Jihad på många sätt

Nu har 400-miljonsmoskén invigts i Göteborg och muslimerna är lyckliga intill tårar. De är djupt tacksamma mot "det goda" Saudiarabien och dess generositet som inte kräver någon motprestation (!), (?). Saudierna har betalat de flesta av Sveriges moskéer vilket kan jämföras med Norge som har utfört ett förbud mot saudisk inblandning i moskébyggande.

Saudiarabien är islams juvel i kronan. Längre än så här kan inte islam komma. Landet är dock slutet och har gjort sig oberoende av alla sina aggressiva grannar genom sina outsinliga källor av olja.

Dock finns det ett antal saudiska terrorister. Osama bin Ladin sades ha varit saudier liksom flera av al-Qiedas huvudaktörer.

Men det är inte terroristerna som implementerar islam i Europa och i Sverige. Det är vi själva.
Genom vår blinda snällism och aningslösa naivitet så banar vi vägen för islams utbredning.

Här i Sverige har det gått längre än i andra europeiska länder. Alla dessa DO-anmälningar om diskriminering för allt från lappar i tvättstugan till uteblivna handskakningar, skapar hål i kommuners och företags budgetar. Men inget pris är för litet att betala till förmån för de stackare som har kommit från krigets fasor till landet där pengarna bara rullar in utan motprestation.

Och just detta; transfereringarna till "flyktingar" (som efter PUT genast åker hem till sina länder på semester), är en form av jihad. Genom att tappa sig själv på sitt blod och störa det finmaskiga nästet av kärl i samhällskroppen, så är majoritetsfolkningen själva ansvariga till sitt utplånande och död.

Att tvångsintegrera somalier, irakier och afganer till svenska områden där kommunerna i sann öststatsanda tvingar fastighetsägarna att teckna dessa kontrakt, så förvandlas alla områden till halv- eller helghetton. Det är jihad inpå bara knuten, där svenskar får känna sig främmande i sitt eget land.

När jihad dessutom försvaras av sju av de åtta riksdagspartierna och har skrivits in i grundlagen, lämnas dörren vidöppen för en total islamisering av vårt land. Och folket har aldrig tillfrågats om det önskvärda i en sådan utveckling. Om någon piper till får denna genast värdegrunden nerstoppad djupt i halsen: "Allas lika värde".

Men man kan verkligen fråga sig om alla är likvärdiga i Sverige av idag. Att som själva statsministern försvarar våld och misshandel när offret råkar ha "fel" åsikter, är att göra skillnad på människor. Och att kalla den svenska kulturen för "stampa jordgolv" och "barbari" är ingenting annat än ett fullständigt avlivande av majoritetsbefolkningens rätt till det egna landet och dess speciella bakgrund. Det är som att skänka bort Sverige. Och detta är Jihad som kommer direkt från Rosenbad.

Hela den moderatledda regeringen borde ställas inför EU-domstolen för brott mot den svenska befolkningen och kulturen. Hitler kunde inte ha gjort det bättre.

Och Jihad får fortsätta i oförminskad styrka i landet som en gång var Lagom. In i minsta vrå ska islam tillgodoses och underlättas. De könssegregrerade badtiderna, muslimska flickors undantag från gymnastik och sexualundervisning, Mona Sahlin i slöja och alla våldtäkter på svenska tjejer som f ö ständigt får höra vilka horor de är, ger alla en liten fläkt av vad som komma skall. Kvinnorna blir de första offren och det med feministernas genusmaffias goda minne. Hos Fi och övriga genushysterikar är det bara de svenska kvinnorna som ska tuktas och modelleras. Niqab- och burkaklädda kvinnor får uppmuntran att leva ut sin kultur. Feministisk Jihad med en helt förvriden logik.

Medan andra länder alltmer drar åt sin invandrar- och mångkulturspolitik, svävar Sverige iväg på en alltmer ensam seglats. När t o m de illegala invandrarna ska beredas plats i välfärdssystemet, skapas en paradox som är så verklighetsfrämmande att det liknar svår mentalsjukdom. Jihad bereds plats från undervegetationen och ända upp till riksdagen dit islamister har börjat etablera sig.

Även om Frankrike, enligt statistiken, är det land med flest muslimer per capita, så är det ändå i Sverige som muslimerna får störst utrymme. För övrigt finns ingen svensk statistik på hur många muslimer det egentligen bor i landet. De sägs vara 400.000 men den siffran har varit densamma i 10 år. Så vi är många som tror att siffran är betydligt högre.

Men det ingår väl också i Jihad. Lögnen om i hur hög grad muslimerna verkligen tar plats i det svenska samhället. Sverige är på väg utför. Och vi får inget veta utom att vi som vanligt är världsbäst.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn