Visst tjänar svenskar på invandringen

Gunnar Sandelin skriver på Newsmill om den beräknade flyktinginvandringen de närmaste två åren. Han har vänt och vridit, sökt och lusläst statistik och tabeller och kommit fram till att vi har att vänta oss 174.000 jobbhungriga somalier de närmaste två åren. Ja, kanske inte bara somalier, en hel del afghaner också. Plus att syrierna nu kommer på bred front. Regeringen har fällt ner bron för ett hämningslöst lämmeltåg.

Gunnar Sandelin är journalisten som blev persona non grata när han publicerades i DN och utmanade hela den samlade journalistkåren.i denna artikel. Eftersom han själv hade jobbat inom socialtjänsten redan på 70-talet fick han en insiderinformation för hur det egentligen går till. Han har även jobbat inom SVT där medarbetare bara fick order om att gräva fram snyftare.

Sandelin fick sedan gå under jorden. Skulle han träffa någon medhållande kollega fick de gå till mörka gator med lika mörka caféer. Att skaffa nytt jobb blev omöjligt. Det är så journalister behandlar sina egna: i tvångströjor de själva har virkat. Det bästa receptet på ett bra jobb är LJUG. Men att poängtera detta medför giljotinen.

Nickedockor som daddar med ensamkommande flykting"barn" är en lukrativ verksamhet. Ett helt litet samhälle kan komma på fötter eftersom jobben trillar in för varenda liten traumatisk pussgurka.

Vi vet att varje "barn" kostar 1,2 miljoner kr per år. Eftersom det hela tiden pågår en tät inströmning över Sveriges gränser med människor som oftast inte har något som helst skäl att korsa denna gräns, så ökar arbetsmarknaden lavinartat för "jag-vill-jobba-med-människor". Varför stoppar inte gränspolisen varje individ som saknar pass och/eller ID-handlingar? Det är vad vi skulle möta om vi försökte forcera ett annat lands gränser utan pass.Men det ensamkommande kalaset har visat sig gå loss på betydligt mer. Barnet har så mycket särskilda behov så summan 3000 kr per dygn nu är inaktuell. Enligt sidan Riksdag och Departement  kan det i vissa kommuner avyttras en kostnad på 15.000 kr och dygn, i andra 6-10.000 kr.

Bemanningen på dessa lyxboenden är 100 procent. Varje telning har en egen liten dadda så att han inte börjar slå vilt omking sig. Näringsrik kost serveras också, många gånger tillagad av egen kock. Pust, man kan inte annat än jämföra hur våra äldre har det på sina boenden.

Det är staten i form av Migrationsverket (3000 anställda) som står för fiolerna så länge barnet är på lyxboendet. Sedan måste han ut i den bistra verkligheten till en specialutrustad "träningslägenhet". Svenska ungdomar får vackert fortsätta att vänta i kön.

Men hur många svenskar som åtnjuter en försörjning genom flyktingeländet är naturligtvis svårt att få information om.

Men här är några kategorier:
 • Flyktingmottagandet lite fakta Mellan 1998 och 2008 ökade kommunernas samlade kostnader från 1. 656 934 kr till 2 .290 382 kr. Sedan tillkommer naturligtvis advokatkostnader och annat smått och gott som behövs för att driva samma ärende 20 ggr genom hela karusellen
 • 760.000 svenskar jobbar i kommunerna.Med vården inräknad (endast 13 procent av BNP)  blir den samlade kostnaden 280 miljarder!
 • Statens bidrag : Kommunerna får 2010 en årlig grundersättning på
  - 115 200 kronor för personer under 16 år,
  - 187 600 kronor för personer som fyllt 16 år men inte 65 år, och
  - 69 200 kronor för personer som fyllt 65 år.
  Ersättningen, som staten betalar ut till kommunerna ska täcka kostnaderna för bostad, uppehälle, svenskundervisning, tolkservice, merkostnader inom skola, socialtjänst, m.m.
 • Sedan har vi icke mindre intressanta poster som: Kriminalvård och rättsprocesser, gode män, kuratorer, psykologer, specialistutbildade traumaterapeuter, psykiatrisk slutenvård och annan tids- och kostnadskrävande vård.
 • Skola där de små pojkarna har egna elevassistenter för att kunna vara kvar på skolan. Specialistutbildade pedagoger. Hemspråksundervisning. Motivationsgrupper, stödgrupper, terapigrupper.
Och till allt detta behövs folk. Svenskar och andra nationaliteter badar i jobb. Som sagt, det är en lukrativ arbetsmarknad.

Så kom inte och säg att inte Sverige tjänar på invandringen.Kommentarer

Anonym sa…
SVERIGES RADIO 26/6: SVENSKARNA ALLT MER INVANDRINGSPOSITIVA!

Allt fler svenskar tycker att Sverige skall ta emot allt fler invandrare! Som fritt skall få utöva och påverka samhället med sin religion!

”Fortsatt mer generös flyktingopinion.” Det är Morgonekots glädjebudskap idag, d. 26/6.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5166760

Det är det obskyra SOM-institutet i Göteborg, lett av statens Marie Demker, som med Sveriges radio som lydig megafon återanvänder sina sedvanliga autogenocidargument. Så här lät det t.ex. i DN i maj 2010:

”SVENSKARNA ALLT MER POSITIVA TILL INVANDRARE – Ny rapport från SOM-institutet: Svenska folket är mer generöst mot invandrare än tidigare – trots mobiliseringsförsök från Sverigedemokraterna.

Aldrig tidigare har svenskarnas attityder till invandrare varit så accepterande som nu. Även inställningen till flyktingmottagandet är mer positiv i dag än när mätningarna började 1993. - - - Trots mobiliseringsförsök är grupperna som motsätter sig invandring fortfarande en perifer politisk subkultur, skriver Marie Demker.” Och så vidare:

http://www.dn.se/debatt/svenskarna-blir-alltmer-positiva-till-invandrare

Vid varje ny undersökning finner Marie Demker och SOM-institutet att allt färre svenskar motsätter sig fortsatt massinvandring. Den enkla förklaringen (alltför komplicerad att inse för en professor i statsvetenskap) är, att andelen kvarvarande svenskar i landet blir allt mindre vid varje undersökningstillfälle. Se t.ex. Affes statistik-blogg. Många år lär det nu inte dröja, innan SOM-institutet och Sveriges radio triumferande kan utropa:

”ÄNTLIGEN: INGA SVENSKAR ALLS MOTSTÅNDARE TILL FORTSATT MASSINVANDRING!”

Det finns nämligen då inga svenskar kvar. Utom Marie Demker och några andra apparatchikar i ett inhägnat statsreservat. Autogenociden är fullbordad.

- - - - - - - - -

Anm.: Marie Demker har själv varit aktiv i Vänsterpartiet. 2008 föreslog hon i Sydsvenskan, att Sveriges nationaldag skulle avskaffas: ”Risken finns, tror Marie Demker, att nationaldagen leder till att man jagar något specifikt svenskt och att mer extrema nationella rörelser utnyttjar den för att få uppmärksamhet.”

/ Info

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn