De stora skrällarna

Svenska PK-maffian förnekar sig inte. Etnisk svensk får man inte vara. Dock går det bra att vara etnisk iranier, etnisk fransman, etnisk sydafrikan. Suck. Vad är det med dem?

Är man så rädd att trampa på känsliga tår får man börja med sina egna. Där är det säkert rena nageltrånget, med svamp och förhårdnader. Usch!

Denna oerhörda allergi mot det som kan uppfattas som nationalism är löjeväckande. Då kan man med fog misstänka att man själv faktiskt är en fullblodad nationalist. Ungefär som en extremt homofientlig man kan misstänkas för att själv vara bög.

Men pendeln har slagit tillbaka. Så sent som 1965 yttrade Tage Erlander sig på detta "avskyvärda" sätt:

Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden.

Ordet 'ras' är det enda som bloggaren reagerar på, men i övrigt är det helt överensstämmande med sanningen.

Men så här i backspegeln kan bloggaren inte låta bli att reflektera över hur detta uttalande togs emot. Sant emellertid är att författaren och lobbyfreaken David Schwarz var den som först tog upp invandringsfrågan i Sverige i mitten av 60-talet. Han fick så småningom med sig alla press, särskilt DN, som döpte fenomenet att ett samhälle består av många minoriteter, till mångkultur.

Och 10 år efter Erlanders uttalande beslutade riksdagen att göra Sverige till ett mångkulturellt land. Något hade förändrats i själva fundametet vilket Sverige vilade på. Ett riksdagsbeslut? Det betyder att politiker i alla läger beslöt sig för att byta ut arbetsinvandringen mot flyktinginvandring.

Någonstans där, under Palmes regering, uppstod krocken mellan Sveriges smutsiga förflutna med rasbiologi och tvångssteriliseringar, samarbetet med nazisterna och vårt ansikte utåt. Det blev nödvändigt att ändra attityderna och förändra själva själen i det svenska samhället. Världssamvetet var fött, liksom Socialsverige.

Att pendeln nu har slagit in i en betongvägg där rim och reson har krossats och en närmast paranoid stämning har infunnit sig, ger ändå en fingervisning om att Ground Zero är nått.

Reportaget i Uppdrag Granskning i går kväll har t ex fått till följd att SVT-huset står under polisbevakning inför inspelningen av Debatt. Paranoida programredaktörer är alldeles byxis efter det att det är islam som man har satt under lupp. Med väntat resultat.

Vad var det som var så nytt för politikerna? Att Islam är en kvinnofientlig och dogmatisk religion? Nejdå. Det är för att VI, svenska folket fick höra det mitt i kvällsteet. Det kanske blir svårare att täppa igen käften på de som kritiserar islam, genom att kalla vederbörande 'islamofob'. För, inte kan man ha en psykisk störning, dessutom en fobi (irrationell rädsla) för något som är helt sant?

Att etnicitetsupproret och islamavslöjandet kom med bara någon dags mellanrum, bäddar någonstans för att det håller på att hända något. Äggskallen förnekade härom året att det fanns några svenskar. Nu är vi plötsligt även etniska svenskar. Grattis Fredde!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn