Att kacka i eget bo

Historien om Göran Lindberg går säkert till världshistorien som ett av hyckleriet fulaste ansikten..

eva brunnelindberglaila

Från Kapten Klänning till våldtäktsman var steget inte alls långt för Lindberg. Samtidigt som han stod på podierna Sverige runt och predikade jämställdhet och behovet av genusarbete, så köpte han sex och våldtog minst fyra kvinnor. Även sexuellt utnyttjande av barn skulle komma att ingå i meritlistan.

Lindberg utsågs till länspolismästare av Regeringen Persson 1997 då Laila Freivalds var justitieminister. Som sådan startade han Bemötandeprojektet efter klagomål från såväl förövare som brottsoffer om dåligt bemötande av polisen.

Lindberg var inte populär i sitt jobb som länspolischef i Uppsala. Men eftersom han var utsedd av en ovetande regering fick han sitta kvar. Här ser man tydligt att politiker inte ska utse eller anställa vare sig biskopar, generaldirektörer eller polischefer.

Biskopar som K-G Hammar, Caroline Krook och Eva Brunne plus just nu systern Anna Karin Hammar, är tydliga exempel på att socialister har planterat sig i kyrkan.

Såväl biskoparna som Lindberg predikade den Gemensamma Värdegrunden. Lindbergs största uppdrag var just implementerandet av Väredgrunden hos “bonntölparna” i Poliskåren.

Eva Brunne, biskop vid Stockholms stift, stickjer inte under stol med sin hemvist politiskt. När Sverigedemokraterna tågade in i Riksdagen 2010, besökte de Storkyrkan för lite andlig kost. Det de fick höra var en svärm vanlig mediapolitisk PK-propaganda. Brunne angrep även den parlamentariska demokratin som tillät dylikt slödder inträde, Och som grädde på moset deltog hon på kvällen i en demonstration med bl a Ung Vänster.

Ung Vänster tillhör den våldsmobb som brukar gå till attack mot helt vanliga demonstrationer bara p g a att dessa inte delar Ung Vänsters åsikter. De uppvaktar såväl SD-demonstrationer som Israelvänliga manifestationer. med våld.

Det är alltså dessa som Brunne vurmar för därför att de företräder det “rätta budskapet”. Hon jämför här vänsterns släktskap med Jesus. (Tyvärr tillåter inte SVT Debatt att man kopierar något ur texterna!)

Att bekämpa våld, hat och oförsoning  tillhör kristendomens grundpelare. Kärleken till medmänniskan och att bemöta ont med gott var väl ändå det som Jesus stod för?

Eva Brunne gör sig i själva verket skyldig till ett förnekande av kristendomens kärna när hon bemöter oliktänkande med oförsoning och företräder grupper som predikar konfrontation, hat och våld.

F ö finns det inget släktskap mellan socialism och kristendom. Det räcker med att veta hur socialistiska och kommunistiska system fungerar i praktiken

Apropå rikssocialister som Jan Guillio och Lars Ohly som är motståndare till privata alternativ inom den s k Välfärden och marknadsbaserade hyror, är bosatta på Östermalm respektive Södermalm i flermiljonslägenheter.. Ohly har sin dotter i privatskola och yrkar avdrag i deklarationen för gymkort och sportutrustningar.

Guillio lever på gamla lagrar och vill bo “ståndsmässigt för att slippa slöddret”. Att han arbetat för KGB lyckades han tysta ner liksom hur mycket han tjänade på detta. Ondskan han skrev om på internatet drabbade inte honom själv. Det var han som var mobbaren (känner personligen en som drabbades av Guillio.)

Tommy Rander som förpestade Ungdomsradion med stöveltrampande kommunistschlagers pa 70/talet, predikade om utsugare och kapitalister som skulle dödas i princip.

Ett och ett halvt decennium senare blir Tommy Rander dömd för förskingring av flera hundra tusen i sitt eget skivbolag.

Gudrun Schyman akte ocksa dit. Nu for skattefusk. Det avgjorde hennes senare ode politiskt. Att hon satte sig och kissade i en biofoaje gjorde d’remot ingenting. Det ar sant som socialister gor for att protestera mot den amerikanska filmdominansen.

Apropa bostader. Sossarna ville ha ett forbud mot att omvandla hyresbostader till bostadsratter. Da gjorde journalister sitt jobb och gick pa jakt efter sossar i bostadsratter.

Laila Freivalds stod bakom ett sadant forbud med det hindrade henne inte fran att omvandla sin hyreslagenhet till bostadsratt pa Kungsholmen. UD/s hanterande under tsunamikatastrofen blev en ny provning for Freivalds.

Men det var inte forran i samband med hennes medverkan i stangningen av SD/s hemsida 2006 som hon sjalvmant lamnade sin plats. SD hade namligen publicerat Muhammedbilder pa webplatsen. Och att som justitieminister med ansvar for att de grundlaggande lagarna foljs, sjalv bryter mot dessa ar ett overtramp som slar det mesta. Fast JK friade henne. Det ar ju Sverige.

Och sa just nu. Centern som har sitt ursprung i den trygga jorden pa landsbygden, har fatt hjarnslapp. Fri invandring. Borttagen skolplikt. Skrotad egen produktion av varor.(i jordbruket). Och sa da, manggifte.

annie

Det har ar sista spiken i centerns kista. Att slappa alla sparrar ar inte att ta ansvar for ett land, det ar att overge det. I grunden handlar det om samma ideer som fascisterna har, att slopa nationsgranserna och skapa en global varldsregering. Och det ar har den nyliberala nattväktarstaten moter nazismen, kommunismen och islamismen i gemensam aktion. Är det verkligen vad centern står för?

Andreas Eriksson CUF, skriver på Newsmill att man vill respektera minoriteter med förslaget om månggifte. Är detta nyliberalt? I nattväktarstaten gör alla precis som de vill, man förordar ingen och inget. Men Sverige av idag  verkar enbart förorda, respektera och tolerera allt vad islam står för. Både barnet, vattnet och badkaret kastas ut genom fönstret.

Statsfeministerna gömmer sig i burkor medan de krumbuktar sig för att försvara harem och tvångsgifte. Eller snarare, de säger ingenting alls. De riskerar ju att få en bomb i huvudet.

I Bohuslänningen sjunger 15 centerpartister ut sitt avståndstagande till idéprogrammet. De hotas nu av avstängning ur partiet p g a ordalydelsen:

Om idéprogrammets vision går igenom kommer Sverige att överbefolkas av illitterata storfamiljer som i brist på arbete – produktionsapparaten har slagits ut på grund av lågprisimport – löser arvskiften med kalasjnikovs.

Mmmmm, som om det inte skulle ligga något i detta. Fri invandring (fast vi har ju så gott som det redan) bjuder inte in spjutspetsingenörer och raketforskare. Tillsammans med de andra verklighetsbefriade förslagen om skrotning av skolplikten, nedläggning av jordbruken plus då OK för vilka äktenskapliga kombinationer som helst; leder oundvikligen till partiets självmord.

 

Annie Lööfs bristande ledarskap har öppnat spjällen på vid gavel för de verkliga extremisterna inom centern. Sådana här figurer finns i alla partier, men någorlunda kompetenta ledare kan hålla dem nere.

Extremisterna, oavsett från vilket håll, har som enda mål att söndra och härska. Att slå ner kniven rakt in i centerns hjärta när partiledaren är på semester, är ett bevis på extremistens psykopatologi.

Men säga vad man vill: att ta steget ur den ängsliga skaran i mittfåran och lägga sig så långt bort från denna som möjligt, är lite befriande också. Rebelliskt. Men det är fel sorts rebeller vi talar om. Rebeller brukar normalt sett inte ta livet av varandra.

Kommentarer

Har sett lite olika kommentarer på andra bloggar som anser att friliberalerna har kapat partiet. Att syftet skulle vara att komma över den stinna partikassan. Som bekant sålde dom ut sin press för några år sedan och är sålunda rika som troll. Med kontroll över kassan spelar det ingen roll om dom trillar ut ur riksdagen. Då kan dom fortsätta att lobba utanför med nästan obegränsade resurser. Förmodligen kommer dom framslöppta också i den heliga konsensusens namn. Alltså är dom livsfarliga vare sig dom trillar ur eller inte.

Beträffande kommunisten och landsförrädaren så gömmer han sig under pseudonymen K V Pauker på forumet Exilen. Givetvis förnekar han sin verkliga identitet, då han blivit konfronterad ett antal gånger. Ändå använder sig Pauker tvängsmässigt av orden svartskallar och svennar precis som,,, ja, just det. :)

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn