"Mellanösterns KD" och kriget om Pride

Det är detta allt handlar om som kan komma att innebära slutet för Pride. Kanske aldrig har hoten mot de det handlar om, gaykulturen, varit i större fara. Men som vanligt, blundas det på båda ögonen.

Uppdatering:

Förutom den våldspräglade s k autonoma vänstern (i princip bara simpla terrorister) har nu ett alternativt Pride i anarkistisk tappning sett dagens ljus. Namnet: Anarchopride.

Om man vill veta lite om vad som döljs under de rosa draperierna kan man besöka Motkraft. Ett glödhett hat mot hela västvärldens ideologi och ursprung radas upp utan förbehåll och reservationer. Det är lite som att läsa en Borderline-bruds dagbok.

Så här kan det låta:

Vi gör slut med nationalstaten för att den kontrollerar oss och bygger på rasistiska gränsersom exkluderar; för att den drar det ironiska skämtet om sig själv att den är en demokrati. Vi gör slut med ordningsmakten för att polis och väktare slår oss, fängslar oss, deporterar oss; för att de har ett våldsmonopol som de missbrukar varje dag. Vi gör slut med kapitalismen för att den är våldsam och för att den lurar oss att den är ett oundvikligt system; för att den korrumperar oss och får oss att tro att pengar är viktiga när de i själva verket dödar
.....

Och därför kan vi inte vara “tillsammans” med Stockholm Pride. För där välkomnas de som slår oss (polisen), tvångssteriliseras oss (KD), dödar människor (militären), tvångsdeporterar personer (Migrationsverket) och de som profiterar på andra genom rosa pengar (ändlös lista företag). Stockholm Pride vill vara “tillsammans”, men bara de som har råd att betala får komma in, och Pride blir bara en trygg plats för de redan priviligierade, som har pengar, uppehållstillstånd och som inte är hotade av väktare eller polis.

Pust. De har inte läst mycket historia eller statskunskap di här små gullen. Kristdemokrater har aldrig varit med och beslutat om några tvångssteriliseringar. Det var sossarna. Det är inte polisen som har våldsmonopol. Det är staten. Varför? Annars tas det över av några andra. Några som kan missbruka det utan repressalier och stoppande lagar. Några som kan döda utan annan anledning än att man är oliktänkande. Ja, i princip allt det som de nämner själva: våld, frihetsberövanden, deportering osv. Och... några som bespottar, föraktar och underställs männen i allt de gör.

Eftersom man anser att demokrati är ett skämt så kan man alliera sig med mörkermännen i Muslimska Brödraskapet, salafisterna och whabadisterna. Varsågoda.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn