En global världsordning

Teorierna om en global världsordning som planeras av allt från råkapitalister, judar och miljömuppar är ganska intressant just för att det är många mäktiga män har talat om just denna. här Vi hittar George W Bush, Tony Blair, Rockefellar, George Soros, och Gary Hart som har förutspått denna världsordning.
I den svenska ankdammen är det Eu- och demokratiminister Birgitta Ohlsson, fp, som har utmärkt sig. Men även hundlokan är begeistrad över detta. Han vill ju f ö utvidga EU till något liknande en världsordning för att "bekämpa nationalismen och klimatförändringarna".

Att skapa en värld utan gränser men med en diktatorisk regering som genomdriver ett stenhårt kapitalistiskt samhälle, är lite svårt att tro på eftersom kapitalism förutsätter konkurrens.

Men i grunden och från början av 1900-talet var det gruvmagnaten och diamantgurun Cecil Rhodes som bl a sjösatte idéerna om att skapa en regeringsallians mellan USA och Storbrittanien där målet skulle vara världsfred.
Detta var emellertid inte i överensstämmelse med hans agerande i Afrika där han bedrev kolonalisering och imperalism. Bl a så döpte han det konfliktfyllda landet Rhodesia efter sig själv.

Vänstern är av någon anledning emot en global världsordning. Detta har kommit till uttryck i flera omgångar av European Socal Forum där bl a Ung Vänster, SSU , LO-distriket Skåne och Attack.

Hizbollah och Hamas gör gemensam sak med vänstern i uppfattningen att utvecklingen mot en global världsordning är en sionistisk plan för världsherravälde.

Det är något förbryllande att Vänstern inte delar uppfattningen om det politiva med en global världsordning. Det är ju helt i enlighet med deras verklighet om internationell solidaritet och utplånande av den egna kulturen.

Bloggaren såg en stund på TV4:as nationaldags program. Regina Lund var förmodligen inte medveten om vilka hon gav sitt stöd när hon sjöng "Ja, jag vill leva, jag vill dö på jorden". Men med tanke på att vi har en regering som arbetar så aktivt för att förinta svenskar som folk, så var det väl bara i enlighet med det "fiiiina och gooooda" i att se en värld utan gränser.

Själv betraktar jag idéer om New World Order med rysningar utefter ryggraden. För mig spelar det ingen roll vilka som vill genomföra det, jag tycker det är ytterst oroväckande och otäckt att några överhuvud taget hyser de här åsikterna.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn