Väst blir snart ett minne blott

Bloggaren jobbar nu tillfälligt som telefonsäljare (!) för att fixa lite snabba cash. 40% provision innebär att det går att tjäna 30-35.000 kr i månaden om man sätter budgetmålet på 4000 kr per dag. Det är faktiskt inte så svårt som man kan tro. Vi säljer försäkringar som ligger på 600 kr styck.

För det är svårt att jobba till sig pengar i Sverige. Det är i själva verket omöjligt att bli rik på arbete som vanlig knegare. Och de som tjänar multum, kanske 7-800.000 kr i månaden, är faktiskt väldigt få, c:a 100 st.

Att lönerna är så låga i Sverige beror naturligtvis på de groteskt höga skatterna. Trots att de är världens näst högsta så räcker inte pengarna. Företagen lider av blodbrist, kommunerna går på svältkost liksom landstinget, men staten, den är rik. Det är därför Sverige anses som ett rikt land. Och det är därför vi är en av de största nettogivarna till EU.

Hålen i budgeten löser man genom nerdragningar och nedläggningar i den offentliga sektorn. Vi har sjukhus som lägger ner den ena avdelningen efter den andra och människor får inte vård i tid utan dör i köerna. I en europeisk jämförelse så har vi bara hälften av antalet sjuksängar än genomsnittet för EU.

Importen av improduktiva somalier, irakier och afghaner kostar. Och det tillåts att kosta till skillnad mot t ex vården. Denna snedprioritering är obegriplig och bevisar att många hundar ligger begravda i maktelitens grå celler. Förra året tog Sverige in över 100.000 invandrare, många visserligen från nordiska länder men majoriteten var nybyggare.

I mitt nuvarande arbete pratar jag med alla tänkbara människor. Ibland får jag vara psykolog och socialarbetare, ibland politisk agitator. Det som är frapperande är att de med arabiska namn inte kan just någon svenska. Ungefär 90% är de som inte förstår något av vad jag säger. Bloggaren undrar om detta verkligen är i överensstämmelse med alla invandrare, än om det är de som inte har något jobb (vilket är bortåt 40-50%, men då räknas ju även de "gamla invandrare" in.

I utanförskapet så gror radikaliseringen av islam. Många kvinnor har berättat om att de var friare i sina hemländer. Nu måste man skyla sig eftersom extremistiska grupper hotar och tvingar fram en mer bokstavstrogen islam. Denna utveckling borde förskräcka, men istället öser vi på med 70-80.000 nya muslimer varje år.

Detta är en film som jag har hittat på min Facebook-grupp Tanketornet. Den blev bannad på You Tube:


Jag skrev ju i ett tidigare inlägg om islamismen som nazismens syster. Det står väl fruktansvärt klart i denna film med Hitler-hälsningar och allt.

När så enbart 10% av alla invandrare som bor i utanförsområden kan svenska, så förstärks känslan av att detta är ett kommande Harmageddon. Det verkar som om att denna massiva majoritet aldrig ens tänkt tanken på att ingå i det svenska samhället med allt vad det innebär att ha jobb och lära sig något om vår kultur.

Nu är ju denna siffra helt individuellt baserad på mina erfarenheter. Men visst ger det hela kalla kårar utefter ryggraden. Detta är en våldsbejakande, krigisk, kvävande och utrotande ideologi som absolut inte hör hemma i någon demokrati vi pratar om här. "Ass lifters" kallas de i USA som inte heller verkar förstå hoten från islam.

Och de utnyttjar vår välvilja, vår öppenhet men också vår naivitet och aningslöshet. I Sverige har man också lagt locket på för alla islamkritiska uttalanden, ett slags hädelseförbud. Konstigt nog återfanns denna artikel på Newsmill för ett tag sedan. Men det var kanske inte så konstigt. Författaren var Björn Ulvaeus.

Kommentarer

Anonym sa…
Hej Maj!

Det låter som en överdrift med 70 80 000 nya musslor när totalen invandrare är ca. 100 000. Det finns ju svenskar som återvandrar. Norskar, danskar och finnar ligger väl också högt upp bland de nationaliteter vi får hit.

Stämmer det verkligen och varifrån har du fått uppgiften?
Anonym sa…
Det är helt riktigt att en stor mängd invandrare är ifrån grannländerna, framför allt Norge. Finländare invandrade tidigare, på 60-talet.

Det jag räknade på var antalet PUT, c:a 25.000 per år, plus anhöriginvandringen som brukar vara tre ggr de med PUT.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn