I kölvattnet efter Breivik

Allt för mycket har redan sagts om den norske terroristen. Så mycket att han kommer att gå till världshistorien som en av vår tids mest berömda. Hmmm, vad det liksom inte det han ville? Hans manifest har plöjts igenom av hundratusentals, kanske miljontals hyenor som vädrar ruttet.

De otaliga vänsterhyenorna har nu hittat ett nytt ord: Breivikare och Breivisk. Precis alla, absolut alla som bara vågar andas om invandringen och hur den påverkar Sverige, stämplas hårt med permanent bläck: Rasist, Breivikare.

Det inte bara liknar förföljelse, det är förföljelse. Kurdo Baksi skrev t ex i en debattartikel att Jimmie Åkesson skulle åka och hälsa på Breivik och delta i rättegången. Som svarande.


Det vänstern sysslar med nu är ett vältrande i en osmakligt dräglande förtjusning över att äntligen koppla skamgreppet på alla som uppvisar det minsta lilla tendens av oliktänkande och det inte bara i Breivikkopplade eller invandringsrelaterade frågor.

Lisa Magnusson, frilandsjournalist, skrev en rapport om RUT-avdragets positiva effekter för tankesmedjan Timbro (liberal). P g a detta kallade ganska välansade vänstermän henne för "hora" och "högerns nyttiga idiot".

Våldets apostlar i AFA andas härlig morgonlukt. Vänsteraktivister i olika läger är nu motiverade att ta till våld om inte den sedvanliga indoktrineringen fungerar.

För så är det. I Sverige har vänstern patent på sanningen och inget annat än sanningen. Om polisen har lagens våldsmonopol, så har vänstern politikens våldsmonopol.

Bloggaren har skumläst lite i Breiviks manifest och har konstaterat att han är synnerligen intelligent i sitt resonemang. Jag slås av och att kopplingen mellan vänsterns mångåriga maktinnehav med sitt förtryck och våld mot oliktänkande, inte skiljer sig det minsta från militanta högerrörelser där Breivik intar en särställning. Eller konservativ nationalist som han väljer att kalla sig.

Såväl 'konservativ' som 'nationalist' är röda skynken för ett allt brunare vänster. För det är så med makt, har man innehavt den alldeles för länge, blir det en gång accepterade ett paria som måste utrotas.

'Kulturmarxism' kallar Breivik Norges maktordning med alla sina övervintrande 68-or som både styr, ställer och svarar på sina egna frågor. Den som mopsar sig exponeras i ett så ofördelaktigt ljus som möjligt. Det gränsar till ren förföljelse. Men medborgarna är så vana vid retoriken och de fördömanden som faller i dess spår att man inte reagerar. De som har patent på sanningen kan aldrig ifrågasättas.
Tja, så till vida har han rätt. Fast det är knappt att bloggaren vågar skriva.

Men, sedan, hur det mångkulturella samhället ska bekämpas och vänstern störtas från sin tron, det är intressant, men knappast något vi vill vara med om.

Breivik ska nämligen bekämpa det onda med dess egna metoder. Hans terroristdåd ska alltså leda fram till en häxjakt på högern i alla dess former. Och vi ser redan nu hur han har lyckats med detta.

När så högern blir utsatta för alltmer förföljelse och våld, kommer de att gå under jorden och radikaliseras. Koalitionen mellan vänstern och muslimerna leder fram till en regelrätt upprustning. Resultatet av det hela blir ett blodigt krig. Och?

Det hela är naturligtvis fullständigt barockt men skiljer sig inte nämnvärt från andra bestialiska krig. Dessutom, Breivik kopierar de revolutionära kommunistgruppernas mål och metoder som fanns framför allt på 70-talet, men som fortfarande existerar.

KFML(r) står för Kommunistiska Förbundet Marxist-Leninisterna. r:t för revolution, blodig sådan. Målet är att skapa proletariatets diktatur och det var inte många som höjde på ögonbrynen åt detta i det politiska klimat som fanns på 70-talet.
En kändis som fortfarande är medlem i KFML(r) är Sven Wolter. Och vad jag vet så blir inte han uthängd och bespottad för det.

Men, och det är viktigt att påpeka. Varken Sven Wolter eller någon annan inom KFML(r) har gått och skjutit 77 människor. Så gör bara en fullständigt övertänd vettvilling.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn