Islam är nazimens syster

Per Gudmundsson skriver om en liten resa till Libanon för lite extra "kött på benen" om Mellanöstern och de talrika konflikterna i området. Så här skriver han:

"Den första föreläsningen hölls av legendariske korrespondenten Robert Fisk, som menade att regionens alla problem beror på USA:s utrikespolitik. Sista dagen fick vi lyssna på lika ryktbare Mellanösternreportern David Hirst, som konstaterade att allt var Israels fel."

Det var alltså helt i stil med den vanliga propagandan från framför allt vänster vi möter var och varannan dag här i Sverige.

Så Gudmundsson tog chansen och gjorde lite egna utflykter ut i periferin. I en gammal bokhandel i en ännu äldre stad gjorde han en viktig upptäckt:

"Det var naturligtvis omöjligt att låta bli att undersöka vad som låg i skyltfönstret. Och mitt ibland allsköns islamistisk terroristpropaganda med automatvapen och maskerade män på omslagen låg vad jag tror är en viktig pusselbit för den som vill begripa regionens problem. Den arabiska översättningen av Mein Kampf."

Det visade sig att MK var stans bestseller (vilket nog inte begränsade sig till bara den). Hitler är het i MÖ. För övrigt slogs arabisk/muslimska förband på Hitlers sida under WW2.

Det är naturligtvis hatet mot judarna musslorna delar med nazisterna. Och uppenbarligen sällade sig även föreläsarna på konferensen till denna skara. Med tanke på att WW2 utkämpades innan staten Israel utropades så förstår man att judehatet är gammalt som gatan.

Muhammed själv sägs ha halshuggit sisådär 5-600 judar när han träffade på dem i öknen. Det kanske hade varit länge sedan han hade fått något från nioåringen. I dagens barn-TV får barnen sig till livs lite hata-juden-propaganda. Judar framställs som monster och programmen går ut på knep att eliminera dem.

Därför är Jihad och nazismens judeutrotning samma sak. Man har samma fiende och målet är detsamma.

Med på tåget har också kommunismen och socialismen alltid varit. Under Stalin blev många judar deporterade och avrättade. Även senare var judarna förföljda och spred sig över världen, framför allt till USA där man fann sig till rätta bland de flesta.

Så USA är i mångt och mycket avskytt för att man härbärgerar miljontals judar, men också för att det är kapitalismens förlovade land. Judarna uppfann kapitalismen, USA fullföljde den. Att muslimerna vill ha räntefria lån "med hänsyn till religionen" är bara skitsnack. Man vill inte betala ränta för att det anses som en eftergift åt judarna som sägs ha instiftat den.

Och det är alltså här socialisterna gör gemensam sak med muslimerna. Båda avskyr kapitalismen och därmed såväl USA som Israel. Därför är alltid USA:s och Israels fiender som alltid är socialismens vänner.

I Sverige som man får betrakta som socialismens Mekka blir också det för muslimerna. Man delar de flesta värderingar om man tänker efter. Att skapa det klasslösa samhället genom att sönderbeskatta folket (inom islam betalar man en slags tionde till staten/staden, en ren skatt alltså), att överlåta makten till en domstolsliknande elit och en statligt styrd radio, TV och annan media. Skolor som predikar den enda sanna läran och en slutenhet mot omvärlden bildar grogrunden till ett genommanipulerat folk fullt av hat mot den gemensamma fienden.

Det är ingen tillfällighet att de två ideologierna trivs så bra tillsammans. Båda har sitt ursprung i känslor av underlägsenhet och orättvisor som man skyller på någon annan. Så när de vänsterextrema grupperna slåss tillsammans med muslimerna mot Sverigedemokraterna som är både USA- och Israelvänliga, är det ingen tillfällighet att just dessa sammanstrålar.

Nationalistiska ideal och en dröm om världsherravälde är varandras motsats. Men västländerna står både handfallna och vidöppna för det största hotet som man hittills kommer att möta.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn