Dissidenterna

Bloggaren skrev igår om Bengt Westerbergs famösa utredning om den stora vardagsrasismen i Sverige. En rad av åtgärder är nödvändiga. Man blundar och befarar det värsta när herr Westerberg är i farten.

Är verkligen "vardagsrasismen" det största problem vi har i Sverige? Fyra mord på en vecka, är inte det ett problem? Under en normal vecka sker "bara två mord, enligt Leif GW. Så då är det inget problem?

Är verkligen Lundbergsskolan den värsta skolan i Sverige? Är inte nedbrunna skolor värre? Är inte mobbingen av svenska tjejer i invandrardominerade skolor värre? Mobbing som slutar i våldtäkter, är inte det värre? Är det inte värre att misshandlar av såväl lärare och elever är vardagsmat i kommunala skolor värre? Är det inte värre att 11 procent av kommunala skolors elever går ut nian utan fullständiga betyg? Många går ut skolan utan att varken kunna läsa eller skriva. Är inte det värre?Carema är ett vårdbolag som skandaliserades ända in på skelettet tidigare i år. Tidigare har man koncentrerat sig på Attendo med samma frenesi. Visst, det är gräsligt hur äldrevården bedrivs och hur de gamla behandlas. Det är bara det att kommunal äldrevård inte är ett jota bättre. Men då är det ingen "skandal". För under statens varliga och välmenande hand görs inga misstag utan en anledning. "Vi är för få". "De gamla är alltmer vårdkrävande". "Vi har inte tillräckligt med resurser".

Är det inte behandlingen av de gamla lika illa vem som än sköter om det? Behandlingen och bemötandet av de gamla är det bästa måttet på ett samhälles värderingar och prioriteringar. Här i Sverige slänger vi in mormor när hon börjar bli lite glömsk för att på "pålitliga" kommunala äldreboenden bli istoppad så mycket psykofarmaka att hon bara sover. Snart behöver hon blöjer, sedan är det dags för gåstolen och snabbt blir hon rullstolsbunden. Vem bryr sig.

Majoriteten av de anhöriga hälsar aldrig på mormor. De ringer ibland och får höra att mormor är på upphällningen. Man skjuter ögonbrynen i höjden: "Ojdå, gick det så fort?"

Är inte detta värre än "vardagsrasismen" Bengt Westerberg?


Resurser. Det fattas alltid resurser. Detta trots det miljardregn som öser ner över den offentliga sektorn, allt större, allt oformligare och allt mer ohanterlig. När sjukvården tilldelas en miljard, är dessa bara borta utan att något har hänt med vårdköerna. När psykvården fick några miljoner av Göran Hägglund för 5-6 år sedan hände absolut ingenting. Jo, de fortsatte att lägga ner avdelningar och använda kåkarna till att bygga in exlusiva bostadsrätter. Undrar vad de fick för hacka för det. Den offentliga sektorn.

Vart går alla pengar? Är inte det ett problem Bengt Westerberg? Är det inte ett problem att alla privata initiativ sågas ner längs med fotknölarna? Och är det inte ett problem att hela det demokratiska fundamentet; åsikts- yttrande- och tryckfriheten, inte längre gäller?

Demokrati, herr Westerberg, är inte att alla håller med. Det är acceptansen och toleransen med alla som inte håller med. Och att bulta in i ett folk att demokrati är detsamma som politiska beslut, är inte det ett problem?

Ingen i den inkompetenta och korrupta politikerkåren har en aning om vad demokrati är. Det är det verkliga problemet herr Westerberg.

Merit Wagers blogg kan man läsa att Reinfeldt är så stolt över att han tillsammans med luftskallarna i MP gjorde tidernas överenskommelse när "gömda papperslösa" både ska jagas och få full åtkomst till skola och vård (utan att betala). Han är stolt över att de därmed har visat SD att deras riksdagsinträde har medfört en politik som går "åt andra hållet". "Andra hållet" innebär att slussarna in till Sverige har exploderat och vi översköljs nu av en flyktingvåg av sällan skådat slag. Ja, inte sedan Bengt Westerbergs dagar.

Att vara stolt över ett så vettlöst beslut är bara ytterligare ett exempel på att Reinfeldts hat till SD är patologiskt. Vad har karln egentligen för tunga komplex instoppade i Ägget?

Blåslampan går varm hos Reindfeldt. Maktens megafoner media, riktar blåslamporna i jakten på dissidenterna. Medias hantlangare bränner bort cancersvulsterna på den feta välfärdskroppen. Cancern är dissidenterna som inte accepterar att gå i ledband. Inte hoppar upp på det röda tåget till Dystopia.

Westerberg borde hålla blicken riktad lite högre. Vad är det för skillnad på "vardagsrasism" och förföljelse herr Westerberg? Vad är det för skillnad på att någon slipper ur sig ordet 'negerboll' och att fördrivas eller misshandlas, mista jobbet och bli hotad till livet, herr Westerberg?

Dissidenterna ökar i antal i Sverige. Utfrysta, förföljda och hotade tvingas de stänga ner sina bloggar och nättidningar. Nu senast var det Per Ström, han som driver .Genusnytt. Eller drev. Nu har Per Ström fått nog. Han har utmanat en av Sveriges mäktigaste PK-lobby: Feministerna. Deras hat mot honom trotsar all rim och reson. Läs artikeln på SVT.se. Jag har sällan blivit så upprörd.


" Kända journalister, krönikörer, mediepersonligheter, etablerade författare och uppburna kulturpersonligheter har bildat en hatmobb som drar fram som orkanen Sandy för att krossa dem som har fräckheten att inte följa tyckarelitens åsiktsdekret."Javisst. Ström har rätt inte bara när det gäller feminismen. Så här är klimatet i det, fria, demokratiska och öppna Välfärdslandet.

"Nu har (Facebookgruppen)”Vita kränkta män” istället en tecknad karikatyr av mig som profilbild. Tidigare har de i sin logg publicerat morbida fotomontage på mig, bland annat ett där jag blir halshuggen och det här ovan där jag blir korsfäst."

Blodet sprutar.

När Per Ström arrangerade, eller försökte, ett pubmöte för att tillsammans med några andra dissidenter, stormades puben av ett femtiotal aggressiva, hånskrattande feminister, bl a Bitterfittan själv, Maria Sveland. De skränade och tjoade så något möte för Ström blev det inte. Det var genusmaffian som tog över. Som tack överlämnade de en teckning på en avskuren penis.

Han har fått höra att han borde bära suspensoar och att det vore bara bra om han blev ihjälslagen med ett järnrör ute någonstans.

Jo, herr Westerberg. Nog är det värre än när man jämför en heltäckt muslimsk kvinna med en påskkärring (=vardagsrasism). Eller att godis och glassar kan bära "rasistiska" symboler eller namn.

Andra dissidenter är bl a Ulf Nilsson (pursvensk) som skrev tidigare att Sverige är på god väg att byta befolkning och att han är chockad över beskedet att det begås 20-50 våldtäkter per dygn i Sverige. Uppenbarligen lyfte han fram ett visst samband mellan de två. Det skulle han inte ha gjort.

Ulf Nilsson som är en känd USA-vän, han var ju korre där under många år, har numera förpassats in i kylskåpet. Hans analyser med väl belagda fakta i PDF-boken Sluten Anstalt (=Sverige) blev inte godkänd av något bokförlag. Den var för "känslig". Undra på det. Uffe drog fram hela sossebyket i dagsljuset och trollen sprack inte. Palme förstörde Sverige, menar Uffe. Palmes underliggande agenda var djupt odemokratisk, rent av fascistisk. Talet om "Den tredje ståndpunkten" ligger farligt nära något annat.

Ulf Nilsson är nog mer än en 'vardagsrasist' i herr Westerbergs blå ögon.

Andra förföljda "avfällingar" är Göran Skytte (marxist på 70-talet, numer klarblå), Siewet Öholm och så den senare i raden Marcus Birro. De har det gemensamt att de har blivit kristna och blå i vuxen ålder. Medan Skytte numer bara skriver lite krönikor i SvD är Öholm ute i hetluften. Och blir hånad.

Birro har fått hela makteliten på halsen med sina krönikor i Expressen. Plus att han ville ställa upp som riksdagskandidat för KD. För att han tycker Sverige är ett så urballat skitland att han numer också har adress i Rom.

Birro blev medialt halshuggen av den samlade PK-vänstern när han skrev ett blogginlägg i Världen Idag om Det Mest Förbjudna. Judeförföljelserna i Malmö är ett resultat av att stadens stora antal muslimer har fått mandat från själva kommunalrådet; Reepalu, att reagera och agera utifrån sin övertygelse att judar är svin.

Och så här beskriver han den svenska vänstern av idag:

"Svensk vänsterrörelse består av hatiska och väldigt fördomsfulla clowner. De dansar fram på stora mediala plattformar och de hugger direkt och snabbt så fort något vågar närma sig deras dikatoriska världsuppfattning. Det är denna fördomsfulla vänster som säger sig slå vakt om de svaga, om de utsatta, om människor i utanförskap. Vilken vacker lögn. Vilken oerhörd skam. Vänsterns är cynisk, elak, selektivt blind. Vänstern håller antisemiter som Reepalu under armarna."

Att vara dissident är att vara en flykting i sitt eget land. Är inte det värre än att vägra zigenare att hyra bilar, Herr Westerberg?
  

Kommentarer

Så oerhört bra skrivet, Maj! Du kan verkligen skapa en text som griper tag i en. Tack för den. Skulle bara hoppas att fler fick läsa den. Jag twittrar om den!
Anonym sa…
Verkligen bra skrivet Maj!

mvh Ceasar
Anonym sa…
Ursäkta uttrycket, men vilka jävulskt pricksäkra texter du skriver. Jag ryser. Ta mig fan den mest läsvärda bloggen alla kategorier!

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn