Hur ska vi agera nu?

Massmordet i Norge är inget terrordåd i vanlig mening, vilket media naturligtvis vill framställa det som. Breivik var ensam, inte en medlem i någon sammanhållande organisation med terror på agendan. Hans högerextremistiska åsikter begränsar sig i förhållande till hur dessa brukar se ut. Riktiga högerextremister anklagar judarna för mångkulturen och tror att judiska kapitalister ska skapa en global världsregering (New World Order) och därmed få oinskränkt makt.

Bloggaren har börjat läsa hans manifest 2083 på 1500 sidor (det är ju i och för sig precis det han vill). Jag har bara läst 50 sidor men tendensen är klar: Han revolterar främst mot den politiska korrektheten och kulturmarxismen i frågor som rör mångkulturen, feminismen, avmaskuliniseringen och den ökande toleransen mot homosexuella.

Ur psykologiskt perspektiv är det lätt att få bilden att Breivik har stora problem med sin egen manlighet och att han mycket väl själv kan vara gay. Han verkar tro att genom att pumpa i sig anabola så blir han manligare, starkare och får mer respekt.

Bloggaren kan inte låta bli att tycka att hans resonemang omkring det politiskt korrekta är helt riktigt. Likaså att den kulturmarxismen är så dominerande. Med tanke på att Sverige säkerligen är ännu mer PK, så kan man undra när samma katastrof drabbar oss.

Frågan är hur vi som är kritiska till massinvandringen och mångkulturen nu ska få något gehör överhuvud taget. Jag är rädd att den redan trånga flaskhalsen helt kommer att täppas till. Man kommer omedelbart att mötas av retoriken om högerextremism om man bara ger ifrån sig ett litet pip av kritik mot dagens situation.

Makteliten kommer nu att att helt kallt gå in för att ta död på Sd och dess sympatisörer. Inga fler silkesvantar, nu är det basebollträn som gäller för att slå ner och åter slå ner. För oss andra kommer klimatet att försämras till den grad att dagens verkar riktigt behagligt.

Sossarnas opinionssiffror kommer att ryka i höjden, Sd:s kommer att eventuellt hamna under 4%. Vi kommer säkerligen att få se ett nytt politiskt landskap som blir totalitärt och repressivt. Vilket vi till viss del har även idag, men mer på det dolda planet.

Så hur går man då vidare för att ge luft åt kritik av den vansinniga invandringspolitiken och mångkulturens söndertrasande av vår sammanhållande nationella identitet?

Det handlar om att hålla sig till fakta i sakfrågorna var och en för sig. Att bara vädra åsikter kommer inte längre att släppas fram. Men statistik är media väldigt förtjusta i så det är i sådana fall presentation av faktiska siffror som kan bli aktuella. Om ens då. Är rädd för att all kritik, även i mild form, ska sopas under mattan. Trycket under locket kommer att öka ju fastare man sätter fast det.

Det värsta kommer säkerligen att bli att varje invandringskritiker som vågar öppna mun kommer att bli kallad för "en ny Breivik". Det blir en demonisering av alla kritiker som kommer att få dagens angrepp på oliktänkande att likna en västanfläkt.

Att Norge blev det land som först råkade ut för ett svårt vansinnesdåd av en man som förvandlat sig själv till soldat i kriget mot mångkulturen, är faktiskt lite underligt.
I Sverige, där så stora repressalier kan drabba en person med "fel" åsikter, är scenariet långt mer sannolikt. Men vi svenskar är så bedövade av massmedias krigsmaskineri mot alla avvikande, så fegheten slår till för de som trots allt tänker själv. För det är just det; att tänka själv. Men man får inte kapsla in sig i grubblerier utan skapa plattformar för att mötalikasinnade.

Ett exempel på det hårdnande debattklimatet är Wermlands Folkblad som stängde sitt kommentatorsfält eftersom det förekom kommentarer som chefredaktören ansåg ha uttryckts i Breiviks manifest 2083. D v s kritiken av det politiskt korrekta och mångkulturens negativa effekter. Det här är tyvärr bara början på en ökande statlig och medial censur för allt som inte följer konsensuskulturen.

Vi går en hård framtid till mötes. Som högerradikal kommer man att göra sig omöjlig på forum som Newsmill eftersom man då automatiskt får stämpeln extremist. De vänsterextrema krafterna kommer tyvärr nu få full legitimitet att anfalla demokratiska demonstrationer på ett ännu mer hänsynslöst sätt. Jag är rädd för framtiden.

Kommentarer

Anonym sa…
Jag tror inte det blir så illa. Hur vansinnigt och förfelat dådet än är kommer det till slut en vardag och då är det mesta som vanligt. Men risker finns om makten tror att det bara är en fråga om att uppfostra folk till rätt åsikter.
Ska klimatet förbättras måste politiken på nåt sätt ändras.

Det tråkiga är att så många kritiker av multikulturen nu är så defensiva och inte vågar stå för sina åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn