Billström medger ohållbar massinvandring

Billström har problem i den alltmer splittrade Alliansen. Både Äggskallen och Bildt (!) lever i en låtsasvärld där tydligen Tant Grön regerar. Bildt har genomgått en metamorfos i regeringen Äggskalle. Osams med Israel och tuggande teser och floskler om "ökande nationalism".

Från gamla Öststatsländer som Rumänien, Serbien och Moldavien har hittills 20.000 romer sökt asyl i Sverige. Det innebär att 20 procent av asylansökningarna kommer från denna region. Sent ska syndarn vakna. Billström medger nu att "tillströmningen till Sverige är mycket hög". De romer som nu har upptäckt Sverige som tryggt försörningsland har ingalunda några aylskäl. Däremot kan de resa som de vill och söka arbetstillstånd här inom ramen för Schengenavtalet. Men arbete har aldrig varit romernas starka sida.Den "ökande nationalism"som Bildt nu referar till tillsammans med alla godhetsprofeter med trumpeter, är möjligen en helt korrekt uppfattning, men varför ställs då aldrig frågan: varför? Är det inte så att hela Europa känner hur grundvalarna som en gång gjorde oss så framgångsrika, håller på att falla samman? Visst, man kan hävda att vi bara behöver en syndabock, men det är inte den korrekta sanningen.

Hela Europa befinner sig i regression (medvetet "fel" uttryck)

Så Billström kämpar i motvind. Men i Europa är han inte ensam. Fem andra EU-länder vill också införa visumtvång för zig... romer. Rasism mot romer kallas förreste "ziganism" !!!

Zigenare är inte gränslöst älskade. Deras medvetna utanförskap i kombination med förakt för det samhälle man parasisterar på, stöldturnéer och ett förbannat otrevligt beteende har inte gjort dem populära. Att kalla det bemötande de får för ziganism är ett exempel på en dubbelbindning; hur vi än vrider och vänder på oss gör vi fel. För det går inte att ärligen framhålla zigenare som ärliga och trevliga.


 
Att verkligheten förvanskas genom att uttryck byts ut och ersätts med något mer neutralt och ofarligt är en gammal företeelse. Så 'städerska' blev 'lokalvårdare',  'död' blev 'avliden','stad' blev 'kommun' i jämlikhetens namn och så 'utlänning' blev 'invandrare' blev 'utrikesfödda' blev 'nusvenskar''blev 'svenskar med utländändsk bakgrund'. Att det sistnämnda i princip får ett nytt uttryck per år visar att dessa människor är Problem. Namnet 'romer' istället för 'zigenare' är ett försök att förse dessa människor med någon form av nationell identitet.


Den s k rasismen mot zigenare kan jämföras med rasismen mot muslimer. Samma typ av bakgrundsförhållande i 7 fall av 10: Ovilja att anpassa sig, krav på särbehandling och medvetet utanförskap gör muslimerna till ytterligare en omöjlig samhällsgrupp att intergrera.

Dick Erixson är en modig f d centerpartist, klarsynt och rättfram, skriver:

"Det är de absoluta krav på särbehandling...som är ett hot mot integrationen i det svenska samhället. Ingen kan bli en del av vårt samhälle om man inte tillåter satir. Om varje försök att behandla nya inslag i Sverige så som vi behandlar alla andra inslag omedelbart stämplas som rasism så kommer ingen som helst integration att ske."

 
Detta i samband med alla "kränkningar" som ständigt drabbar muslimerna., gör det omöjligt att samexistera med andra kulturer, t ex med den sekulärt kristna. Då blir helhetsintrycket att vi inte passar tillsammans. Och alltså inte ska tvingas leva tillsammans. Alla påpekanden i den riktningen stämplas som rasism och främlingsfientlighet från det högstående ståndet.

Det enda sättet att komma till tals med detta till synes olösliga samhällsproblem, är att understykande framhålla att musulimer såväl som zigenare måste tillåta "kränkningar" precis som vilken religion och kultur som helst. Vad PK-maffian inte förstår är att allt har ett jämlikhetsperspektiv. Att inte särbehandla utan förklara att dessa grupper måste tåla vad alla andra grupper får tåla.

Detta kallas för jämställdhet eller jämlikhet. Genom att dessa grupper blir behandlade precis som alla andra  så har det också blivit en del av samhället. Och är det inte det man vill uppnå med integration? 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn