Grattis Sverige, nu blir vi ÄNNU fler!

Sverige, Sverige fosterland... Ibland undrar bloggaren vems fosterland det egentligen är. Uppenbarligen är det miljoner som vill "fostras"här. Det ligger mer i detta än man kanske tror om man är en blåögd pursvensk.

Just nu på Kunskapskanalen: Befolkningsexplosionen i den fattiga världen. Och så vi som i bästa fall klämmer fram två st. Dessutom slutar var fjärde graviditet i abort. Befolkningsökningen är det allra största hotet mot Moder Jord. Klimatförändringar med extremt väder och jordbävningar dödar tiotusentals människor idag. Ska man vara cynisk, och det ska man, så är det Modern själv som använder preventivmedel.

Naturen strävar alltid efter balans. Det har vi människor aldrig förstått. För oss är det bara Mer och Fler som huserar. forts.

 Bevekelsegrunderna kan däremot vara mer eller mindre självklara. Ja, inte klara alls. Det kan t o m vara så att det är i det grumligaste i vatten som vi helt simmar vilse och slutligen drunknar i vårt eget överflöd. Passivt självmord brukar man kalla det.

Och här i Sverige verkar vi aldrig få nog av en allt stridare ström av nya fosterlandsälskare. 1.300 st varje vecka skrider över gränsen utan krav på vare sig pass eller ID-handlingar. Bara det första halvåret 2012 har 30.000 hågat sig hit. Och mer lär det bli.

Migrationsverket har idag tillkännagivit att en fullständigt osannolik mängd människor väntas under 2013. En meningslös siffra på 54.000 har angivits. Men i själva verket vet man att det kommer att röra sig om 70-80.000. Plus den sedvanliga anhöriginvandringen som redan antar ett allt större samhällsproblem. Dessa 10-barnsfamiljer måste ju bo! Så medan 250.000 ungdomar är bostadslösa öser man på med hundratusentals utbölingar som naturligtvis genast är berättigade till bostäder. Det handlar ju om Baaaaarn!

Redan nu söker man med ljus och lykta efter rum med tak. Campingstugor, skolor, herrgårdar, nedlagda mjölkbutiker i utflyttningskommuner, you name it. Och det är inte fråga om att sätta upp några övre gränser för vad Sverige egentligen klarar av. T o m Alexandra Pascalidou lät en sådan fråga slinka förbi i Nordegren. "Men det kanske man inte får fråga", sade hon sedan, uppenbarligen skakad över att hon lät som Björn Söder. "Nej, sade Nordegren, det får man inte..."

Ja, hur mycket kan Sverige klara av? Och hur mycket VILL vi klara av? Tobias Billström vill uppenbarligen inte ha denna vansinnesgalopp. Vilken dag kommer denna man att avgå? Tveksamma röster hördes idag när Migrationsverkets lilla Piga i att den omöjlliga uppgiften att fixa boenden åt alla nya fosterlandsälskande.När herrgårdarna har tagit slut finns många andra lösningar. Bostadspigan ser nu möjligheter att även börja använda militäranläggningar och gamla flygplatser. Jag menar... var finns verklighetens gränser?

Dessutom, våra stackars traumatiserade asylanter lider fruktansvärt på herrgårdarna:

"Vi kom hit för att leva som människor men så blev det inte. Vi flydde från bombningarna, men det här är inte heller att leva. Jag tänker på att döden i Syrien vore hederligare än livet här" (Abdullah Abahdulla). "Det finns varken el eller element här", säger han med gråten i halsen.
"Det är många problem här med maten, administrationen, sjukhusvården, städning, rummen. I varje rum bor sex, sju personer" (Sayd Mohammed). "Vi lever som djur".

Kommunalrådet Per Eriksson skyller på det privata företaget som fixar fram, renoverar och sköter om flyktingboendet:

"Framför allt handlar det om planeringstiden. Dessutom tycker jag att man borde ställa högre krav på de här privata entreprönerna. Vi har ingen insyn i det här. Vi vill veta att de har bra, det vi vill ha kontroll över."
 
Genom att de traumatiserade är så missnöjda avreagerar de sig med grov vandalisering, bränder och nerskitning. Polis och brandkår har ryckt ut 30 ggr på två månader. Stölder och förstörelse drabbar Gärdeshyttan. Kommunalråden är förtvivlade för att de inte "kan göra mer" eftersom de "kan bättre än så här". Och då menar man inte kommuninnevånarna.

Så här rapporteras det från kommun efter kommun. Det nedbombade och brinnande Syrien hamnar i skuggan av det inhumana Sverige.

Men förutom de traumatiserade syrierna väller det fortfarande in traumatiserade afghaner, somalier och alla deras släktingar. Som det inte räcker strömmar så zig.. förlåt romer in från Serbien, Albanien och Moldavien. De saknar helt asylskäl, men Migrationsverket tvingas ändå att undersöka deras asylframställningar.

De annars så snyftande radioreportrarna låter nu tvivlande och undrande när representanter som lyfter höga löner genom denna samhällsfarliga verksamhet, berättar om vad som "krävs" och "behövs". När hangarer och militärföräggningar börjar komma på tal kan vem som helst med förståndet i behåll fråga sig var någonstans kriget egentligen pågår. Sverige går under likt Atlantis. Men naturligtvis med flaggan i topp.

Detta förstärks genom Billström som efterlyser solidaritet från de andra EU-länderna. Solidaritet med Sverige...

Sverige, Sverige fosterland. Som just invigt sin Nationalarena med pomp och ståt. Samtidigt som nationalstaten håller på att raderas från jordens yta.
 Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn