Förföljelsen av kristna

C:a 500 kristna från olika delar av världen, plus diakonen Eva Clarängen hade på nationaldagen ett bönemöte på Gustav Adolfs torg i Stockholm PI. Efter en stund tågade ett antal anarkister och vänsterextremister med svarta flaggor in på torget och börja skrika slagord om "rasism och nationalism".

Eva Clarängen predikade om mångkultur och försoning världen över, men vad hjälpte det? Men Margita Björklund, tidigare kommunalråd Fp, betonade att de kristna måste höja sin röster. Det är inte rimligt att de kristna traditionerna som är grundvalarna för den svenska kulturen ska skrämmas till tystnad.

Det är nu viktigare än någonsin att hålla ihop mot allt det onda som förekommer i vårt land med våltäkter, skottlossningar och misshandlar.

"Kittet som håller ihop samhället håller på att krackelera", menade hon.

Man kan inte annat än hålla med. För varje dag som går känner man hur det svenska samhället luckras upp i sina beståndsdelar, det blir fragmamenterat och svåröverblickbart p g a att parallellsamhällen har bildats och både kristna och etniska svenskar sparkas på och förlöjligas

Och att det är de som tycker sig se kopplingen mellan svenskhet och kristendom som nu går till samlad attack.

Att diskussionerna har gått höga om skolavlutningar i skolan och utebliven nationelsång p g a att "det är kränkande mot andra kulturer", har resulterat i att både svenskhatet och hatet mot kristendomen har accelererat till en absurd nivå.

Svenskhet är idag lika med nationalism och rasism för de extrema rörelserna är alldeles tydligt. Men att även den här kopplingen görs av helt vanliga svenskar med jobb mellan 8-17, är nytt. Svensson är mycket snar att döma ut människor som rasister om man pratar positivt om Sverige. Nationaliststämpeln dunkas in på pannan och man blir en suspekt individ.

Kristendomen har i decennier varit ett hatobjekt i princip alla samhällsgrupper. Detta p g a att sossarna medvetet har präglat svenskar på att religion är "opium för folket". Citatet är hämtat från Karl Marx som ansåg att religion inte skulle vara en konkurerande kraft mot kommunismen.

Det här anammade alltså de svenska socialisterna som i sitt bygge av Folkhemmet inte skydde några medel för att avlägsna alla andliga rester från svenskars medvetande. Gustav Möller tillsamman med Alva och Gunnar Myrdal tävlade om vilka redskap man skulle använda sig av för att programmera och fostra svensken till en lydig och anpassad livsform.

Därför är svensken till dags datum världens mest sekulariserade folk. Och motviljan mot kristendomen har hos många utvecklats till rent, skärt och läskigt hat.

Det sistnämnda gäller naturligtvis för anarkisterna och vänsterextremisterna. När nu kristendomen växer ihop med uppfattningen om svensk nationalism, så är alla medel tillåtna.

Så det är inte bara sverigedemokrater som nu i princip är en rättslös grupp. Utan det gäller i högsta grad även kristna.

Kommentarer

Magnus A sa…
För det första säger Dagen-artikeln (som PI länkar; varför länkar du hyperrasistiska PI?) tidigt i text och bild Göteborg.

För det andra visade inte demonstrationen att kristna och invandringskritiker (jag är f ö kritisk till invandringspolitiken men även till högerextrema som är mest högljudda kritiker till den) går ihop utan tvärtom den exakta motsatsen!

Din läs- och förståelseförmåga är alltså noll. Göteborg ist för Stockholm övertydligt och kristna demonstrationen generös fär häg invandring också övertydligt.

Att du missar två lika övertydliga som centrala saker och påstår motsatsen om dem visar nåt...

För det tredje skriver du illa, som när du här vidrigt rasistiskt tycks sätta likhetstecken mellan invandrare och våldtäkt och "misshandlar". Jämte din rasism gör du ett misstag i att samarbeta med rasister och högerextrema, så allt jag kan göra är faktiskt att räkna dig till en av de korkade (nästan alla där utom de mer intellektuella och t ex mer öppet nationalsocialistiska på motpol anser jag vara korkade) högerextrema.

Om du inte är det kan man ju tänka sig att du gjort ett stort misstag när du hopppat på den vagnen, men eftersom du länkar PI och generaliserar om våldsbrott måste jag räkna dig till dem.
Magnus A sa…
Bli förresten inte arg på min kommentar utan var stolt att någon med intelligens ens brydde sig kritisera en korkade "tvärtomtext"... ;)
Karl Anka sa…
Muslimerna säger att efter lördag kommer söndag.
Då menar de att när judarna utrotats är det de kristnas tur.

Magnus A:s invektivfyllda kommentarer borde med fördel kunna tas bort. Obegripliga och inehållslösa.
Vad skriver egentligen Magnus A? Texten verkar skriven på ett annat språk och översatt till svenska med Google Translate. Delvis totalt obegriplig. Eller så gäller devisen fortfarande att det dunkelt tänkta är det dunkelt sagda. Troligen det sistnämnda som är ett faktum.
Anonym sa…
"Hyperrasistiska PI" Aldrig när dessa anklagelser kommer får man något exempel på rasism. Bara tomt snack. Men det är bra Magnus A att du försöker sätta medicinska diagnoser på folk som inte håller med dig. Därav åsiktsuppfostran av bloggaren när du argt frågar varför hon länkar till PI, som om du skulle ha nåt med det att göra och bestämma över bloggaren. Jävla pajas.
Anonym sa…
"Om du inte är det kan man ju tänka sig att du gjort ett stort misstag när du hopppat på den vagnen, men eftersom du länkar PI och generaliserar om våldsbrott måste jag räkna dig till dem"

Ha, räkna till vad f*n du vill "Magnus A" . Jag tror nog bloggaren skiter högakningsfullt i vad du tycker.
janstefans sa…
Magnus A: jag vet inte vilken planet du invandrat från. Men förmodligen gjorde du som "alla" andra kastade passet och begärde livstidsförsörjning, med andra ord asyl.

Förmodligen är du ingen alien, men du har några celler för få i "kontoret" för att begripa vad vanligt folk tycker,känner och upplever i deras dagliga liv. Och vart och i vilken text är PI och denna bloggare rasistisk??
Nä, ta ditt tefat och teleportera dig tillbaka till drömmarnas värld, somna om lugnt och stilla så slipper du den tragiska verklighet som pågår med detta land.....
Johan sa…
Magnus A skriver:

"Bli förresten inte arg på min kommentar utan var stolt att någon med intelligens ens brydde sig kritisera.."

Hur många våldtagna kvinnor, misshandlade svenskar, dräpta gamla människor m.m., som den politik som Magnus A förespråkar i praktiken resulterar i - det intresserar honom inte.

Magnus A är helt uppslukad av att beundra sig själv.
Anonym sa…
"För det tredje skriver du illa, som när du här vidrigt rasistiskt tycks sätta likhetstecken mellan invandrare och våldtäkt och "misshandlar".

Tala om att kasta sten i ett glashus
Svensson sa…
brotten har ökat i Sverige, det vet väl vi alla.
På 70-80 talet hade vi mycket mindre brott i Sverige. Vad som har orsakat ökningen, kan vi nog alla lista ut.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Maj Grandmo sa…
Magnus A:
Du skriver inte speciellt bra du heller. Och med detta bombastiska påhopp där det hoppar fram (som vanligt) både nazister och rasister ur rockärmen, så är det svårt att ta på allvar.

Jag är upp till halsen trött på alla rasiststämplar som viner i luften. Herregud! Måste man älska att Sverige tar emot 100.000 nya människor varje år. Människor som till 50-80% inte försörjer sig själva. Är det rasistiskt att reservera sig och vara tveksam till detta?

Magnus, du verkar få luft ifrån de gamla vanliga, unkna idéerna som inte längre är projicerbara på vår nuvarande situation.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Kvinnor älskar mördare