagtavla!

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn