Mediahybris

Internetproblemen fortsätter. Seriekopplingar, tjyvkopplingar, nätkopplingar, you name it. Det fungerar, men en sköldpadda i motvind är snabbare.

Jag är sjuk och är hårt inlindad i pläden medans jag zappar TV:n och tvingas konstatera att det inte finns många kanaler heller. Hamnar på Barnkanalen, kanske p g a regression, och blir lite upplivad när jag kan konstatera att inget nytt under himlen kan spåras. Samma vindar, samma dofter.

En variant av "ond bankdirektör" kontra "fattig dräng" utspelar sig då två värnlösa barn (jorå, mörkhårig flicka, ljushårig pojke) ska pröva lite barnfattigdom i ett experiment som går ut på att de tillbringar ett dygn under en presenning i skogen. Utan mat, men med vatten. Förmodligen är det hela inspelat i september.

Barnen ligger i sovsäckarna redan kl två på dagen! Ja, det är verkligen svårt att hitta på något att göra i skogen. Men snart mörknar det. Under tiden får vi se hur den rika och miljöförstörande programledaren sitter och jäser på ett förstklassigt värdshus fullproppad med godis och bubbelvatten.

Nu ligger de små försöksobjekten och fryser och är hungriga. Ljus är det visst inget problem med. Men, si, där kommer hon, den rika, och förbarmar sig över de små fattiga barnen medans hon triumferande utbrister: "Nu lever ni miljövänligt!" Och hon berättar om sitt grisiga miljömord uppe i det fina världshuset.
Men hon är ju inte sämre än att barnen får komma upp till hennes rum. "'Det är ju alldeles för stort ändå".

Så måste ju barnen få redogöra för sina djupodlande erfarenheter ute i kylan. Så här har fattiga barn. Aldrig, aldrig ska någon behöva ha det på detta viset. Vi måste DELA.


Oj, oj, oj. Vilse i Pannkakan var är ni? Det här är ju ren socialistpropaganda, kryddat då med Miljöperspektivet. Här måste rensas!

Annars har väl aldrig media varit så på bettet som nu. Man hittar Baaaarn överallt som ska utvisas av rasistiska överstepräster i form av Mig och domstolar. Rasismen gror och växer i Sverige så det knakar. Rasistiska glassar och kinagodis, glöm det. Nu drar man på de höga växlarna. Bo Hansson på Sporten sade tydligen det chockerande Svartingar om några fotbollsspelare. Såg det inte själv men repriserna lär väl dugga på i månader.

Ja, det är väl inte så klokt att säga 'svartingar' i det klimat som Sverige har. Men nu, tillsammans med rasisten Tintin, rasistiska mackbiträden, rasistiska byråkrater och de flesta av landets rasistiska invånare, så är Bo Hanssons 'svartingar' den där sista snöbollen som får hela fjället att rasa.

Media gottar sig och rövknullar varandra i pur förtjusning över att nu inte vara tvungna att själva hitta på nyheter, vilket brukar vara fallet.

Ja fast igår släpptes ju bomben att Mig och Polis nu kastar ut Ensamkommande Baaaarn i en omfattning som aldrig tidigare har skådats. När de, efter mycket besvär, hittar en grabb som möjligen kan vara 20, så får han gråta ut till takterna av reporterns hummanden och nickande.

Varje "Bomb" som släpps tyder på en desperation hos PK-maffian. Man nosar i varenda vrå, vad kan vi lura i bonnlurkarna idag? Det måste ju ligga i Partilinjen (mp och v). Tydligen har man börjat förstå att rasistkortet inte är så självklart att spela ut längre.

Den upprörande övervakningsfilmen från när en Nybyggare hoppade ner på t-banespåret och muddrade en avsvimmad, kanske berusad man, och sedan klättrade upp igen utan att hjälpa den man som låg på spåret; den har skapat en bild på folks näthinnor. En bild som man inte så lätt tvättar bort med hjälp av s k diskriminerade romer och Ensamkommande grovsingar i 25-årsåldern som hänvisar till Barnkonventionen.

En bild säger mer än tusen ord. Det borde media veta. Men när de nu drar igång rasism-debatten på allvar så får alla "bonnlurkar" huka sig i bänkarna. Alla ska med, nämligen. Allah ska med.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn