(H)en reaktion mot islamiseringen?

De skrattar åt oss världen över. Och här i Sverige är vi flera miljoner som håller på att skratta ihjäl oss. Men bara det att ett tusental personer, en tusenhövdad hydra, får så totalt dominera i tolkningsföreträdet, är ett exempel på hur dessa extremistiska propagandister och mediaelit medför stora demokratiska problem.

Så det kanske är dags att sluta skratta för 'hen' börjar etablera sig som ett etablerat uttryck och förekommer nu i helt ordinära nyhetsmedier. Det är naturligtvis något vi alla kraftigt måste ta avstånd ifrån. Hen är nedsättande och bara tanken på att man utsätter känsliga försvarslösa barn för detta sociala och psykologiska experiment gränsar till övergrepp.


Men exakt varför har behovet av 'hen' dykt upp? Och det just nu?

Först några grammatiska reflektioner om 'hen' eftersom lobbyn nu vill ha ordet infört i SAOL (Svenska Akademins Ordlista).

Där krävs grammatiska regelverk för hur substantiv kan böjas i olika former. Sålunda måste substantivet  'hen' följa detta regelverk. För hur är et tänkt att 'hen' ska böjas i singular bestämd form? 'Henne' blir diskriminerande för mannen så en kompromiss kundet vara 'hennen', en jämlik kombination av 'henne' och 'hannen'.
När det gäller enkel och bestämd form pluralis (kvinnor - kvinnorna, män - männen)blir det genast svårare. 'Hennor' är ett alternativ som nog kan köpas även av 'hannen'. Bestämd form pluralis skulle på liknande sätt böjas 'hennorna'. Men skaparen av 'hen' har säkert inte tänkt så långt.. 'Hennorna' låter ju... feminint. En korrekt grammatisk böjlning blir därför omöjlig.

De så, av registergalna svenska myndigheter, populära undersökningarna där man vill göra distinktionen mellan hur kvinnor och män uppfattar olika spörsmål, för att inte allt tal om löneskillnader och 50-50 diktatur. Det kommer alltså inte att kunna göras när allt man har att tillgå är hur 'hennerna' har reagerat-

Men 'hen' kan ha helt andra förklaringar till varför det har dykt upp just nu. Kanske hönorna har hittat ett korn och (o)medvetet upptäckt vad som pågår i Sverige. Något vi andra har sett hela tiden. Som
bekant kan ju inte alla bo på Söder- och Östermalm.

I dagens Sverige pågår en högst medveten islamisering med god hjälp av myndigeter, skola och kyrkan. Politikerna ger sitt tysta medgivande till att Saudiarabien bygger den ena moskéen efter den andra. Tilläggas kan göras att i Norge sade man stopp och har dessutom anmält dessa islameringsförsök till Europarådet.

Men i Sverige lägger man sig platta som flundror inför det faktum att kommuner och skola inför könssegregerade bad, gymnastik och undervisning i t ex sexualundervisning och religionskunskap. Kyrkan öppnar de tunga portarna för imamer och Koran-läsning i kyrkorummet(!). I stadsdelar som Rinkeby, Rosengård och Seved finns kvinnofria caféer och om eventuellt någon kvinna skulle våga sig ner i köpcentret så har man spikat ihop speciella kvinnosoffor. Målade i rosa. Men enligt ett ovanligt öppet P1-reportage satt där bara män inklämda. (Uppriktigt sagt, nog är arabiska muslimer bögar?)

I världens modernaste och mest jämställda land pågår en kräftgång med blixtens hastighet. Europas högsta våldtäktssiffror och där absolut ingenting görs varvas med den fruktansvärda situationen för flickor i skolorna. Flickor som skär sig och knaprar piller lever i ett helvete. Och de blir bara fler.

Var är hönorna då? Var finns de för de hedersförtryckta och våldtäktsoffren? Nej, hönorna gömmer sig som vanligt i sin kulturrelativistiska pseudovärld. Våld och förtryck finns överallt, det är bara att gilla läget.

Men någonstans i reptilhjärnan (förlåt hönshjärnan) reagerar även den mest hårdpickade hönan. Lösningen är alltså att könsneutralisera barnen redan från födseln så inte ens barnen själva förstår varför de ser olika ut mellan benen. Muslimska barn får samma behandling (om det är på dagis vill säga). Men man räknar väl med att den massiva hjärntvätten även ska nå fram till dessa (c:a 25 år).

Men förhoppningsvis kom hönan före ägget och att hönan kanske producerar något som kan sanera Sverige från dessa bindgalna bitterfittor.

Kommentarer

Anonym sa…
Sverige är ett land som gör allt för att försöka förändra människan och hennes identitet. Det är en obehaglig politisk ideologi som haft folket i sitt grepp en lång tid nu. Man har förblindat folket med propaganda. Idag vill man att svenskar skall förneka sin kulturella identitet, historia och land. Man vill ha en könslös globaliserad jordvarelse som följer den sanna globliseringsideologin utan själ och individualitet.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn