Politisk inkorrekt ordlista

Till dagens ära ska jag försöka sätta ihop en annorlunda ordlista än den ordinära med "papperslös", "ensamkommande flyktingbarn" och "könsmaktsordning".

Olaglig, illegal invandrare (papperslös) = den som befinner sig i Sverige utanför lagens råmärken, jobbar svart och bor i bidragsfamiljer med "barnfattigdom", se nedan.

Ensamkommande invandrarmän (ensamkommande flyktingbarn) = 20-40-åringar som  säger sig vara 16 och alla har dött får maximal daddauppslutning av välfärden. På var och en går det tio "barnskötare". När familjen uppstår från det döda är det en sådan sensation att samtliga får stanna.

Fosterländsk (nationalist) = Individ som har bott i Sverige i någon generation och förfogar över hela registret över den svenska kulturen d v s känna igen dialekter till att vi alltid tar av oss skor inomhus. Finns dock inte i nya grundlagen. Ja, finns det överhuvud taget något fosterländskt. Makthavare tävlar i att kläcka ur sig svenskfientliga uttalanden.

Svensk = Som ovan men med tillägget att man nu ytterligare förhäver sig i tjatet om sin nationella identitet.

Kultur = Det som kurder, palestinier, libaneser, libyer, egyptier, tunisier, romer, finnar, danskar, norrmän, fransmän, italienare, engelsmän o s v har och som välvilligt delar med sig av sin kultur för oss som går på svältkost och inte har någon.

Realist (rasist) = Person som anser att invandringen av 100.000 människor per år från 200 kulturer inte är så där jättesmart. Har i allmänhet svåra skuldkänslor för att han/hon har samma åsikter som Sverigedemokraterna, det värsta som har hänt Sverige,  rasisterna som kommit in i riksdagen och som ingen vill förknippas med om man är rädd om hälsan och jobbet.

Reservation inför islam (islamofobi = Person som är tveksam till islams fundamentalism som finns runt hörnet. Om man är kvinna vill man inte baka in sig i svarta sjok för att bli respekterad. Och män vill inte vara patriarker.

Kvinnochauvinism (könsmaktsordning) = Teorier om det som vi inte ser men ändå finns om att kvinnan alltid har en fördel i sin roll som offer.

Anti-demokrat (anti-rasist) = Våldsamma vänsterextremister som stör och förstör lagliga demonstrationer där man har avvikande åsikter. Lyckas alltid legitimera sitt handlande som "gott" när man kastar sina stenar och flaskor och gömmer baketträna under kläderna.

Hjärntvätt (värdegrund) = Social uppfostran av folket till att inte tro att man är något och hålla käft samtidigt som inte detsamma ska gälla för alla. Jämlikhetens diktatur.

Segregation, våld och laglöshet (mångkultur) = När människor lever i åtskilda grupper baserade på gemensam nationalitet, religion och kultur och skapar parallella samhällen med bidragsberoende och utanförskap.

Barn till bidragsknarkare (barnfattigdom) = Familjer med 6 barn eller mer med bidrag som ligger på samma nivå som en industriarbetares. Betalar ändå knappt hyran utan köper en BMW istället. När man vräks kommer Janne Josefsson och soc skaffar en lägenhet på studs i områden där kötiderna ligger på tio år.

Mångkulturens dag (Nationaldagen) = När svenskar ska fira alla invandrare som fått svensk medborgarskap. Du gamla du fria med ny text som verkar inkluderande för alla. Arabiska danser och afrikanska efterrätter. Svenskar går på Skansen och tittar på porrKungen.

Fler förslag mottages.

Kommentarer

Utlandssvensk sa…
Här kommer två förslag.

Våldtäkt (verklig) = När en vit man före, efter eller under sexuellt umgänge med en svensk feminist INTE följer feministens instruktioner fullständigt perfekt. Typiska exempel är Julian Assange och Billy Butt

Våldtäkt (inbillad) = När en vit kvinna påstår att hon har blivit utsatt för sexuellt övergrepp av en eller flera icke vita män. Enligt enig expertis från BRÅ är dessa kvinnor ej tillförlitliga.
Anonym sa…
Strukturell diskriminering = en förklaring man tar till när inget annat funkar. Om zigenare misslyckas fast dom inte blivit utsatta för ”vanlig” diskriminering måste det bero på ”strukturell” diskriminering.

Kulturell rasism = ”rasismens” suspekta arvtagare. Också extremt luddigt, kan tas till i alla möjliga situationer. Antagligen är man kulturell rasist om man tror att fler judar än zigenare eller afrikaner har fått nobelpriset.

Extremhöger = ytterst flexibelt uttryck som även omfattar politiska grupperingar som gillar folkhem, protektionism och höga skatter.

Högerpopulism = se extremhöger.

Vänsterpopulism = används aldrig.

Svensk = alla människor i tredje världen som någon gång funderat på att söka asyl i Sverige.

Fördomsfullhet = Att vara på sin vakt när man möter ett gäng zigenare en mörk kväll i en ännu mörkare gränd.

Flykting = Alla icke-europeer som befinner sig i Sverige.

Extremhöger = Allt till höger om SAP.

Terrorist = När en person anfaller demokratiska ställningstaganden och/eller partiföreträdare.

Aktivist = När en vänsteranhängare anfaller demokratiska ställningstaganden och/eller partiföreträdare.
Anonym sa…
Solidaritet = Används i regel som en undanflykt för att rättfärdiga politiska beslut som ingen ser någon mening med.

Islamofob = Samlingsnamn för alla som inte knäböjer inför muslimerna, kan användas mot alla islam-kritiker mellan Nyamko Sabuni och Arkan.

Militant palestinier = Arabisk terrorist från det förra brittiska mandatområdet Palestina

Nyanserad debatt = Ju fler floskler och implicit accepterade lögner i debatten desto mer "nyanserat".

Den globala byn = MENA + Sverige. Används som avskräckande exempel i den riktiga världen.

Vänsterextrema = Kallas aktivister alt. antifascister i Sverige. Ofta barn till politiker/överklass.

Genus = Flum. Alltid statligt finansierat. Alltid värdelöst.

Multiresistent tuberkulos = Pandemi. Följer i massinvandringens spår, alltså pratar man inte om den. Tills det är försent.

Miljöpartiet = Socialdemokraterna med miljöprofil. Anses vara "progressivt".

Progressivt = Vänster, postmodernism, islamofili, gaiaism, genusflum, överstatlighet och antikrist.
Anonym sa…
Utsatta områden = förorter där invånarna gillar att bränna ned sina egna samhällsfunktioner som t.ex. skolor och bibliotek.

Pojkstreck = allt som händer i "utsatta områden"

Båda är offer i en tragisk omständighet = en invandrare slår ihjäl en svensk

Integrationsersättning = kontanter och värdesaker erhållna efter misshandel och rån av 80-åring i dennes lägenhet.

Möte mellan två tmänniskor = libanes misshandlar en 78årig svensk kvinna till döds.

Parkeringsbråk = En ung invandrare mördar en svensk åldring.

Massutvisning = utvisning av 56 asylsökande eller mindre.

Skyddsbehov = Måste försörjas av svenska folket.(oftast ej önskvärd i andra länder)

Svensk = Människa född eller har rötter utanför europa.

Mäns våld mot kvinnor = systematiska våldtäkter begångna av muslimska män med svenska icke-muslimska kvinnor som offer.

svennehora = uttryck för muslimsk syn på icke-muslimska kvinnor.

Journalist= Valboskapstekniker.

Utanförskap = Stökig invandrare

Irreguljär Flykting = En turist som missa flyget hem, tappa passet och måste därför ha asyl och livstidsförsörjning.

Buspojkar = våldtäktsmän med ursprung från mellanöstern eller afrika.
Fast både Cavatus och före honom så startade Fula Gubben på Flashback sådana här trådar med politiskt korrekta termer.
Maj Grandmo sa…
Gillade starkt den där om Journalist = valboskapstekniker.

Och "aktivist" är naturligtvis vänsterextremist som slår ned demokratiskt utlysta demonstrationståg.

Men varför skulle kvinnor ljuga om våldtäkter? Jag menar sådana rättegångar kan ju inte vara så kul att man helt i onödan skulle utsätta sig för dem.

Fast det är väl definitionen av våldtäkt som är skum.
Utlandssvensk sa…
"Men varför skulle kvinnor ljuga om våldtäkter?"

Kom igen nu! Det finns uppenbarligen en mängd anledningar:

"--Laura blev brädad av en yngre kvinna. När maken (militär) ville skiljas anmälde hon honom för våldtäkt. Beväpnad polis stormade huset. Väninna vittnade till hennes fördel. Dom: 3 års fängelse. (Skövde 2003)

--Jenny 23 var rädd att det skulle avslöjas att hon hade sm-sex med sin gifte granne. Hon anmälde honom för våldtäkt. Väninna vittnade till hennes fördel. Dom: fängelse 3 år. (Kungsbacka 2006)

--För Louise 26 hägrade ett fett skadestånd. Det var därför hon raggade upp en kille på internet, hade sex med honom och ringde polisen efteråt. Väninna bistod med goda råd. Mannen häktades men friades av tingsrätten. (Borås 2008)

--Marianne 38 blev knäckt när hennes älskare tappade intresset. Hon fantiserade ihop en historia som åklagaren godtog. Dom: 6 års fängelse. Mannen anlitade en egen utredare och friades helt av hovrätten. (Stockholm 2010)

--Dagen efter separationen anmälde Sara sin polismake för våldtäkt. Han friades av tingsrätten. Tiden för överklagan har inte gått ut (Gävle maj 2011"

http://www.newsmill.se/artikel/2011/06/03/tyv-rr-finns-det-kvinnor-som-ljuger-om-sex

(citatet är från kommentarerna)

Kvinnor är inga änglar och om de kan ljuga utan risk, vilket i princip gäller i dagens svenska rättssystem, kan man nog räkna med att vissa gör detta.

Läs på om fallet Billy Butt. En av damerna som anmälde honom hade en extra hemsk upplevelse: Först blev hon våldtagen av Billy i Sverige och sen följde hon med honom på semester till New York och blev våldtagen igen! Och Billy fick skaka galler i många år.....

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

En våldtäkt av många