Det är skillnad mellan terrorism och terrorism

Sveriges otroliga "lycka" över att äntligen en blond, blåögd och kristen individ begår ett terrordåd mot vårt "öppna" samhälle, är i högsta grad obehaglig. När han dessutom i sitt manifest använder begrepp som islamisering, politisk korrekthet och kulturmarxism, kastar man sig över Sverigedemokraterna som man tydligen ställer till ansvar för att individer som Breivik existerar. Detta för att en lusläsning av Sd:s liknande retorik har plöjts igenom.

Breiviks dåd har nu använts och kommer att används som en het lans man sticker i bröstet på alla som överhuvud taget använder liknande begrepp. Politisk Inkorrekt har råkat i blåsväder p g a att man använder samma retorik och att man namnger brottslingar. PI är ett alternativ till gammelmedias mörkläggning av de mörka sidorna av invandringen. Dessutom har sajten naturligtvis fått etiketten "högerextremistisk" p g a av just detta. Indirekt är detta ett likställande med stöd åt högersextremistiskt terror.

Däremot ställer man sig sympatiskt och förstående till vänsterextremistiskt våld och islamistiskt våld. Då är det frågan om "utsatta grupper" som lever i utanförskap, förtryck och fattigdom.

Det allra otäckaste är den ursäktande inställningen till islamistisk terror. Vilket är det vanligaste enligt riktigt definierad statistik. Svenska gammelmedia läser dock denna statistik som fan läser bibeln. Allt för att skydda det faktum att islamistisk terrorism är det som dödar flest människor i världen år efter år.

Palestina kontra Israel är den fråga som mest engagerar vänsterrörelsen. Helt blinda för det terror som Hamas och Hizbollah utsatt Israel för, visar man istället förståelse för dessa mördare. Med ett romantisk skimmer talar man om det palestinska upproret, Intifadan, vilket inte är något att annat än krigsförklaringar och ursäkt för dödande av oskyldíg, civil befolkning. D v s terrorism.

För vänstern är terrorism mot kapitalistiska stater helt O.K. De anses nämligen som orsak till att Västvärlden suger ut de mindre lyckligt lottade. Alldels oavsett varför dessa länder befinner sig på medeltiden. För socialismen finns det inga förklaringar eller klausala samband. Allting är bara "de rikas" fel. Detta gör socialismen till lika extremistisk som någonsin högerextremismen. Men i Sverige tillåts dessa extrema tolkningar av verkligheten.

T o m det fruktansvärda dådet mot World Trade Center ursäktades av vänsterns egna språkrör som Jan Guillou och Göran Greider. Det var i princip USA:s eget fel. 3000 människor dog 9/11. Att försvara detta är ingenting annat än vansinnig socialistisk extremism. Dessutom håller man islamistisk terrorism om ryggen: "De hade rätt att göra det här". Och som bakgrund anges det kapitalistiska systemet vilket USA är den verkliga symbolen för.

"Den arabiska våren" verkar bli en seger för rörelser som det Muslimska Brödraskapet, vilka förespråkar sharia och islamistiska stater. Egypten är först i tur, men de andra "följer John" som vanligt.

Det här vet vänstern, men några problem med detta tycks man inte se. I själva verket är vänstern en stödgrupp åt islamismen. De hatar båda USA och Israel. De vill båda ha en befolkning som lyder under maktelitens totalitära lagar vilka inte tillåter individuell utveckling och frihet. De vill ha kontroll över folket och beslagta och konfiskirera dess egendom.

Bloggaren är rädd. Rädd för att vänsterns totalitära ideologier nu har fått ny vind under vingarna. Och deras vapendragare, islamisterna, kommer att åka snålskjuts rakt in i demokratins hjärta. Och var så säker, de kommer att ta chansen.

Vi som förespråkar frihet från våld, frihet från statlig inblandning ända in i sovrummet och står för de historiskt svenska värderingarna och traditionerna, vi får ingen chans att uttrycka det. Det kallas nämligen högerextremism. 

Kommentarer

Anonym sa…
Som vanligt bra skrivet av dig.

Jag upphör själv aldrig att förvånas över hur vänstern alltid på något vis kan ursäktas när de säger något eller gör något. Deras terror och våldshandlingar får bara passera utan att ifrågasättas.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn